Merhaba ben 21 yaşındayım ve kaşıntı, yanma gibi şikayetlerle hastaneye gittim hpv olduğumu öğrendim. Smear testi yaptılar ve oda sıkıntılı çıktı kolposkopi yapılacak ama çok korkuyorum kanser olma ihtimalim yüksekmiş bağışıklığım çok düşük ne yapsam yükseltemiyorum sürkeli sağlıksız yiyecekler yiyorum sigara içiyorum yapmamalıyım ama onları yemeyince hiçbir şey yemiyorum sürekli halsizim işim olmadığı günler 24 saat bile uyuyabiliyorum, uyumasam bile kalkamıyorum eskiden spor yapıyordum şimdi kemiklerim yumuşamış gibi kolumu bile kaldırmıyorum hep ayaklarım bacaklarım sırtım boynum ağrıyor aktardan enerji veren vitaminler bal karışımları aldım ama bir işe yaramıyor sürekli ölü gibiyim önerileriniz var mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Doktorların önerisi çok daha kıymetli olacaktır. Bence işin uzmanı olmayan kişilerden tavsiye almayın. Geçmiş olsun.
Hiçbir doktor ölüm döşeğinde olanlara bile bakmıyor sadece smear sonuçlarımı görünce telaşlandılar ama bir şey demediler
Sen komple hayatini duzenini değiştirmen lazım knk sağlık beslenmeye bak
Yurt dışına kaçiyimmdimi
yurt dışı ne alaka
Telaş yapacak bisey yok knk bol bol meyve sebze ye demir magnezyum b12 d vitaninine baktir vücut atiyor 2 yılda bilgim var bu konuda
Knk hpv geçmiştir bile belki ama kanser çok olası ve yeni olmayabilir çok korkuyorum test yaptırmaya bile
Detaylı bilgi almam lazim gizliden cikayim yazarsin
Hangi varyantı çıktı ve yaşın kaç?
11 43 82 Universal hpv yazıyor ve 21 yaşındayım
Riskli olanı sadece 82 dir onun için de neden kolposkopi istediler anlayamadım. Özel hastane mi?
Özel hastanede testleri yaptırdım kolposkopiyi devlette yapacaklar
Kolposkopiyi kim istedi?
3 tane hastaneye gittim hepsinde smear testi yapıp istediler doktor istedi hpv testini yapan hastane özel
Anladım, yaptır bir zararı olmayacak sonuçta.
Çok kafayı takılacak bir durum yok ama takip edeceksin ve düzenli kontroller yaptıracaksın. Hoş her kadın yaptırmalı senelik en azından.
Doktor ilaç yazmadı mı tedaviye başlamadı mı?
Hpv tedavisi sadece vitamin falan oluyor ilk başta görülen bütün belirtiler geçti Şubat 'ta öğrendim şu an onunla alakalı sorun yok sadece mental olarak sorun var geçmiyor
Mental olarak ne sorununz var ki?
Psikiyatriye gidin psikolojik ise daha doğru olur.
Sürekli halsizlik kaslarımın ağrıması vücut şişmesi yara çıkması kendi kendine çok fazla uyku gibii
İlaç kullanınca çok daha kötü oluyorum onlarla da bir türlü anlaşamıyoruz
Siz bence bir kan verin ona göre vitamin ya da ne düşükse onu kullanın doktor tavsiyesi üzerine size tavsiyem eczane dışında internetten takviye edici ürün almayın sahte olabiliyir çünkü.
Siz o zaman bir psikoloğa falan gidin konuşarak çözün yani çünkü bütün yollar kapalı gibi gözüküyor ilaç kullanamiyorsun yani başka çözüm yok gibi ama.
Omega 3 kullanıyorum onuda zar zor hatırlarsam su içmeye bile halim olmuyor çoğunlukla
Anladım yani zor neden böyle oluyor ki?
Benden uzak ol da akdkdkc
Olmazz yapamammmm
Bulaştırmayı düşünürsen nereden ulaşacağını biliyorsun akckakd yalnız kalmazsın tedavide en azından
Ahahhss deli misinnn
Bi de soruyor akxkakx yazsana bana
Neden be
Bende geçirdim çünkü illa sorguya çekeceksin
Sorun hpv değil geçer o kanser sorun
Diyosun
Knk ben ölüyorum düşündüğün şeylere bak
Ölmeden son kez yürüyorum işte neyi şikayet ediyorsun
Anladım
Çözümü basit
Nedir?
Tedavi
Hpv ile alakalı bir belirtim yok sadece mental olarak kötü hissediyorum ve kanser muhabbeti psikolojimi bozdu tedavi edilmesi gereken bağışıklığım sadece onu da beceremiyorum