Sağlık Evde izotonikli su nasil hazirlanir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir nevi izotonikli serum fizyolojik iste Güncellemeler1 yıl Buruna sıkıcam nasil hazirlarim evde Evde izotonikli su nasil hazirlanir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Tuzlu su yapın eczanede şişeleri oluyor. 1 0 Yorumla
Eczacı_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eczaneden %0,9 Naci işte izotonik alacaksın sonra bir şırınga yardımı ile çekip kullanacaksın. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tuzlu su mu yani 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Bir çay bardağına bir çay kaşığı ekle işte her defasinda taze hazirla Yorumla Soran 1 yıl İyotsuzmu tuz Yorumla
mσvíєвuff Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl bildiğin tuzlu su işte 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Nasil hazirlanir Yorumla mσvíєвuff 1 yıl suya tuz karıştır Yorumla Soran 1 yıl İyotsuz tuz mu Yorumla mσvíєвuff 1 yıl kaya tuzu olursa daha iyi olur tabi ama çok fark etmez. ne amaçla kullanacaksın Yorumla Soran 1 yıl Burnuma sıkcam Yorumla Soran 1 yıl Salamura tuzu var kaya tuzun kucultulmusu Yorumla mσvíєвuff 1 yıl sen yine de iyotlu kullan Yorumla Soran 1 yıl Yakar Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 615 cevap paylaştı. onuda ilk defa duydum 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ecnzaden aldim ama evde hazirlamak istedim damaryoluna takilan serum iste Yorumla m ölümmeleği00 1 yıl sacmalama Yorumla Soran 1 yıl Neden kbb bana ondan verdi asil o lazim Yorumla m ölümmeleği00 1 yıl tamam git al Yorumla Soran 1 yıl Vermiyo ben hazirlicam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tuzlu su yapın eczanede şişeleri oluyor.
Eczaneden %0,9 Naci işte izotonik alacaksın sonra bir şırınga yardımı ile çekip kullanacaksın.
Tuzlu su mu yani
Evet
Bir çay bardağına bir çay kaşığı ekle işte her defasinda taze hazirla
İyotsuzmu tuz
bildiğin tuzlu su işte
Nasil hazirlanir
suya tuz karıştır
İyotsuz tuz mu
kaya tuzu olursa daha iyi olur tabi ama çok fark etmez. ne amaçla kullanacaksın
Burnuma sıkcam
Salamura tuzu var kaya tuzun kucultulmusu
sen yine de iyotlu kullan