Sağlık Yumurtaligim ağrıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Neden sizce? Güncellemeler1 yıl Ay evet usutmusum ayağımı sıcağa koyunca agri geçti teşekkürler herkese ama kötü ayıp konuşanların annesine bacına kendileri gibi biri çıkması dileğiyle 🙏🏼 Yumurtaligim ağrıyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Imjst Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ayaklarını üşütmüssün bacı 2 8 Yorumla Soran 1 yıl Kist yoktur demi Yorumla Imjst 1 yıl Yani her zaman olan bir ağrıysa ve rahatsız ediyorsa doktora gidebilirsin Yorumla Soran 1 yıl 2 3 gün olacak üstüne yatınca ve gece oluyor Yorumla Imjst 1 yıl Yani büyük ihtimalle üsütmüssündür kist regl harici ağrı yapmaz zaten heralde bilemiyorum ki Yorumla Soran 1 yıl Umarım kist değildir çok teşekkür ederim Yorumla Imjst 1 yıl Gecmis olsun Yorumla Soran 1 yıl Tekrardan teşekkür ederim 🙏🏼 Yorumla Imjst 1 yıl Rica ederim 💮 Yorumla
çıtır-sevenn Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl regl mi olacan 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yok olmam bence Yorumla çıtır-sevenn 1 yıl diğerlerinin yazdığı gibi üşütmüş olabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl İnşallah öyledir kist değildir Yorumla çıtır-sevenn 1 yıl ağrı şiddeti artarsa ve geçmezse kontrole git Yorumla
Kafalarjupiter06 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Üsütmüş olabılırsın veya çok oynamakta 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Sağlık konusunda 436 cevap paylaştı. Nasıl bi ağrı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasil diyim bilmiyorum hafif böyle regl olacakmış gibi Yorumla Cefternal 1 yıl İstekli biri misin Yorumla
bronze231 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Yumurtlayan bir kız 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Görmedin mi hiç Yorumla bronze231 1 yıl Yumurtalık görmedim ama sağlıkçı yım biliyorum fizyolojik özelliğini Yorumla Soran 1 yıl Regl mi olacak yani Yorumla bronze231 1 yıl Hayır tam ortasında sın Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yaw az mı kaldı Yorumla bronze231 1 yıl Bir hafta dan fazla zamanın var Yorumla bronze231 1 yıl Şimdi ilişki olsa hamile kalırsın Yorumla Soran 1 yıl Anlarım teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Anladım* Yorumla bronze231 1 yıl İstersen yat uyu dinlen Yorumla Soran 1 yıl Uyuyamıyorum işte Yorumla bronze231 1 yıl Ağrı kesici yok mu Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kist olabilir mi? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Korkutmayin olur mu ki Yorumla cozumariyor 1 yıl Yani ağrıyor diyorsun. Başka aklıma bişey gelmedi Yorumla Soran 1 yıl Umarım yoktur teşekkürler Yorumla cozumariyor 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Regl? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İlaçsız olmuyorum Yorumla aku14 1 yıl Bende bi kadın doğuma gözük Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kist olabilir. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misin bir atene var Yorumla Soran 1 yıl Yumurtam Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Ciddiyim ama doktor bilebilir nihayetinde. Yorumla Soran 1 yıl Korktum teşekkürler Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Rica ederim. Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 302 cevap paylaştı. Tekme mi yedin 0 0 Yorumla
Theker Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Reglsindur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İlaçsız olamıyorum olursam nadir oluyor Yorumla Theker 1 yıl Allah yardımcın olsun, burada canım saçma yorum yapacaklar bir kadın dogumcuya gorun istersen Yorumla Soran 1 yıl Evet inşallah kist yoktur çok teşekkür ederim Yorumla Theker 1 yıl Ama hemen git , bazı şeyler geçiştirmeye gelmez Yorumla
Mir212172 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Gecmiş olsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Mir212172 1 yıl Sebeb azgınlık mı Yorumla Soran 1 yıl Hayır değil Yorumla Mir212172 1 yıl Ne peki enfeksiyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ayaklarını üşütmüssün bacı
Kist yoktur demi
Yani her zaman olan bir ağrıysa ve rahatsız ediyorsa doktora gidebilirsin
2 3 gün olacak üstüne yatınca ve gece oluyor
Yani büyük ihtimalle üsütmüssündür kist regl harici ağrı yapmaz zaten heralde bilemiyorum ki
Umarım kist değildir çok teşekkür ederim
Gecmis olsun
Tekrardan teşekkür ederim 🙏🏼
Rica ederim 💮
regl mi olacan
Yok olmam bence
diğerlerinin yazdığı gibi üşütmüş olabilirsin
Teşekkürler
İnşallah öyledir kist değildir
ağrı şiddeti artarsa ve geçmezse kontrole git
İçindeki sıkıntıyı atması lazım
Üsütmüş olabılırsın veya çok oynamakta
Üşütmüş olabilirsiniz.
Olabilir sagolll
Yumurtlayacaksın sanırım
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Nasıl bi ağrı
Nasil diyim bilmiyorum hafif böyle regl olacakmış gibi
İstekli biri misin
Yumurtlayan bir kız
Görmedin mi hiç
Yumurtalık görmedim ama sağlıkçı yım biliyorum fizyolojik özelliğini
Regl mi olacak yani
Hayır tam ortasında sın
Nasıl yaw az mı kaldı
Bir hafta dan fazla zamanın var
Şimdi ilişki olsa hamile kalırsın
Anlarım teşekkür ederim
Anladım*
İstersen yat uyu dinlen
Uyuyamıyorum işte
Ağrı kesici yok mu
Kist olabilir mi?
Korkutmayin olur mu ki
Yani ağrıyor diyorsun. Başka aklıma bişey gelmedi
Umarım yoktur teşekkürler
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Regl?
İlaçsız olmuyorum
Bende bi kadın doğuma gözük
Kist olabilir.
Ciddi misin bir atene var
Yumurtam
Ciddiyim ama doktor bilebilir nihayetinde.
Korktum teşekkürler
Rica ederim.
Tekme mi yedin
Reglsindur
İlaçsız olamıyorum olursam nadir oluyor
Allah yardımcın olsun, burada canım saçma yorum yapacaklar bir kadın dogumcuya gorun istersen
Evet inşallah kist yoktur çok teşekkür ederim
Ama hemen git , bazı şeyler geçiştirmeye gelmez
Gecmiş olsun
Teşekkürler
Sebeb azgınlık mı
Hayır değil
Ne peki enfeksiyon
Darbe mı aldın