Tüm dünyayı dolaş sana iyotu hiç bir doktor söylemez ve iyotun ne zararı olacakmış ilk kez senden duyuyorum. Gitte birez kitapçıda sağlık kitabı oku ciddiyim
Hasan hüsnü eren diye bir doktor var. Hem kitapları hem youtube kanalı tonla içeriği var. Iyot ile sedef egzama ve benzer tüm hastalıkları yok ediyor. Bende de vardı 2 kere kullandım 3 e gerek kalmadı geçti
bi ara ellerimde çıkardı çok kaşınırdı parmak aralarım üstünde falan koronoadan sonra olmadı bi daha :D aloevera bitkisinin jelini kendin hazırlayıp bi dene tedavisi olan bir şey değil diye duydum yediğini içtiğine strese dikkat edilmeli
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
aloeverada işe yaramadı psikolojim bozuldu şımarık oe bi hastalık
Benim yakınımda vardı yükseldikçe ilaç kullanıyor hafifletiyor ama sanırım tamamen geçmedi onda fakat geçmese de canını sıkma çok küçük kalıyor ilaçlarla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eczaneden iyot damla al sulandır sorunlu yerlere geçene kadar sür olay bu kadar basit aktif sürersen her gün hızla geçer.
emin misin yan etki olmaz değil mi
Bana sorana kadar elinde internet var araştırsana veya kitapçılarda kitaplar var okusana. ya da boş ver yan etki olur diye kork ömür boyu öyle gez
doktorun kendisinin yazdığı kremden sonra geçmeyen yara izi kaldı sırtımda korkuyorum
Tüm dünyayı dolaş sana iyotu hiç bir doktor söylemez ve iyotun ne zararı olacakmış ilk kez senden duyuyorum. Gitte birez kitapçıda sağlık kitabı oku ciddiyim
Hasan hüsnü eren diye bir doktor var. Hem kitapları hem youtube kanalı tonla içeriği var. Iyot ile sedef egzama ve benzer tüm hastalıkları yok ediyor. Bende de vardı 2 kere kullandım 3 e gerek kalmadı geçti
denicem zaten her şeyi denedim bişey kaybetmem
teşekkür ederim
Rica ederim
bi ara ellerimde çıkardı çok kaşınırdı parmak aralarım üstünde falan koronoadan sonra olmadı bi daha :D aloevera bitkisinin jelini kendin hazırlayıp bi dene tedavisi olan bir şey değil diye duydum yediğini içtiğine strese dikkat edilmeli
aloeverada işe yaramadı psikolojim bozuldu şımarık oe bi hastalık
sabır işte stres yapmican
Psikolojini iyi tutmalisin en büyük düşmanı egzaman sedef vitiligo nün bozuk psikoloji
istediğimi giyemezken canım acırken psikolojimi normal tutmak çok zor özgüvenim bitti
Kesinlikle haklısın ama düzeltmek için önce psikolojini iyi tut
baştan başlıcam 10 yıldır olduğu gibi
O sende aksi halde cozemezsin huzur bulduğun şeyleri yap huzur bulduğun insanlarla zaman geçir karaciğer degelrlerine bak inşallah daha iyi olursun
amin inşallah teşekkür ederim
👍👍👍
Benim yakınımda vardı yükseldikçe ilaç kullanıyor hafifletiyor ama sanırım tamamen geçmedi onda fakat geçmese de canını sıkma çok küçük kalıyor ilaçlarla
hangi ilaçlar
Bilmiyorum ama senin için yarın sorarım
İstersen
Gecmis olsun kardesim
sağol
O nasıl bi hastalık
ciltte kızarıklık, pullanma ve kaşıntıya neden olan, bağışıklık sisteminin aşırı çalışmasıyla ortaya çıkan kronik bir cilt hastalığıdır.
Geçmiş olsun yaş kaç daha
19
Geçmiş olsun ben de 22
sende de mi var
Yok bende mutsuzluk var dıdııdd
allah başka dert vermesin
Amin ama işte okul vs zor
sen niye mutsuzsun
Mat öğr den yeni mezun oldum kpss alım yapmıyo yks çalışıyorum tekrardan :(( sen okuyır musun
yks yüzünden yaşlandım bende
Aa kaçıncı sınıfsın sen çalışmalar nasıl
ne sınıfı mezun😭
Ah be kaderdaşım
Gizliden çıkayım mı konuşuruz istersen?
istiyorsan
Çıktım takip atsana