AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Hafif yiyecekler tuketebilirsin sütle yenen çilekli cok güzel kahvaltilik gevrekler var
Bu soruyu bize değil kendine sorsan daha makul değil mi biz nerdek bilek 🤔
Bu ben ya kahvaltıyı bazen bi içecekle tamamlıyorum o kadar ki sevmiyorum kahvaltı yapmayı
Bende sabah kahvaltı yapmıyorum en öğlen yapıyorum ve canım ne isterse onu yiyorum
Biraz zorla ya da kalktıktan 1 saat sonra kahvaltını yap iştahın gelir.
Serpme kahvaltı işkencesini bırak, aşırı rahatlayacaksın samimi söylüyorum.
Kendine krem peynirli ekmek yap domatesli krem peynirli sandwich yap
Sevmediğin biri ile beraber olamıyorsan kahvaltıyı da zorla yememelisin, tabii ki aç değilsen. Ama açsın ama kahvaltı sevmiyorum diyorsan, ne kadını olduğunu keşfet, tatlı kadını mı tuzlu kadını mısın?
Bence iyice acikmalisin sonra canın ne isterse en iyi kahvalti o olur
Bir önceki akşamdan yemeği erken kesersen, sabah daha aç uyanırsın. İnsanın iştahı bu şekilde baya artıyor. Normalde akşam en son 8,9 gibi yiyorsan akşam yemeğini saat 6da ye mesela. Sabah çok aç uyanınca da alışırsın bir yerden sonra.
Kahvaltı yapmanın çok da önemli olmadığı yeni bilimsel araştırmalar ile ortaya kondu ama su içmeyi ihmal etmeyin kalkınca
Kahvaltı nasıl sevilmez ya?
Sevdiğin yiyecekler illa ki vardır.
Meyve olur.
Bal, reçel olur.
Yumurta da mı sevmiyorsun?
Sabah canın istemiyosa ille de klasik kahvaltı yapman şart değil mesela muzlu süt ya da bi tostla başla zamanla alışıyosun zaten öyle peynir zeytin zorla yenecek şeyler değil sevdiğin bi şey buldun mu kahvaltı daha kolay gelir.
Ben de kahvaltıda öyle uzun uzun hazırlıkları sevmem hafta içi, hafta sonu başka tabii. 🤤 Hafta içi genelde müsli, granola tarzı şeyler ya da lavaş tostla yumurtalı bir şeyler yapıyorum. Hem hazırlaması kısa sürüyor hem de oldukça lezzetli oluyor.
Belki de sana o kahvaltıyı sevdirecek bir sebep bulamıyorsundur yalnız kalınca benimde sabah bir şey yeme hevesim kaçıyor kahvaltılarını yanında mutlu olacağın birisiyle yapmayı dene farkı anlayacaksın :)
Günün en güzel yiyeceklerine sahip öğünü ve sevmiyorsan bu zevksizlik seviyesine kimsenin bir şey yapabileceğini düşünmüyorum.
Sabah uyandığınnzaman bir bardak su iç sonra biraz bekle kahvaltıda tatlı meyveler yemek yulaf veya gvrekler yemek belki senin ağzını sulandıra bilir yemeği kendin yapınca kokusunu alınca daha çok canın çekiyo
Bende tam tersi kahvaltı seviyorum. Bide açık hava serpme kahvalti olursa değme keyfime😅
bence çok da sabahın erken saatlerinde kahvaltı etmene gerek yok. Bende sabah kalkarken kahvaltı yapamam. onun yerine öğlen kahvaltı yapıyorum. çok fala takılma bence.
Kızartma, menemen, sebze ağırlıklı başla.
Çok sevilecek bir öğün değil yine de
Severek sevebilirsin diye bir yorum yazayımda şunu görmeyeyim artık yeto bacımsu
1. Kendini zorlamadan, küçük adımlarla başla
2. Sevdiğin tatları keşfet
3. Kahvaltıyı bir ritüele dönüştür
sıkıcı olmayan yulaf tariflerinden dene, sonra yavaş yavaş normal kahvaltıya geçiş yap. O zor geliyorsa smoothie yap istersen ben böyle alışmıştım.
sabah kahvaltisinin cok da bir esprisi yok ogleye dogru ve aksam yenilebilir illa etmen gerekiyorsa da meyve gibi daha hafif besinlerle sabah kahvaltini yapabilirsin
Kahvaltıya hafif ve lezzetli şeylerle başla, mesela tost ya da smoothie.
Akşam 20:00'den sonra hiçbir şey yemezsen hem kolay zayıflarsın hem de sabah çabuk acıkırsın. Hep aynı saatte uyuyup uyanırsan, yemek yersem bünye aşılıyor.
kesinlikle damak zevkine göre örneğin yulaf sever misin güzel tarifler dene ya da gevrek gibi kahvaltılıklardan sevdiklerin ile bir tavak yaparak basla bi yerden
Bence kendine düzen ve sevdiklerinden oluşan kahvaltı hazırla
Aslında sabah kahvaltısı çok faydalı bir öğündür
Kefir içerek ya da yulaf tarzı bir şeyler tüketirsen kahvaltıya alışmış olursun ama kahve içme sabah sabah ona dikkat et
Dışarda sevdiğin biriyle kahvaltı yapmaya git sabah erkenden, hoşuna gidecektir
Kendine güzel sevecek şekilde hazırlanan seversin
Gece geç saatlerde yemek yiyosan yeme sabah yersin ve yemek yemeyi istememe sebebin yemekler olabilir mesela kahvaltıda pankek ve reçel yerine sadece reçel olsaydı damak zevkime göre yemek istemezdim.
Bende kahvlatılık yiyecekleri sevmem ama mecbur yiyorum gevrekler garip oluyo yenmiyo
Kahvaltı da yeşillik tercih edebilirsin iştahını da açar. Tere dereotu ekşimen v. s
18 yaş üstü kişiler kahvaltı yapmayabilir çünkü gelişim çağını tamamlamışız zaten sabah öğlen gibi zaman dilimlerinde kahve içseniz akşam yemeği yesenizde sizi tutar daha enerjik olursunuz
Bende böyleyim meyve falan ekleyebilirsin kendin için güzel hale getir
Onun yerine yoğurtlu meyveli bir tabak hazirlayabilirsin
Başlangıçta sevdiğin yemekleri sabah kahvaltısında yiyerek daha sonra da sevdiğin yiyeceklerle beraber sağlıklı seyler de yiyerek halledersin
ılk basta zorlanacaksın ama uc gun boyunca kahvaltı yaptıgında dorduncu gun zaten kahvaltı yapmak ısteyeceksın rutıne bınecek
Bende pek sevmiyorum ama meyve , ceviz , kefir filan iciyorum en azindan mideme bisey girsin diye sende boyle ufak seylerle baslayabilirsin
Ya canım ben de seninle aynı durumdayım o yüzden kahvaltıda meyve yoğurt gibi şeyler yiyip geçiştiriyorum öğle yemeğimi 11.30-12.00 gibi yiyorum
Kral kahvaltı günün en önemli öğünü diyorlar ama yalan inanmayın sakın
Uyandıktan en az 3 saat geçtikten sonra bişeyler yenilmesi en sağlıklısı
biraz sor ya ben yavas yavas baslamıştım yapmaya 1 tane yumurta yiyordum bide uyku sersemi oldduğun için yemek istemiyorsun
Yorum okumaya geldim :) Ben de bazen yapmak istemiyorum. İnsan yemek yemekten sıkılır mı diyordum, sıkılıyormuş
Her gün az az ye alış
Teşekkürler :)
uyandığından daha erken bir vakitte uyanırsan acıkman daha kolay olacaktır
Gece biraz erken yemek yersen ve sabah kahvaltidan önce biraz spor yaparsan alişabilirsin bence
Ben çok severim kahvaltı. meyveli ya da yulaflı yiyecekleri de dene
Bir eksikliğini görmüyorsan bence sevmeye çalışmanın bir anlamı yok.
Bence sabahları tatlı şeyler ile başla, sonra normal sabah öğünlerine geç, sevmeye başlayacaksın.
Aynı sorun bende de vardı hoşuna giden ufak tefek parçalarla başlayıp zamanla arttırabilirsin kahvaltılık ürünleri
Sevdiğin yemekleri yaparsan bence zamanla atarsın, örneğin güzel bir patates kızartması ve demli bir çay tüm sorunu çözer gibi. Afiyet olsun
tost yenir bence en basit ve hazmedilmesi kolay. her öğün yenebilecek bir şey olduğu için sabah yenmesi de bozmaz
Sütlaç seytin peynir kazan dibi sakizli susam tahin pekmez bal findik çikolata muz keçi boynuzu sut un yağ şeker bulgur nohut yoğurt
Klasik kahvaltılıklardan farklı olarak meyve yemeye bak seviyorsan ya da sadece içecek iç kendini zorlama daha çok uzaklaşırsın
Belli saatlere kadar insanın iştahı kalmıyor ama düzene otrurtmak istiyorsan belli saatşerde iştahın açıldığında kahvaltı yaparsan düzene sokabilirsin
ben her sabah 2 kere kahvaltı yapıyorum. eski kız arkadaşımda kahvaltı hiç yapmazdı. gerçi o doğru düzgün yemekde yemezdi.
Kahvaltı yapmayı senin için ilgi çekici hale getirmeyi dene, mesela yemekten keyif aldığın şeylerden ayarla kendine birşeyler 🙌
aksam geç yeme besten sonra yeme sabaha kurt gibi acikiyosun bide Guzel şeyler olmazsa yiyesinde gelmez
Midem bulanıyor benim de. Özellikle ilk 1 saat falan. Su iç biraz açılsın
Dimiii bide sigara içiyorsan berbat bi hâl alıyor 😣🤣