sağ dizimin altında arada bir olan ağrı var ve bazen dizimin arkasında oluyor bazen iç kısmında hatta bazen bileğimde ağrı oluyor, gece uyandiran veya hareketi kısıtlayan bi ağrı yok çok şükür ama korkuyorumm hastalik hastasiyim yardim edin lutfen yaşayan vsr mı? tek bacakta olunca korkuyorum işaretlediğim yerde oluyor genelde
Diz sıvın azalmış ya da dizini zorlamış olabilirsin. Arkaya vuran sızılarda genelde diz sıvısı ön plana çıkar. Lütfen fiziğe görün. Geçmiş olsun. Sporla ve kremlerle geçecek olan bir sorun.
Hayır hayır. Osteosarkoma çok ileri bir seviye. Onda kemikte şişlik, renk değişimi ve çıkıntı oluşur. O bambaşka. Yani kemiğin kırılmış gibi hissedersin ve adım bile atamazsın. Dediğim gibi sıvın azalmış olabilir. Hareket sporlarıyla düzelir. Ya da menisküs yırtığı olabilir. Dediğim gibi çok bükmelerden ve zorlamalardan kaynaklanır. Ayrıca tuvalette çok durma. Basur yapar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orada kas ve kemik var başka bir şey yik. Yani ya kas zorladin ya da kemikte problem var ama görmeden bir şey demek zor. Bengay krem kullanabilirsin
kemikten korkuyorum ya ben de
Şişlik morarma var mi
hayır yok sadece sağ dizimin altı sola göre daha koyu renkli
Nasıl
dizlerde kararma olur ya sağ dizimdeki kararma daha koyu renkte yani morarma değil
osteosarkoma değildir di mi 😭😭
Değildir muhtemelen
doktor musun sen
Radyoloji uz
anlar mısın böyle seylerden hiç karşılaştın mı
Evet ama görmediğim için bir şey diyemem
nasıl gösterebilirim ki yani ağrı sonuçta
Dokusunu hanım efendi ağrınızı anlama şansım yok belki sebebini anlayabilirim
Kilon kaç fazla ise dizde ağrı yapabilir ya da menisküs
kiloluyum da niye sadece sağ dizim ağrıyor ki ve menisküse baktım dizin içinde diyolar
Kilodan dolayı ağrıyor
inşallah öyledir
Bacağını çok katlayan birisi misin, ayakta mısın sürekli ya da zorladın mı son zamanlarda?
alaturka tuvalette çok fazla oturuyorum da sadece sağ dizim ağrıyor neden
Diz sıvın azalmış ya da dizini zorlamış olabilirsin. Arkaya vuran sızılarda genelde diz sıvısı ön plana çıkar. Lütfen fiziğe görün. Geçmiş olsun. Sporla ve kremlerle geçecek olan bir sorun.
fiziğe mi yoksa ortopediye mi gitmem gerek ve osteosarkoma değildir di mi 🥲🥲
Hayır hayır. Osteosarkoma çok ileri bir seviye. Onda kemikte şişlik, renk değişimi ve çıkıntı oluşur. O bambaşka. Yani kemiğin kırılmış gibi hissedersin ve adım bile atamazsın. Dediğim gibi sıvın azalmış olabilir. Hareket sporlarıyla düzelir. Ya da menisküs yırtığı olabilir. Dediğim gibi çok bükmelerden ve zorlamalardan kaynaklanır. Ayrıca tuvalette çok durma. Basur yapar.
teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten son söylediğinizi de dikkate alıcam 😂😂
Canımsın. Geçmiş gitmiş olsun 😇🎀
💖💖
Doktora git bacıcıgım
sıra bulamıyoruz bacıcıgım
Yürürken boşa düşme hissi oluyor mu?
hayır sanırım
O zaman bağlarda sıkıntı yok, menüsküs olabilir, MR çektirin
menisküs dizin içinde değil mi
Ağrısı hissedilir ama
menisküs
menisküs dizde diyolar ama askim benim dizin hemen altı orada da ağrı yapsr mı