Sağlık Kan grubunuzu biliyor musunuz? 1yenimesaj Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 A Rh Negatif ben ya siz Güncellemeler1 yıl Süper soru 🖤 Kan grubunuzu biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Bilmiyorum hayır 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Brh- gadası 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Sağlık konusunda 360 cevap paylaştı. Çok nadir bulunuyor negatifler her fırsatta bağış yapın, hayat kurtarınbenimki b rh + 0 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl A pozitif olması lazım, tam olarak hatırlamıyorum..😅 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Benimki bakkalda bile var 2 ekmek 1 kan diyorum A (rh ) 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl A negatife ilk defa denk geldim. Zor bir kan grubu negatifler. 0 0 Yorumla
AtarsızGenç Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl A rh pozitif asla unutmam o iğnenin verdiği acıdan sonra 0 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yayılması en zararsız bilgi olabilir 0+ 0 2 Yorumla 1yenimesaj 1 yıl Nedn zararlı Yorumla ıforyou_06 1 yıl Zararsız demiştim Yorumla
yakışıklıberkecan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kan grubumu biliyorum ve şükür ki 0 RH - değil. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 rh negatif 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 1 yıl B pozitif kanım bile pozitif bin şükür...😀 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 454 cevap paylaştı. Bendeki kedi köpekte bile var sıkıntı yok 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet benim ki de pozitif. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. O (rh) pozitif 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 615 cevap paylaştı. B rh pozitif sanırım 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 303 cevap paylaştı. B Rh + 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 941 cevap paylaştı. 0Rh (-) 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 493 cevap paylaştı. A pozitif 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. A Rh kanım 0 0 Yorumla
Verenegurban Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 361 cevap paylaştı. AB (Rh-) 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Aynıyız 0 1 Yorumla Richardgör 1 yıl Kan lazım olursa ararım😂 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sanırım 0 Rh+ 0 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bilmiyorum hayır
Brh- gadası
Çok nadir bulunuyor negatifler
her fırsatta bağış yapın, hayat kurtarın
benimki b rh +
A pozitif olması lazım, tam olarak hatırlamıyorum..😅
Benimki bakkalda bile var 2 ekmek 1 kan diyorum
A (rh )
A negatife ilk defa denk geldim. Zor bir kan grubu negatifler.
A rh pozitif asla unutmam o iğnenin verdiği acıdan sonra
Yayılması en zararsız bilgi olabilir 0+
Nedn zararlı
Zararsız demiştim
Napcan? Kızılay mısın sen
Evet, biliyorum
Kan grubumu biliyorum ve şükür ki 0 RH - değil.
Evet 0 rh negatif
B pozitif kanım bile pozitif bin şükür...😀
Evet biliyorum 0 pozitif
Bendeki kedi köpekte bile var sıkıntı yok
Biliyorum ama herkesde bunu bilmemeli
Evet biliyorum A Rh Pozitif ( )
Biliyorum tabi ki
bu negatifliğin ordan mı geliyo
Biliyorum arh-.
Evet benim ki de pozitif.
A rh pozitif sen negatif ben pozitif 😅😅😅
O (rh) pozitif