Özellikle kahvaltıdan sonra küt küt atıyor kalbim. Fiziksel mi psikolojik mi çözemedim 🤷♀️ ama beni rahatsız ediyor ve endişeye sevk ediyor bu durum 🥹
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir anda çok yükleniyorsun belki de ya da kilon mu fazla bir tık
Küt küt atiyor kalbim bitmedi gitti bu harbim liseli kizlar gibi diyosun öylemi 😊
Kısmen öyle
Heycandan ozaman kalbin öyle oluyor yediklerinden değil
Heyecanlanacak bir durum da yok oysaki
İmm kaç yaşındasin sen hanımefendi?
Sessiz kaldin
Yaş ne alaka beyefendi
Kalp atışını hızını neden hızlı attığına çözüm bulmak için sordum hanımefendi 😊
Yaşla alakası yok ama sen bilirsin. Tıp alanın nedir 🤔 çözüm derken sağlıkçı mısın
Yas ile var tabiki 20 ile 30 yaş arasındaki heycanla 30 ile 50 yaş arasindaki heycan aynı değildir bu arada sağlıkçı değilim elektrik mühendisiyim 😂😂
😂 Hiç alanın değil o halde.. Ha devreler de bi sıkıntı vardır bilemiyorum. Ben 20 de de böyleydim 40 oldum yine aynı 😃😉 yaşla alakası yok bence de
Haha Rabbim sağlıklı musmutlu ömür nasip etsin 😊olabilir sigortan çabuk atıyor olabilir senin
Teşekkür ederim. Cümlemize inşallah 🤲 🤲 🤲
Rica ederim hanımefendi 😊amin teşekkürler çok naziksin
İyi geceler hanımefendi ☕
Valla bemdede aynı ama her gün değil arada oluyor be rahat edemiyorum sanki heyecan gibi kalbim yerinden çıkacak gibi
Ne zamanlar oluyor bu durum. Kahvaltı sonrası mı benim gibi
Genellikle bende öğlen yemeğinde oluyor
Bunun zamanının olması da ilginç ya, kahvaltıda oluyor akşam yemeğinde pek olmuyo, senin öğle yemeği hele daha ilginç. Yani sadece öğlen oluyor ise..
Yok ya ara ara oluyor bazen hiç olmuyor
O da iyi en azından arada nefes aldırıyor
Aynen öyle valla ya 😂😂😂
Buarada hemşehriyiz😃 sana güzel bedava yanetkisi olmayan bir önerim var bende uyguluyorum ama istikrarlı olmalısın. Psikolog İzzet güllü var harika anlatımları var panik atak takıntı sıkıntı vs ile ilgili, düzenli izler dinlersen videolarını büyük yol kastediyorsun. Psikiyatri ilaç bunlar hep tuzak. Uzak dur bence
Ooo tamam ya ozamn hemşerim benim olur bakacam şimdiden teşekkür ederim valla ya ama bende panik atak falan yok sadece o olay var bazen bayılacak gibi oluyorum
Hastalık adı koyup o moda sokmak istemem seni ama, maalesef ki bu belirtiler panik atak anksiyeteden kaynaklı, ha fiziki bir hastalığımız yoksa tabi
Valla yok bildiğim bir hastalığım ama öyle panik atak falan değilim hani panik atak olmuş olsam 15 yıl çalıştım turizmde falan çalışmazdım
Neden turizm ile panik atak ne ilgisi var ki
Hani sürekli dikkat gerektiren bir meslekt sakin kalman gereken bir yer ya ondan dedim
Zorluğu ne ki mesleğin, bilmediğim için soruyorum? Polis, güvenlik, gibi meslekler tamam da
Sürekli ağır insanlar geliyor akşama kadar servis hani ünlü falan geliyor bazı insanlarım eli ayağı bir birine giriyor yapamıyorlar ben o yüzden dedim bende öyle şeyler yok
Arada sıkışıyor mu gibi his veriyor
Evet sıkışıyor nefes daralması ve çarpıntı oluyor
Fazla yağlı yiyeceklerden uzak dur ve yemek yediğinde hemen uzanma bol bol su iç bu seni daha da iyi hissettiricek
Çokta yağlı yemiyorum. Ama yemeğin üstüne zaten bol su zararlı ve içememde çok şişiyorum
Su nasıl zararlı oluyor onu anlamadim
Yemeğin üstüne zararlı değil mi 🤔 mide daha çok şişiyor benim. Bak şimdi kahvaltı yaptım az yedim yinede nabzım yükseldi nefes alamıyorum
Yanlış anlaşılma kaç kilosun
53 niye sordun
Normelde kilon aslında acaba fazla mi yağlı besin tüketiyorsun
Yok ya çok fazla yemem çay kahve sigara da yok diyebilirim. Bak ölçtüm şimdi 103 nabzım 😃 ama işte bu beni kötü ediyo
Panik atak var mı genel olarak sitres yaptığın durum
Var be lanet olsun diycem artık ya.. Ama işte böyle olunca psikolojik mi gerçekten kalp mi fiziksel bi sıkıntı mı ayırt edemiyorum çoğu zaman
Burdan devam etmesek olur mu
Aynı durumları yaşıyor musun hiç
Hemde nasıl o yüzden direk yazdım
Bence bu fiziksel. Miden çok hızlı boşalıyodur
Boşalmak derken sindirim mi demek istedin? Özellikle sabah oluyor ama
Fazla yeme
3 yaş çocuğu kadar yiyorum zaten
Yoktur
Psikolojik olabilir