Etek traşı yaparken yaşadığım berbat ötesi olay?

19 yaşındayım üniversitede evde kalıyordum bir gün Duşta etek traşı yaparken özel bölgemi makinaya kaptırdım baya derin kestim oluk oluk kan aktı ne pamuk ne peçete durdurmadı yani hastaneye gitsem ne diyeceğim birde utangaç birisiyimdir öyle açamam kimseye hastanede hemşeriler var işte dışarıda insanlar vs falan neyse o ara apartmandaki bi abinin sağlıkçı olduğu aklıma geldi hemen watsap grubundan numarasını bulup belki bi akıl verir krem ismi falan söyler diye aradım çok kan akıyorsa dikiş atılması gerekir hastaneye git veya ben eve çok yakınım 5 dkya geleyim dedi neyse abi hemen gel dedim hemen o telaşla banyodan bornozumu giyip çıktım 5 dkya abi geldi bi baktı bornozun altından baya bi kan damlıyor dedi hastaneye gidelim bende hastane olmaz abi diyorum o zaman evde malzemelerin var ben yapacağım dedi yani olmaz da diyemiyorum başka çaremde yok neyse hemen evden parmak arası terlikleri falan giydim üzerimde bornozla acele acele abinin 2 kat yukarıdaki evine çıktık neyseki apartmanda kimseye denk gelmedik abi de neyseki tek yaşıyormuş odaya geçtik abi hemen malzemelerini falan çantadan çıkarttı işte iğne makas vs bir tanede havluyla şeklinde ameliyat örtüsü verdi dedi üzerinde hiçbir şey kalmayacak şekilde yatağa uzan ön tarafına bu örtüyü kapat hazır olunca seslen bana neyse bende utana sıkıla bornozumu çıkarıp yatapa uzandım ön kısmı örttüm abi geldi örtüyü kaldırıp işleme başladı baya yarım saat uğraştı birkaç dikiş attı üst üste neyseki kanama durdu güzelce bandajla falan sardı yani abiye hem minettar kaldım hemde hala gördüğüm yerde çok utanıyorum konu sağlık oldu mu yapacak bişey kalmayabiliyor benim bu başıma gelen veya benzeri başkasının başına geldi mi merak ediyorum ya?
Etek traşı yaparken yaşadığım berbat ötesi olay?