Arkadaşlar yarın endoskopi olcam uyutcaklarmış anesteziyle bende biraz anestezi fobisi var bir sıkıntı oluyor mu olan var mı nasi bişi rahatlamak için napabilirim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende yaptiricam da senin neyin vardı ya
Valla neyim oldugunu bilmiyorlar teşhisim yok şu an 2.5 aydır geçmeyen göğüs ağrısı son 15-20 gündür nefes darlığı da eklendi göğüs bisen yok diyo kalp bisen yok diyo gastroenteroloji ye yönlendirdiler bide o baksın diye son olarak ona baktiriyorum bundan da bişi cikmazsa tomografi bilmiyom yani bisim var ama neyim var belli değil
Ha anladım benim karın ağrısı vardi
Hayır sadece göğüs bölgemde ağrı var ana ağrı iman tahtasında ama göğsümün iki yanına da yayılıyor
Psikatriye gittin mi
Hangi sehirdesin
şu an hataydayim ama Denizli'de yaşıyorum
Psikiatriye gitmedim psikiatrilik birşeyim olduğunu dusunmuyorum çünkü
Nefes darlığı psikolojik de olabiliyor bende yasamistim bir ara ilaçla geçmişti sen sanmasan da olabiliyor
Endoskopiyi kaç güne randevu verdiler?
Bugün muayne oldum yarin sabah 9 da endoskopi olcam işte parayla olcam ben
Ne kadar özelde ya
Ben devlete gidiyorum da
Fakültede Mayıs 15 e randevu veriyordu 947 TL yarına randevu aldım
Uygunmus ya burada çok pahalidir
Antalya'da misin sen
Nerdesin sen
Ankara
Devletin paralı erken çekimleri standarttır diye düşünüyorum
Devlette paralı nerde oluyor ya öyle bir şey demedilwr
Bilmiyorum fakültede araştırmada var
Özele sorucam birde
İstiyorsan anestezisiz yaptır 🤪
Hemde başka şeyleri tecrübe et diyosun yani 😂😂
Migdem hassas çok öğürürüm yoksa valla anestezisiz olurum
Ülser hastasıyım bi yıl hastanede tedavi gordumm endoskopi olma ben oldum ondan sonra hayatımda ki her şey kontörlden çıktı asla düzelmiyor sakın olma hayatın kayıyor
Ney düzelmiyor ya altı üstü kamera salmiyorlarmi
Ne diyor bu ya endoskopi sadece kamerayla bakıyorlar ameliyat falan sanar gören de milleti korkutmayin saçma yorumlarinizla
@zeynp9910 kanka düzgün oku önce olurken bi sıkıntı yok ameliyatta zaten narkoz verdiler bana. Ama sonrası yeme düzenin lavaboya çıkman iştahın bozuluyor o yara yeri asla düzelmiyor çünkü bi parça eksiliyor ağrıyor anlatabildim mi ben tavsiye etmiyorum kesinlikle
Kamera değil kanka olay endoskopi olduktan sonrası sıkıntı
Reis kamera ile bişe var mı diye bakıyorlar parça falan almicaklar benden öyle bişi söylenmedi bana
Midenizden parça almışlar sanırsam böyle bir durumda da mide kendini yenileyen bir organ doğrudur bir süre rahatsızlık verebilir ama herkeste aynı komplikasyonlar gerçekleşecek diye bir şey yok o yüzden insanları korkutmaya da gerek yok
Tam bi yıl hastanede yemek yemeden serumla kaldım, ülser hastasıydım ve normal belirtilerim vardı. midemi çok kez yıkadılar. Ellerim kollarım damar yolundan bi yıl boyunca mosmor kaldı, yani burada kötü kalpli fikirlerinizi kendinize saklayın ben tavsiye veriyorum.
Arkadaşım da oldu benimle aynı düşünceye sahip siz olmadıysanız bilgi sahibi degilsinizdir bu konuda.
Yani sizin mideniz çok hassassa bilemem ama endoskopi olan binlerce insan var herkes öyle olsa kimse yaptırmaz herhalde
Benim babam da oldu hanimefendi 10 dakikada her şey bitmiş yalan mı söylüyor mesela
Anlattığımdan fazlası ben yaşadım yazmasam başkası da bilgilenemez burada yalan konuşamam maalesef kötü etkileri çok ve zamanla geçmiyor
Arkadaşlar lütfen tartışmayın yani kötü bişi var mı yokmu bunu endoskopi olmadan bilemeyecegim mecburen olacam geciktirmek varsa kötü bir şey önüne geçilmez bir hal almasini sağlar sadece benim korkum anestezi sadece hepsi bu bu konuda içimi rahatlatmak istiyorum sadece
Tamam hadi öyle olsun da buradaki arkadaş kendini korkutmasın lütfen doktor gerekli gördüyse yapilmali
Anesteziden neden korkuyorsun bende onu anlamadım uyuyup uyanacaksın hiç ameliyat olmadın mi
Hayır olmadım 😂😂 işte kendin uyuyup uyanmanla bir değil sonuçta anestezi uyuması
Canım sana korkma diye söylemişler parça almadan endoskopi olmaz. Bana da kamera ile bakıp parça aldılar. Mecburi değil benden ikinci kez istediler vermedim parça yine bakmak için. hem psikolojik açıdan da o ameliyathaneyi önermiyorum ben baya etkilendiğim için uykuda kaç kez bunun yüzünden uyandım , herkeste farklı etki gösterir doğru ki, inşallah sen yaşamazsın sıkıntısız geçer seninki ben kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim seninle dürüstçe.
Kendin uyumanla bir gibi oluyor işte 😂😂uyanınca sarhoş gibi oluyorsun geçiyor 1 saatte falan
Sarhoşlukda sıkıntı yok ya
Sana tavsiyem kimse beklemesin etrafında
Ben baya şey söylemişim narkozluyken
Rezillik yaşananiliyor dikkat et😅😅😅
@Açelyagülçiçek iyi de parça alinmalik bir durumum yok
sen yinede dikat et
Yok onu bende istemiyorum doktorlara da soylicem benim psikolojim bozuk biraz uyanırken sacmalarsam kusuruma bakmayın diye
Ben çıkınca tüm doktor ve hemşireler hepsi basımdaymış annem herşeye şahit olmuş ne söylediğimi herkes bana kendime gelince anlattı şok oldum 😂😂😂😂😂😂😂
Sarhoş olsam bu kadar şey ağzımdan çıkmazmış
Tanıdıklar sıkıntı doktordan utanmam da
Sarhoşken hiç firem yok da narkoz bilmiyorum ilk olucak
Bilginiz yoksa konusmayin bence çok okudum da her endoskopide parça alınmaz. Genel anestezi almamissiniz siz sanırım genel anestezide hasta uyanmaz bilinç kapalı olur. Bir sürü makale okudum kendi yorumlarinizi kendinize saklayın siz bence
Bende genel anestezi oldum bu arada ilk başta narkoz aldım. sonra full zaten uykuya daldım bi saat falan sürüyor bence sizin bilginiz yok ufakta olsa parça alınıyor.
Ben ameliyathaneden çıktığımda hafif daha yeni yeni ayıkken hala narkozun etkisindeyken , beni üst kata yatağıma taşıyan hemşirelerin duyduğundan bahsetmiştim ama sen yanlış anlamışsın zaten neyse sen benim yorumuma takmışsın bi kere
Youtubede bile videolar var endoskopinin canlı videoları 8 dakika sürüyor nasıl 1 saat ya