Ben bu kalple yaşayamıyorum kalbim durdu sandım 😂 herkes hastane storys atıyor bende atıyim ozaman 😂😂

Ben bu kalple yaşayamıyorum kalbim durdu sandım 😂 herkes hastane storys atıyor bende atıyim ozaman 😂😂

Ben haftaya Trabzon'a geleceğim. Kalacak yerim de yok. Tanıdığım da yok. Aklıma bir tek bu siteden sen geldin. Beni evinde misafir eder misin. Tanrı misafiri. Bu arada geçmiş olsun. Allah şifa versin. Ben de çabuk hastalanırım. Sümela ve uzungöle gideriz. Cevabını bekliyorum.
bak sen anladın benim ciddi olmadığımı. Ben sosyal deney için yazdım. Yoksa yazdıklarım akıl mantık dışı. hiç insan siteden kısmen tanıdığının ya da hiç tanımadığının birinin evine ya da yanına gider mi. yazdıklarıma ancak gülünür , sen de öyle yaptın ve iyi yaptın. bu zamanda kimseye güven olmaz , hadi erkekler neyse de , kızlar için daha tehlikeli bir durum. hiç tanımadık insana güvenilir mi , eve alınır mı , sosyal deneyin amacı özellikle kızlar için tanımadığın hiçbir erkeğe kolay kolay güvenme.
soruna da ciddi şöyle cevap vereyim. hastaneleri kimse sevmez ama Allah hastanesiz de etmesin. ne de olsa hastanelere hep bir şekilde muhtaçız ve muhtaç olacağız.
Geçmiş olsun 💐 ❤️🩹
Benim bağışıklık sistemim çok güçlü 💪
C / vitamini takviyesi alıyorum her gün / sandoz şeklinde + her gün 1 limon mutlaka tüketiyorum sabahları aç karnına 🥳
Zannetmiyorum hastası da sağlıklısı da.. kimse sevmez o koridorları ilaç kokusunu. Çabucak hasta olmam hastaneyi ve ilaçları görmek istemiyorum 🙂↔️ maşallah diyelim 🌸
Ben çabuk hastalık kapmam. Sağlığıma dikkat ederim. Hasta olsam bile evde doğal tedavi yöntemlerini kullanırım. Hastaneye pek yolum düşmez
Cevap
12Cevap
geçmiş olsun. genellikle kolay hastalanmam ben
Kolay kolay hasta olmam ben. Öküz gibi bünyem var.
Hayır hemen hasta olmam. Beslemem, takviyelerim ve hareketli yaşama dikkat ediyorum. Bağışıklık güçlendirmesi için hepsi ayrı ayrı etken:)
Dikkat et kendine💓
Artik hastanedekiler bilir beni ya kendimi sakatlarim ya da hastalanirim bizim aile der ki sana polikinlik kiralayalim hdhdhdb 😁😂😂😂
Bu hangi hastane, tanıdık geliyor ama çıkaramadım
Lütfi kırdar
He tamam :) neyin var bu arada
Önünden bile geçmek istemem fobim gelişti artık allah uzak etsin bana
kolay kolay hasta olmam ama bi olursam tam olurum :D :D
Kolay hasta olmuyorum ama olursam da ağır geçiyor. Geçmiş olsun.
Bir ayda iki sefer hasta oldum desem yeterli olur mu anlatmak için😅
Çok şükür ki çabucak hastalık kapmıyorum bünyem güçlü ve hastaneleri hiç sevmem
Hastaneyi kim sever ben hiç sevmem 😅 geçmiş olsun bu arada inşallah iyileşir sin ne için gittin?
Hastane sevmem ve çok şükür bi kaç yılda 1 hasta olurum
Yok Çok çabuk hastalanmam geçmiş olsun bu arada
Zor hastalanan biriyim hastaneyi hiç sevmem
Bağışıklık sistemim çok düşük
Sevmem hiç serum yemedim.
Evde hasta varsa evet.
Hasta olmam ama her gün hastanedeyim 😅
Sürünene kadar hastaneye gitmem
Geçmiş olsun, pek kolay kolay hasta olmuyorum..
kapmam ben
Hayır aksine kapmam
Çok şükür kapmam 😇
Geçmiş olsun 💐
Kaparım
Kolay hastalanmam
Yok çok şükür 🧿
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?