Merhaba arkadaşlar birkaç gündür diş ağrısı çekiyorum hafta sonu olmadı sebebiyle aile hekimine de gidemedim ağrıdan kalkıp giyinecek halim yoktu babama benim şikayetlerimi acil doktoruna anlattı doktor ilaç yazdı kullanıyorum sizce benim doktora görünmeden ilaçları kullanmam doğru mu?
Güncellemeler
1 yıl
Randevu aldım bşr hafta sonra doktora durumu izah ederim ama acıdan daha fazla dayanamadım mecbur kaldım yerimde kalacak halim bile yoktu diyorum
Ya siz ne kadar saygısız birisiniz diş ağrısı hayatınızda hiç mi çekmediniz bu tarzda konuşuyorsunuz çekmiş olsanız bile kabaca konuşmanız gerekmez küfür etmek artık sıradan bir durum gibi küfür eden tüm insanlar ölsün
İki dişim çekildi bugüne kadar ikiside apseliydi, hemen içine pamuk koyup dikiş attılar bi sorun çıkmadı. Sadece çekildikten sonra 5 gün antibiyotik içtim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sana verdiği diş ağrısını hafifleticidir, diş için doktora gittiğinde zaten hemen tedavi ederler sanki çok hastasın mk
Ya siz ne kadar saygısız birisiniz diş ağrısı hayatınızda hiç mi çekmediniz bu tarzda konuşuyorsunuz çekmiş olsanız bile kabaca konuşmanız gerekmez küfür etmek artık sıradan bir durum gibi küfür eden tüm insanlar ölsün
Çektim, daha geçen gün dişçiden geldim. Hayır neyi büyütüyorsun, altı üstü bi ağrı kesici içeceksin.
Yüzüm şişmiş ağrıdan iki üç gecedir uyumuyorum anlatabildim mi
İlk defa böyle oldu
Diş tedavi edilmeden ağrısı şişliği geçmez, ilaç fayda etmez dişçiye git ağrı çekme. Diş iltihapları kalbi etkiler.
Aynen kalbimde ağrıyor dişçiye gitsem de çekmez ki ilaç zaten kullanıyorum
Niye çekmesin
Bu arada bir ağrı kesici içersin geçer demiştiniz ya aynı gün iki tane kullandım iki saat sonra etkisi gitti acilden ilaç yazdırttım
Geçer demedim, tedavi olmadan dişin geçmez dedim
İlaç kullanmam yetmiyor üç çeşit ilaç yazdı doktor apse giderici
Apseli diş çekiliyor benim çektiler rahatladım
İlk defa duydum ablamın apseliydi doktor ilaç verdi ilaç bittikten sonra gel çek dedi tehlikeli apseli diş. Çekilemez
İki dişim çekildi bugüne kadar ikiside apseliydi, hemen içine pamuk koyup dikiş attılar bi sorun çıkmadı. Sadece çekildikten sonra 5 gün antibiyotik içtim.
Bugün doktora gittim çekmedi ilaç yazdı apseli diş çekilemez tedavi edilmeden
Ağrı kesici yazdıysa çok da dert değil onlar reçetesiz de satılıyor zaten
Değil tabii ki muayene olman lazım
Doktora gitmem lazım bence
Yanlış
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim şu an nasıl ilaçtan sonra daha iyimisin
Ağrısı yok ama şişlik var herhalde birkaç güne o da geçer
Geçmiş olsun tekrar geçer umarım üzme lütfen kendini
Kolay üzme demesi tabii teşekkür ederim eksik olmayın
Evt bende çok çektim dişten zor melesef