İdrarda beyaz uzun bisey geliyor , kotu kokuyor , belim ağrıyor ve özellikle sağ böbreğim ağrıyor. Bazen normal ağrı bazen bıçak saplanması gibi ağrı bazen de tamamen geçiyor. Ara ara ağrıyor. Bol bol su içmeye çalışıyorum artık. Su ictigim için de sık sık lavaboya çıkıyorum. İdrarda kan var mı yok mu bilmiyorum çünkü reglim. Ama arada bir idrarda yanma oluyor fakat çok çok nadir yanma oluyor. 3 4 ay önce ultrason ile başka sebepten dolayı bakilmisti ama bi sıkıntı yoktu. Ne olabilir bu durum korkuyorum ya. Özellikle sağ böbrek hizası ağrıyor ve belim ağrıyor ama bazen sol tarafta ağrıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yüksek ihtimalle İYE, böbreklerini fazla üşütmüş de olabilirsin
İye bu kadar ağrı yapar mı ki
Fazlasıyla
Siz yaşadınız mi bu durumu? Eğer yaşadıysanız nasıl belirti oldu
Yaşamadım ama birçok vakam oldu, ateş, idrar yaparken yanma ve kan, böbrek bölgesinde ağrı, bazen de ishal de gösterir kendini iye'de
Sağlıkçı mısınız siz? Benim bu belirtilerden sadece bel ve böbrek ağrısı var. Bel ağrısı yani tek bir yer değil sağ sol ortası her yeri ağrıyor ama özellikle sağda bıçak saplanması oluyor bide idrarda bazen beyaz iplik gibi parça oluyor ve çok çok nadir yanma oluyor
Evet paramediğim. Belirtiler farklılık gösterebilir kan tetkiklerine bakmadan ve görmeden bir şey diyemeyiz sadece bir ihtimal sonucu bunu söyledim. Muhakkak hastanede bir hekime görünmeniz yararlı olacaktır. Burada sadece tahmin yürütebiliriz dedikleriniz üzerinden
İdrar yolu enfeksiyonu , taş veya kum şiddetli bel ağrısı ve sırt ağrısı yapar mi
Anlattıklarına göre bence bel ağrın yok böbreklerinde sorun var o da beline vuruyor
Ne olabilir
Böbrekler taş olabilir omda her zaman ağrı yapmaz ara ada ağrır
Kist kitle olabilir mi? 3 4 ay önce yapilan ultrason temizdi ama
Sanmıyorum taş beya kum olabilir yâda enfeksiyon
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Ya idrar yolu enfeksiyonu olabilir onlarda tetikliyor
Ay bu kadar ağrı yapar mı acaba nerdeyse 1 hafta olcak geçmez miydi
İdrar yolu enfeksiyonu baya kötü ya öyle hafife alınacak şey değil idrar da yanma olduğu an idrar yolu enfeksiyonu olduğu anlaşılıyor ultrason da bişey olsaydı söylerlerdi böbrekle ilgili değildir
Ama ultrason 3 4 ay önce çekildi
Tekrardan çektir üroloji bakıyor diye biliyorum kontrol ettir olmadı aile hekimliği oluyor hastanelerde onlar daha hızlı randevu çıkıyor onlar baksin
Kotu bir şey olabilir mi ki korkuyorum ya
Yok ya aynısını yaşadım bişey yok diyip yolladılar
Soğuk alıp üşütmüssün bide idrar yolu enfeksiyonu bitti
Sizin nasıl belirtiler oldu ve ne kadar sürdü
2 ay sürdü anam ağladı
Ne belirtisi oldu
Ayağa kalkamıyordum böbrek ağrısı aşırı kötüydü taş dediler çevrem hastaneye gittim hepsi birbirine yönlendirdi en son idrar yolu enfeksiyonu dediler o kadar ağrı ondanmis
Teşekkür ederim cevabınız için ve geçmiş olsun
Doktor ne dedi
İdrar tahlili yaptı enfeksiyon var dedi bide başka bir sebepten dolayı ultrason çektirdim , böbreklerde bir şey yok çok şükür
Dediğim gibi olmuş
Evet
Geçen bende senle aynı durumda oldum idrarda kan vardı benim gittim taş dediler ama ayın 12 sinde tekrar rsndövüm var
Sadece kan mı vardı? Başka belirti yok muydu bel ağrısı böbrek ağrısı idrarda yanma gibi
İlk agrı oldu sol böbreğimde sonra lavoboya gittiğimde kan geldi işte
Özel ürolojiye gittim taş yok diyo devlet te taş var diyo hangisine inanacam şaşırdım
Off bende korkuyorum ya ama siz farklı bir doktora daha gidin
Korkulacak bi durum ben o kanı gördüğüm an hemen acile gittim zaten şu an başka bi doktora randövü aldım bakalım
Bende kan yok gibi ama bilmiyorum çünkü reglim o yüzden anlayamıyorum napcam bilmiyorum
Nefroloji ye görün bi sonrada ürolojiye
Buradakiler dinlersen daha kötü olur herkes farklı şeyler söylüyor dahada stres yapıyorsun
Ne olabilir ki bu durum
Ek le beni
Ekledim
Yazdım
Enfeksiyon kapmışsın geçmiş olsun
Kendiliğinden geçer mi? Bide enfeksiyon neden olur
Suyu az mı içiyorsun
Önceden az içerdim ama son zamanlarda az da içmiyorum daha 3 4 ay önce çekilen ultrason temizdi
Bende buna benzer yaşadım şu içmemi arttırdığımda yavaş yavaş düzeldi
Neler yaşadınız siz peki
Yanma ve kan dışında yaşadıklarınızı yasadim. Sadece çok su içerek geçti kendin kendine
Kan bende de yok zaten ama varsa bile bilmiyorum çünkü reglim. Sizin bel ve böbrek ağrınız oldu mu ve ne kadar sürdü
Ne kadar sürdü hatırlamıyorum. Bayılma derecesine gelmiştim artık sonradan farkettim ki ger şey susuzluktanmis tabi sizin neden olur bilemiyorum herkes aynı değil nede olsa
Evet haklisiniz teşekkür ederim
Gecikmeden urolojiye git
Ne olabilir kist kitle vardır diye korkuyorum Allah korusun
Umarım yoktur ancak geç kalma doktora git
Siz sağlıkçı mısınız ya da başınıza mı geldi
Evde bir doktor ve bir hemşire var. Gecikme doktora git.
Ne olabilir peki söyler mısınız
Enfeksiyon var ancak ultrason ve tahliller sonucu net tanı koyulur.
3 4 ay önce tüm batın usg çekilmişti ve temizdi , yinede kötü bir şey olabilir mi
Dedim ya tetkik gerekir tahmin olmaz tıpta
Anlattığım şikayetler idrar yolu enfeksiyonu gibi mi peki
Neyin peşindesin? Ya da yazılanları anlamıyor musun. Kalk bir hastaneye git.
Böbrek taşı olabilir
Siz yaşadınız mi hiç bu durumu
Evet kronik böbrek taşı hastasıyım
Belirti ne oldu
Soğuk soğuk terleme idrarda yanma ve kan mide bulantısı böbrekte ağrı sıcak su torbası koy ağrıyı keser kumda olabilir bu arada
Belim de ağrıyor. Ya aslında sanki her yerim ağrıyor gibi hissediyorum bel hizası sağ sol orta her yer ağrıyor gibi ama bıçak saplanma hissi özellikle sağda oluyor
Ürolojiye gitsene belli olur her sey ve sıcak suyu dene bu gece
Ne olabilir ki
Ya kum ya da taş diye düşünüyorum ben belini sıcak tut bu arada soğukta daha cok ağrır
Tamam teşekkür ederim. Sizin taşı neden kırmıyorlar
Kırdırdım düşürdüm kaç kere tekrar tekrar üretiyor vücut
Ağrıyı sürekli yaşıyor musunuz o zaman
Büyük olduğunda yaşıyorum evet ama alıştım zamanla 18 yaşından beri düşürüyorum
Ben yaşadığıma göre o zaman benimki de mi büyüktür
Onu doktor bilir artık mm sini gidip öğrenebilirsin
Tamam teşekkür ederim. Allah şifanızı versin inşallah
Teşekkür ederim doktora giderseniz sonucunuzu paylaşın lğtfen doğru tahmin mi merak ederim
Tamam sağ olun
Geçmiş olsun tekrardan