Güncellemeler
1 yıl
Birde sonra korktum kalbim tak tak sürekli attı
Az önce bir an bişey oldu her yerime uyuşukluk geldi terledim hafiften nefesim durdu gibi bilincim kapanıyordu nefes alamıyordum bu ne ve neden olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kötüysen bir acile git ya da ambulansı ara kötüysen. Gecmis olsun
Teşekkür ederim kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum şu an su içtim camdan hava alıyorum
Sol kolda bir uyuşukluk var mı ya da nefes de darlık kalp de sıkısma fenalık hissi kolda ağrı?
Rica ederim ama devam ediyorsa görün ciddi de olabilir EKG çekerler vitallerine bakarlar.
Vucudumun her yeri uyuşmuştu nefes alamıyodum hala devam ediyor sanki öldüm sandım kalp krizi geçirdim sandım
Kalbim durdu o an geri geldi valla bak
O kadar diyorum
şu an nasılsın?
şu an iyi gibiyim İnşallah da olucam
Panik atak tarzında da olabilir ama her ihtimale karşı önlem almak daha doğru olur bulgular kalp krizini de gösteriyor geçmiş olsun inşallah iyi olursun.
bunları yazabildiğine göre kalp krizi geçirmediğin ortada... ama panik atak başlangıcı olabilir
Bu önceden de olmuştu bende
panik atak başlangıcı/ atakları olabilir. psikiyatra git mutlaka
Benimde arada kulaklar çinliyor hicbirsey duymuyom sonra duzeliyor arada aksiyon iyi oluyor
Panik atak da olabilir, çok karışıyor. Acile git, Troponin seviyelerine baktıklarında anlaşılır
Tamam yarın gidicem ama ya bişey çıkmazsa
Çıkmazsa daha sonra kardiyoloji, oradan da bişey çıkmazsa psikiyatriye gidersin, panik atak ya da aşırı bir kaygı durumu belki de
geçmiş olsun, hastaneye gitmelisin her ihtimale karşı
Neden ne olabilr ki hala devam ediyor sanki bilincim böyle kapanıylr gibi nasıl desem bedenim gidiyor gibi değişik
bunun birçok sebebi olabilir bilemeyiz
Kadınlar çok nadir kalp krizi geçirir çok çok nadir
O kalp krizi mi yazdıklarım
Panik atak sanki , ama olabilir bence hastaneye git
Çok stres yapıyorum belkşde ondan böyle oluyot
Kalp krizi nasıl bişey ki zaten o geldi bana kalp krizi geçiriyorum diye korktum bilincim kapanıyordu az daha koştum evdekilere aşırı korkunçtu o an
Belli bir sebep var mı ne oldu da böyle oldun
Evet deprem olucak mı diye korktum
Sallandın mı gene
Yok deprem olacak mı acsba diye düşündüm korktum sonra 20 dk sonra böyle bişey oldu
Biraz kasmışsın kendini rahatlamak ister misin
Nasıl
Masaj yaparak
Çocuk asprini vsrsa iç
O ne alaka
Kanı cıvıtıyor rahatlaman için araştırabilirsin
Kanında enfeksiyon var.
Nerdrn biliyorsun
Tecrübeliyim bu konularda şayet idrarda koyulaşma, böbreklerde sızı, ani ateş ve soğuk ter atma, kalpte çarpıntı, vücutta dinmeyen ağrılar, nefes darlığı bunlar vücutta enfeksiyon ve iltihablanma belirtileridir kanda dolaşan enfeksiyon mikrobu böbrekte süzülerek bütün vücudu etkisiz hale getirir doktoruna sor kanımda enfeksiyon var mı baksınlar.
Peki kalp krizi miydi bu yoksa panik atak mı
Kalp krizi öyle olmaz göğüs bölgesinde basınç boyunda ağrı sol serçe parmağa vuran ağrı ve omuz küreğinin çıkacak hissi bunlar varsa kalp krizidir
Hmm yaşadın mı hiç
Hayır, bunlar belirtiler bil diye anlatıyorum
Panik atak mi acaba
Kalp kirizi gibi değil dimi
Yarın doktora falan gir. Olanları anlat.
Acile gitsen de olur. Böyle bişey yaşadım. Olayın farkına varamadan geçti gitti. Ambulans çağırmana gerek kalmadı. Ama endişeliyim dersin
Yeşil alanda bakarlar hemen ikdk
Ne yaparlar ki
Hiçbi şey. Gidip soyliceksin
He dur anladım.
Kardiyolojoue randevu aldirtablr
Banada oluyor bir şeyler ama bilemiyorum
Ne
Panik atak?
O mu kalp krizi değil dimi
Doktora gitsen daha iyi olur