Küçüklükten beri zayıfım çok yiyorum iştahım var ama kilo alamıyorum imkansız yiyip kilo almamak çok sıkıldım doktora gitmek istiyorum kan mi alçaklar nasıl kilo alırim ne vericekler lütfen yazın?
Güncellemeler
1 yıl
Boyum 1,71 kilom bilmiyorum ama en son 45 olmasi lazım benden uzunlar kilolu ben okadar uzun değilim 🙄
Çok zayifim kemiklerim çıktı resmenn doktora dahiliye mi gidilir?
Metabolizman çok hızlı çalışıyordur veya troid ( kadınların çoğunda görülür erkeklerde 1 kadınlarda oran 40 tır ) bağırsak la ılgılı sorunlar vs uzar gıder. Dahılıyeye gorunuceksın kan verıceksın degerlerıne bakılacak vıtamın ler dahil full
Şaka yapıyorum tabiki ama eğilme kalkma hareketleri görüyorum bbazen popo çıkıyor kalça şekillendirme onda da istiyorum ama kendim yapamam spor salonuna gitmem lazım
Evde de egzersiz proğramları var telefondan deneyebilirsin. Beslenme anlamında biraz yüklenirsen her şey güzel olur boyun iyi bunu avantaja çevirirsen efsane olursun
Doktora gittikten sonra kilo alırsam sürekli yedikten sonra alır mıyım şu an rahatım o konuda yiyip alamıyorum o zamanda zayıflamak istersem ama yine sanmıyorum sjjskwks
Hayır öyle olmaz zaten zor kilo alanlar çabuk kilo vermeye müsait olurlar. Merak etme beslenme alışkanlığı kazanınca zaten olması gerken yerde olacak kilon 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Metabolizman çok hızlı çalışıyordur veya troid ( kadınların çoğunda görülür erkeklerde 1 kadınlarda oran 40 tır ) bağırsak la ılgılı sorunlar vs uzar gıder. Dahılıyeye gorunuceksın kan verıceksın degerlerıne bakılacak vıtamın ler dahil full
Ya bir kazan makarna yiyorum iştahim var ama yerinde yani hiç almıyorum kilo giydiklerim olmuyor bende kilo almak istiyorum imkansız mi
İmkansız değil spor ve ek takvıyelerle bıle alabılıesın ama önce hastane
Anladım teşekkür ederim
Kan tahlili yapılır değerlerine özellikle demir değerine bakılır. Ama kilo boy yazsan normal mi değil mi daha net olurdu
1.71 kilo bilmiyorum ama 45 olması lazım ama çok zayıfım yaşitlarim 60 kilo
Evet biraz az 50 nin üzerine çıkmalısın. En azından. Spor yapıyormusjn
Evt ama spor yapmıyorum zaten evde iş yapıyorum olmaz mı skkakaksosis
Olmaz 😀😀 spor ile beslenme alışkanlığını kazanman gerek aynı şey değil 😀
Şaka yapıyorum tabiki ama eğilme kalkma hareketleri görüyorum bbazen popo çıkıyor kalça şekillendirme onda da istiyorum ama kendim yapamam spor salonuna gitmem lazım
Evde de egzersiz proğramları var telefondan deneyebilirsin. Beslenme anlamında biraz yüklenirsen her şey güzel olur boyun iyi bunu avantaja çevirirsen efsane olursun
Evet fakat ilk hekime doktora gitmem lazım biraz korkuyorum kötü bir şey çıkarsa
Tabiki önce doktora git. O önemli ama başka bir şşkayetin yoksa bence yeme alışkanlığı ve metabolizma ile alakalıdır. Çözülmeyevek bişey değildir
Doktora gittikten sonra kilo alırsam sürekli yedikten sonra alır mıyım şu an rahatım o konuda yiyip alamıyorum o zamanda zayıflamak istersem ama yine sanmıyorum sjjskwks
Hayır öyle olmaz zaten zor kilo alanlar çabuk kilo vermeye müsait olurlar. Merak etme beslenme alışkanlığı kazanınca zaten olması gerken yerde olacak kilon 😀
İnşallah yaaaa alırım ama ben doktora gitsem bile alamam diye düşünüyorum ki bana ne vercek takviye vitamin felan mi
Demir vitamini genelde kan ilacındiye geçer 😀 güze bir şurup gibi
Hım anladım tam olarak ne vericek bana liseye felan mı zaten yiyorum kilo alamıyorum
Diyetisyene yönlendirir muhtemelen oda sana besin takviyesi ve beslenme programı verir. Bana yazsrmısın
Tamam
Bu kadar heves etme her şey normal diyorsa doktor zayıf kal daha iyi
Kanka normal değilim ben boyum da uzun kilo alamıyorum doktora gitmedim henüz
Önce dahiliye bölümünde sor normal mi diye baktır sonra diyetisyen e git umarım sorun kaynaklı bir zayıflık değildir.
Umarım yaaaa
Ne diycem giderken doktora
Korkum var bir şey olmaz değil mi diye söyle açıkca
Ne korkusu skskks
Dibine değme korkusu de 🤣🤣
Git görün böyle kilo kaybın normal olmayabir
Evet gozuukucem kilo alirmiyim peki😒
Doğru tedavi uygulanırsa sağlıklı bir şekilde alırsın elbette
Bağırsak kurdu olabilir
Gece aldırdım ya ben sana
tiroid bezin fazla calısıyor büyük ihtimalle
Gerçek misin sen çok güzelsin pl
ya eminim sen de cok güzelsin askim sagoll
Teşekkür ederim canım
yemek ye
Yemiyorum aç kalıyorum benn🙄🙄🙄
neden
Şaka yapıyorum kanka okumadın mi soruyu
metabolizman hızlı çalışıyor kanka ne kadar yersen ye
sürekli enerji ürettiğin için kg alamıyorsun muhtemelen yağlı bi cildin vardır
özellikle kilo almak için çaba harcama zamanla zaten vucudun durulacak
Evet ya neden acaba imkansız kilo almamam çok yiyorum 😥
Yağlı cildim yok enerji veriyorum ama sürekli ayaktayım ama alakası yok bence doktor ne diycek bakalım
Diyetisyen daha doğru bence
Yemek ye
Aynıı ben
Bunu bir hekimle konuşmalısın