Sağlık Tencerenin kenarında kolum yandı izi ne kadar sürede geçer? YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yemek yaparken dikkat ederim genelde ama bu defa dikkatsiz davrandım.. Minik Bi iz.. Tencerenin kenarında kolum yandı izi ne kadar sürede geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. geçmiş olsun krem sür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Geçmeye bilir benim de kolum kek kalıbına degmisti izi hâlâ duruyor geçmedi 9 sene falan oldu 1 1 Yorumla YesMama 1 yıl Öf hayir ya ben daha önce yine tencerede böyle kazalar yaşadım geçmişti. Bir kaç ay kaliyor galiba iyi bakarsam kısa sürede toparlar ama Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kocasından dayak yiyen kadın 1 5 Yorumla YesMama 1 yıl Lan😅😂😂 Dm den yazmaz burdan çamur atar Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Kim çamur attıysa kolunda izi kalmış Yorumla YesMama 1 yıl Espiri bunlar dimi. Birazdan daha yaparsan ciddiye alabilirim Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hı Yorumla YesMama 1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
geçmiş olsun krem sür
Geçmeye bilir benim de kolum kek kalıbına degmisti izi hâlâ duruyor geçmedi 9 sene falan oldu
Öf hayir ya ben daha önce yine tencerede böyle kazalar yaşadım geçmişti. Bir kaç ay kaliyor galiba iyi bakarsam kısa sürede toparlar ama
Kocasından dayak yiyen kadın
Lan😅😂😂 Dm den yazmaz burdan çamur atar
Kim çamur attıysa kolunda izi kalmış
Espiri bunlar dimi. Birazdan daha yaparsan ciddiye alabilirim
Hı
Peki
Aloe Vera varsa kullan fazla sürmez
Kaybolur yarına