Az önce böyle bir şey yaşadım uzun suredir aralıklı yaşıyorum sağa dönüyorum bir süre duruyorum sola dönüyorum sürekli baskı uygulaniyomus gibi hissediyorum sürekli birde uyku ile uyanıklık arasında yine baskı altındayken telefonumdan kuran sesi geldi ve göğsüm sürekli kasıldı ağrılarla sürekli ben rahatlıyorum bi yandan ama çok acıyor kuran dinlerken uyandıktan sonra bir süre kuran açıp dinledim korkudan bir öneriniz var mı sizin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uyumadan önce ayetel kursi oku amenerrasulu oku. korunma ayetlerini surlerini oku. Ha birde spora basla.
Teşekkür ederim de spor ne için zayıfım ben baya
zayiflaman için yapma spor. Daha kas kutleni arttirabilecek şeyler yap o zaman. Veya hareketsiz bir yasamin olmasin. Cunku bir cok ruhsal problemin nedeni hareketsizliktir. Spor yapın. Boş kalmayin. Guzel dusunun guzel olsun inşaallah.
Kan testi yaptırıyorsun magnezyum eksikliği miydi neydi o bir yan yat sırt üstü yatma
Teşekkür ederim daha önce yaptırdım sadece çinko en alt seviyede çıktı diğer bütün değerlerim normal di
Dediğim gibi sırt üstü yatmazsan o illet gelmez bir de karabasan şöyle vücut rüya göreceği zaman kendini kilitler çünkü rüyada koşuyoruz zipliyoruz düşmeyelim vücut kendine zarar vermesin diye uyku sırasında vücut kendini felç ediyor o sırada uyanınca kimildayamiyorsun bir süre uyurken bir şey düşünerek mi uykuya daliyorsub
Düşünmeden uyuyamam sırt üstü de durmamaya çalışıyorum yüz üstü bile yatmayı denedim ama sürekli hem zihinsel hem vücut olarak felç olmuşum gibi oluyor gördüğüm rüya da çok değişikti telefondan kuran açılıyor iyice kasiliyorum falan uzun zaman sonra yine aynı şeyleri tekrar yaşamaya başladım korunma duası takiyodum kaybettim onu da evde yarın bulurum artik baya işe yariyodu o çünkü
Düşünmeden uyuyabilirsen bunlar olmuyor kendimden biliyorum ben bir şey görmüyorum ama hareket de edemiyorum uyanmak istiyorum bir süre kalıyorum öyle sen görüyor musun bu karabasanj
Görmem hiç sadece baskı oluyor ama daha önce dua okurken de sanki daha çok sıkıyor gibi oluyodu küçük sureler okurken en son öyle de hiç ise yaramıyordu canım daha çok yanıyordu
Bence senin küçüklükten gelen bir korkun da var çin hikâyeleri korku hikayeleri seni etkilemiş zamanında
O da var ışık açık uyuyamıyorum artık o da gecicek zamanla ama evet duymamla bile korkmazdim başta ama gece aklıma gelmesi bileebilincaltimin etkilendiğini gösterir musallat falan değildir demi bilinçaltı sadece
Bilinçaltı musallat uyanıkken de kendini gösterir işlerin ras gktmez sabah rahat rahat gezemezsin
İcim rahatladı böyle şeyler yaşayınca ama bilinçaltı olmasına bir yandan sevindim ciddi bir şey olmadığı için en fazla bir ay ışık açık uyurum sonra geçen bişey zaten
Aynen öyle geçmiş llt
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Hala devam etmiyo di mii 🫣
Yok çok şükür dua taktım üstüme
Güzeel
Taktik vereyim sana
Nasıl bir taktik
Karabasan gekdiginde ağırlık hissettiğinde napoacagini
Sorum buydu zaten ne yapicam
Yüz üstü yatma asla sağ omzunun üstüne yat
Onu da deniyorum sürekli sağıma çoğunlukla yatarım bir dakika geçmeden aynı şey tekrar oluyo okuyorum ama günah reglken çok başıma geliyo bunlar burdan yakalıyorlar kuran dinledim rahatladım az kuran dinleyerek uyurum herhalde bir kaç gün
Regl olunca zayıf düşüyorsun ya ondan birde regl dönemindeki durumun onemli
Evet sure de okuyamıyorum ama korkudan okudum valla bugün işe yaramıyor belki de bueyuzden
Özel. bikac bişey sorcam bununla ilgili izin var mi
Var sor
Regl döneminde libidon yüksek mi
Yok
Bunu niye sordun ki bununla alakası yok
İstekli olup olmamasına göre değişir olay cunki
Yani musallatla alakalı bir şey mi
Yok musallat olsa görürsün sadece senle oynuyor
E bundan nasıl kurtulucam oynaması kötü bir şey mi sinirin bozuldu şu an oynamak diyince
Başka şeylerde oluyor mu
Nasıl şeyler mesela
Rüyanda ilişki dokunma gerçek gibi
Ha yok sadece dediğim gibi rüyamda kuran açılıyor telefonda içimde baya bir döşümde ağrı oldu bugün başka bir şey olmadı
Sırt üstü mü yatıyordun
Sağ omzumun üstüne
Sırt üstü yatinca dosune oturur ama genelde
Yok nereye yatarsam oraya oturuyo
Kimildayamio musun hiç
Uzun süre evet
Gül yağı sür yatmadan önce
Denerim
Namaz kılarak
Başlamak istiyorum ama bırakırsam diye korkuyorum sürekli bahane arıyorum ama baslicam inşallah teşekkür ederim
Rica ederim. Allah hepimize nasip etsin
Amin cümlemize inşallah