Sağlık Kahve içince ellerde titreme ve baş dönmesi neden olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler1 yıl Panik atağım olduğunu bir an unutmuşum. Cevaplarınız için teşekkürler. Kahve içince ellerde titreme ve baş dönmesi neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. kafeinden olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Anksıyete ve panık atak olan kısıslerde cafeınden dolayı bu gerceklesır fazla cay tuketımıde bunu yapacaktır 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Aaa evet ikisi de var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanı yıllarca tedavı gormus bırı olarak aynı seyı hala bende yasıyorum Yorumla Soran 1 yıl Nasıl geçer bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dm lutfen Yorumla Soran 1 yıl Ders çalışmam gerek sory Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pekı Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. kafein çarpmış seni çok içmeyin 1 8 Yorumla Soran 1 yıl 1 paket içtim Yorumla u fangoria 1 yıl içmeyin kalp çarpıntısı da yapar Yorumla Soran 1 yıl Ders çalışmam gerek uykum gelmesin diye içiyorum arada tüh ya Yorumla u fangoria 1 yıl içme erken yat erken kalk uykusuzluk çekmezsin Yorumla Soran 1 yıl Öyle yapıyorum da notları 4kurken gözlerim yorulduğundan kapanası geliyor Yorumla u fangoria 1 yıl 40 45 dakikada bir derse ara ver evin içinde dolaş Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır teşekkürler Yorumla u fangoria 1 yıl rica ederim Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ne kadar ve hangi saatlerde içiyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bir fincan çay bir fincan kahve içtim. Yorumla kafkass31 1 yıl Ben hiç içmiyorum iyi gelmiyor, fazla kafeinden olabilir Yorumla Soran 1 yıl Panik atağımı tetikledi galiba Yorumla kafkass31 1 yıl Evet olabilir hiç haz almam Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Çarpıntı oluyor bende neden ki 0 0 Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl tansiyon 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tansiyonum normal Yorumla sembernar_27 1 yıl Anksıyete Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 822 cevap paylaştı. Çarpıntı yapıyordur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nabzım normal Yorumla kaancan_7 1 yıl O zaman test yapın Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Tansiyon 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tansiyonum 9-6 normal bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kafeinden olabilir
Anksıyete ve panık atak olan kısıslerde cafeınden dolayı bu gerceklesır fazla cay tuketımıde bunu yapacaktır
Aaa evet ikisi de var
Yanı yıllarca tedavı gormus bırı olarak aynı seyı hala bende yasıyorum
Nasıl geçer bu
Dm lutfen
Ders çalışmam gerek sory
Pekı
kafein çarpmış seni çok içmeyin
1 paket içtim
içmeyin kalp çarpıntısı da yapar
Ders çalışmam gerek uykum gelmesin diye içiyorum arada tüh ya
içme erken yat erken kalk uykusuzluk çekmezsin
Öyle yapıyorum da notları 4kurken gözlerim yorulduğundan kapanası geliyor