hayır ya olabilir herkes her kelimeyi tam bilemeyebilir, ama anksiyetenin buna etkisi olamaz diye düşünüyorum. estağfirulah senin değer verip yazman bile değedir benim için.
aile hekimi bilemez, nörolojiden randevu aldım şimdi iki gün sonra gideyim bi baksın, garip gelecek ama amacım sadece nedenini öğrenmek ahaha ilaç kullanmayı sevmiyorumda.
yoksa burada kimin ne olduğu umrumda değil sadece sorulara felan bakıyorum işte, can sıkıntısına iyi geliyor yoksa oyun oynuyorum deli ediyor o da beni.
yeminle varya bazen öyleleri denk geliyorki ben onların yerine utanıyorum valla, bazıları insanı sinir krizine sokar bazıları yanlış anlar ne bileyim insanlar iyice garipleşti, aslında buradakiler böyle değil sadece. genel olarak var bu durum.
aynen öyle güzel söyledin valla. ben eskiden çok güzel bir çocuktum sonradan bambaşka oldum ha bu birilerine zarar verme anlamında değil kendimi etkileyen yönlerden değiştim. ne bileyim ya artık düşünmekten sıkıldım vallahi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aksiyete bi seçenek olabilir mi senin için
anksiyete mi demek istedin anlamadım?
Sağol cahil hissettirdin. Ya evet ondan. Aman sen biliyosun zaten, gerek yok görüşüme.
hayır ya olabilir herkes her kelimeyi tam bilemeyebilir, ama anksiyetenin buna etkisi olamaz diye düşünüyorum. estağfirulah senin değer verip yazman bile değedir benim için.
benim merak ettiğim şey acaba psikolojik mi yoksa beden hastalığımı
Tiroid, ilaç kulanımı ya da bahatlı yemek, alkol-kafein kaynaklı olabilir.
ilaç kullanmıyorum, tiroidler iyi çalışıyor olabilir mi diyorsun? kahve içmem alkolü nadiren içiyorum.
Tahmin benimki, en azından bi aile hekimine gözük.
aile hekimi bilemez, nörolojiden randevu aldım şimdi iki gün sonra gideyim bi baksın, garip gelecek ama amacım sadece nedenini öğrenmek ahaha ilaç kullanmayı sevmiyorumda.
İlaç tedavi amacından çok başka amaçlarla veriliyor gibi. Yememekte haklısın. İnşallah temiz çıkar sonuçların, git için rahatlasın.
Allah uzak etsin hepimizi cidden öyle kullanılmamalı. bakalım ne çıkacak, teşekkürler tatlım.
Tatlım mı 🤣 opsss! Öyle deme evladım tanımadığın birine. Ayrıca rica ederim. Bol şans.
nedenmiş konuşma tarzı olarak gayet tatlısın ondan dedimm ayrıca ne şansı kumara gitmiyorum hastaneye gidiyorum ahahaa bak tatlısın iştee
Tatlı olabilir kabul ikna oldum ama sahiplik eki fazla orada 😂.
Herkesin bu coğrafyada şansa ihtiyacı vardır. 🤞
Benim yok, nolmuş sankii kötü bir şey dedimm
E önce fikiri sorulması gerekmez mi. Öyle kafaya göre -ım ekliyon. Sor demiyom ha. Sakın!
zaten sorulmaz ki buu, ayrıca sahiplik anlamında söylemedim ben bunu, lafın gelişi söyledim yani.
sana yürüme amaçlı söylemedim yani öyle anlama
Tamam. Bu site dengemi şaşırtı artık. Kim ne diyo ne kastediyor arapsaçı oldu. Sende beni yanlış anlama diye açıklama yaptım.🙂 Netlik en güzeli.
ben biliyorum zaten senin öyle anladığını, profilimi görsen öyle anlamazdında görmediğin için normal karşılıyorum.
ki zaten daha önce de görmüşsündür eminimm
Nası merak ettim şimdi
merak iyidir ahaha
Peki
eğer sende kim olduğunu belli edersen söylerim ahaha
bende merak ettim çünkü.
Önce sen 😂
Ok
Evet seni görmüştüm sorularda
bende seni görmüştüm hatırlıyorum acaba özbekistanlı felan mı dedim kendi kendime.
profilime baktın mı hiç doğruyu söyle
Yok buralıyım da. Neden özbekistan
kullanıcı adından dolayı okunuşundan biraz o taraflara kaçıyor hatta daha çok rusyaya ama onlar genelde böyle yapar diye öyle düşündüm
diğer soruma cevap alsam.
Kulanıcı adım kitap karakteri.
Profil mi yok. Genelde sştede kim fazla aktif göze çarpıyor. Ordan biliyorum.
ruslarla alakası vardır eminim.
fotoğraf olsaydı ben bakardım açık söyleyim.
Haklısın ama o kadar çok ki. Hangisine bakıcan ki. Yani benim için öyle.
ben isminden dolayı bakarım merak ederdim acaba nereli diye.
yoksa burada kimin ne olduğu umrumda değil sadece sorulara felan bakıyorum işte, can sıkıntısına iyi geliyor yoksa oyun oynuyorum deli ediyor o da beni.
Başka millet var mı burada. Hiç fark etmedim
var tabii, hristiyanım süryaniyim. her yerden katılan var.
Nerden düştük bu çukura
niye ya ne olmuş ki?
ya önceden cidden kaliteliydi kaliteli insanlar vardı burada. hemen hemen hepsi gitti ve bu yetmezmiş gibi saçma sapan insanlar geldi baya.
Aynen söylediğin gibi. Bende ara ara giriyoeum ama çoğu zaman midem bulanıyor artık buradan. Hep o ilk zamamların kalitesini arıyorum ama yok.
yeminle varya bazen öyleleri denk geliyorki ben onların yerine utanıyorum valla, bazıları insanı sinir krizine sokar bazıları yanlış anlar ne bileyim insanlar iyice garipleşti, aslında buradakiler böyle değil sadece. genel olarak var bu durum.
Ahir zaman derler ya tam o maalesef. Aslında hiçbirimiz eskisi gibi değiliz. Sanki bi eşiği geçtik
aynen öyle güzel söyledin valla. ben eskiden çok güzel bir çocuktum sonradan bambaşka oldum ha bu birilerine zarar verme anlamında değil kendimi etkileyen yönlerden değiştim. ne bileyim ya artık düşünmekten sıkıldım vallahi.
Öyle oldu, saat 4. İyi grceler sans. Ben bayılıyorum artık.
tamamdır sanada iyi geceler, istersen sonra konuşuruz. yok dersende sağlık olsun seninle konuşmak güzeldi.