Sağlık Kızdan Erkeğe cinsiyet ameliyatı çok zor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 21 yasındayim sizce hayati risk taşır mı Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar ben erkek gibi hissediyorum yönelimim erkeklere Kızdan Erkeğe cinsiyet ameliyatı çok zor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. zordur evet 0 0 Yorumla
_Jade Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Öyle bir şey yapma ileride çok pişman olursun 2 2 Yorumla userrr1818 1 yıl Onun kararı Yorumla Soran 1 yıl erkek bedeninde daha mutlu olacağıma eminim dua etsen yeterli 🙏🏻 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Cinsiyet değiştirmeden de karı ayıklayabilirsin Neriman, gereksiz acı çektirme kendine 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Erkek seviyorum Yorumla Oluştur 1 yıl Erkek seviyorsan niye erkek olmak istiyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Hissiyatım erkek içten gelen Yorumla Oluştur 1 yıl Yavrum hem erkek olup hem erkeklere mi ilgi duyacaksın neyin kafası bu Yorumla Soran 1 yıl Evet tam da öyle Yorumla Oluştur 1 yıl https://www.youtube.com/shorts/x5HrJLVIzlo Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% 1 yıl Önce doktora gitmen gerek aile onayı da önemli zor surec 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Yönelimin erkeğe normalsin ama 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Darkknightforever 1 yıl Gerek yokki Yorumla Soran 1 yıl Erkek hissediyorum Yorumla Darkknightforever 1 yıl Erkek gibi davranıp giyiniyormusun Yorumla Soran 1 yıl Bazen Yorumla Darkknightforever 1 yıl Hep olmaya başlarsa yap bence Yorumla Soran 1 yıl Yapcam Yorumla Darkknightforever 1 yıl Çok istiyorsan dayanılmıyorsa yap Yorumla Soran 1 yıl Evet… Yorumla Darkknightforever 1 yıl İyi o zaman yakışıklı olurmusun acaba Yorumla Soran 1 yıl Olurum bence Yorumla Darkknightforever 1 yıl Güzelmisin Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Darkknightforever 1 yıl Erkeksi hissediyormusun Yorumla Soran 1 yıl Bazen evet Yorumla Darkknightforever 1 yıl Bülent ersoyu araştır ona göre karar ver Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka rüzgar erkoçlar da kadından erkeğe döndü ama o kadınla evli şu an ben öyle olmam Yorumla Darkknightforever 1 yıl Yinede cinsiyet değişenleri araştır iyice Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 352 cevap paylaştı. Kız kalmak varken 🥲🥲neden 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çocukluktan beri hislerim öyle ya yeni değil ki Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Erkek olmaya mı karar verir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Serkozican34 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Hislerim.. Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. milyonların varsa kolay 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O kadar yok ta birikmiş var Yorumla _Thanos_ 1 yıl o zaman o iş yaş Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ne gerek var 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Hisler Yorumla ayazwinston 1 yıl Kızdan mi hoşlanıyorsun yani ae Yorumla Soran 1 yıl Hyr erkek hissediyorum diye kızdan mı hoşlanmam gerek normal erkeklerden hoşlanıyorum Yorumla ayazwinston 1 yıl Kızsın erkek olmak istiyorsun ve erkeklerden hoslaniyorsun gay ilişkisi mi olucak yani erkek olup Yorumla Soran 1 yıl Yes Yorumla ayazwinston 1 yıl Yani sen sokmak istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Farketmez Yorumla ayazwinston 1 yıl O ne yaw öyle ne gerek var o zaaman böyle bişey yapmana Yorumla Soran 1 yıl Erkek hissediyorum Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 352 cevap paylaştı. Yoo değil 0 8 Yorumla userrr1818 1 yıl Olcanmı Yorumla Soran 1 yıl Bacaktan parça alınıyormuş Yorumla userrr1818 1 yıl Penis için mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla userrr1818 1 yıl Bacakta nda olur kalçadanda Yorumla userrr1818 1 yıl Ama testis yapmazlar sana Yorumla userrr1818 1 yıl Sadece penis Yorumla Soran 1 yıl Olsun Yorumla
maymaymayıs Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl yapma pişman olursun 0 1 Yorumla userrr1818 1 yıl Onun kararı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Neden böyle bir şey istiyorsun 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Kendimi Erkek hissediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baskınmisin çok peki Yorumla Soran 1 yıl Orta gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek gibi hissetmen cinsellik demi yoksa genel olarakmi Yorumla Soran 1 yıl Genel olarak erkeksiyim ama erkeklerden hoşlanıyorum ameliyatla erkek olsam da erkeklerle ilişki yaşarım sadece vajina ve üreme yok Yorumla Soran 1 yıl Meme falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
zordur evet
Öyle bir şey yapma ileride çok pişman olursun
Onun kararı
erkek bedeninde daha mutlu olacağıma eminim dua etsen yeterli 🙏🏻
Cinsiyet değiştirmeden de karı ayıklayabilirsin Neriman, gereksiz acı çektirme kendine
Erkek seviyorum
Erkek seviyorsan niye erkek olmak istiyorsun?
Hissiyatım erkek içten gelen
Yavrum hem erkek olup hem erkeklere mi ilgi duyacaksın neyin kafası bu
Evet tam da öyle
https://www.youtube.com/shorts/x5HrJLVIzlo
Önce doktora gitmen gerek aile onayı da önemli zor surec
Kız olmak dünyanın en güzel şeyi. Sen şaşırmışsın
Yönelimin erkeğe normalsin ama
Evet
Gerek yokki
Erkek hissediyorum
Erkek gibi davranıp giyiniyormusun
Bazen
Hep olmaya başlarsa yap bence
Yapcam
Çok istiyorsan dayanılmıyorsa yap
Evet…
İyi o zaman yakışıklı olurmusun acaba
Olurum bence
Güzelmisin
Yok
Erkeksi hissediyormusun
Bazen evet
Bülent ersoyu araştır ona göre karar ver
Ne alaka rüzgar erkoçlar da kadından erkeğe döndü ama o kadınla evli şu an ben öyle olmam
Yinede cinsiyet değişenleri araştır iyice
Kız kalmak varken 🥲🥲neden
Çocukluktan beri hislerim öyle ya yeni değil ki
Erkek olmaya mı karar verir
Evet
Neden
Hislerim..
milyonların varsa kolay
O kadar yok ta birikmiş var
o zaman o iş yaş
Ne gerek var
Hisler
Kızdan mi hoşlanıyorsun yani ae
Hyr erkek hissediyorum diye kızdan mı hoşlanmam gerek normal erkeklerden hoşlanıyorum
Kızsın erkek olmak istiyorsun ve erkeklerden hoslaniyorsun gay ilişkisi mi olucak yani erkek olup
Yes
Yani sen sokmak istiyorsun
Farketmez
O ne yaw öyle ne gerek var o zaaman böyle bişey yapmana
Erkek hissediyorum
Yoo değil
Olcanmı
Bacaktan parça alınıyormuş
Penis için mi
Evet
Bacakta nda olur kalçadanda
Ama testis yapmazlar sana
Sadece penis
Olsun
yapma pişman olursun
Onun kararı
Neden böyle bir şey istiyorsun
Kendimi Erkek hissediyorum
Baskınmisin çok peki
Orta gibi
Erkek gibi hissetmen cinsellik demi yoksa genel olarakmi
Genel olarak erkeksiyim ama erkeklerden hoşlanıyorum ameliyatla erkek olsam da erkeklerle ilişki yaşarım sadece vajina ve üreme yok
Meme falan
Olur
Derdin ne