Güncellemeler
1 yıl
Üyelik açıldığı anda yapay zeka çıktı karşıma, bu soruyu sordum kendimce, ve yayımlanıyormuş.🤷♀️ Pek tabii güzel cevap verenler var fakat üslubunu hiç sevmediğim bazı yaklaşımlar olmuş, birincisi ben cevabını bilmediğim hiçbir soruyu aslında sormam. Ve umuyorum ki hayat size çok tatlı davransın, ve kalp kırıklığının da yıllarca birikenlerin de, aynı baş, bel, kol ağrısı gibi, “”beyinle hiç ilgisi olmadan”” göğsünüzün tam ortası çürümüş gibi ağrı yaptığı gerçeğiyle hiç yüzleşmezsiniz. 🦋
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
"Kiril kalp sendorumu" Dediğin belirtiler ona gebe gibi ama olaya genelde bakarsan kirik kalp yani korku kaygı üzüntüsü stres tabi ki bunlar kalp ağrısı yapabilir
Yapar hatta kırık kalp sendromu diye bir rahatsızlık da var
Kalp kırıklığı kalp atışının ritmini olumsuz yönde etkiledigi için kalp rahatsızlığı verebilir. Zaten üzüntü , stres ve merak insanların rahatsız olmasına neden olur.
Kalp kırıklığı her hastaligi beraberinde getirir stres ve üzüntü yüzünden
aşırı duygusal atak ve stres ölüme yol açabilir
Senin direk beynine etki etmiş çürümüş mk
Ne kadar kabasınız, üstelik yeni üye oldum ve yapay zeka çıktı karşıma soru sor diye zannettim ki yapay zeka cevap verecek, evvelden beri zanları güçlü bir insansın hakikaten de öyle oldu.
İnsanım” klavye düzeltme hatası
Hahahsh alışırsın yavrum
Umarım sizin kadar alışmam 😊
Ben ve site bağımlılık yapıyor dikkat et elin ayağın titremesin sonra
Sığ suları pek sevmem, daha derinlik insanıyım. İlk bakışta rengi hemen belli olan basit aksam bir yapı bende bağımlılık yapmaz. O yüzden kendinize dert etmeyiniz.
Hahahahs öyle mi olmuş yavrum
Bu kibarlık buraya fazla su işleri müdürlüğünü de bırak biz hayatı yansıtıyoruz bizzat öpüldün
Ben öyle bir hayat görmedim ben. biriyle iletişim kurarken hemen ilk adımda yav gibi konuşmak, çürümüş beynin demek yetişme tarzı ile ilgilidir ve bazı başka şeylerle, yani ben çok kibar değilim ben normalim siz anormal.
Fazla bir kuşak farkı da yok aramızda üstelik, tanıdığınız biriyle nasıl konuşacağınız sadece sizi ilgilendirir. Ama o benim sınırıma dayanana kadardır. Nasıl ki normal hayatımda kimse bana yav. Beynin çürümüş diyemiyorsa sırf yüzüme bakmıyor elinde klavye var diye burada da diyememeli.
Fotoğrafım oradan isim soy isim de vereyim git cimere şikâyet et hahshs ben yüzünü de söylerim gayet insan seçmem
Tamam yavrum sen beni hiç yaşamamış say
Anormalim ben doğrudur sen düz sadesin
İyi 👏 cidden psikolojim iyi olmasa ve gerçek bir kalbi kırık olsam, üstelik bu dediklerini beyni çürüme muhabbeti, içselleştirip değersizlik duygusunu beslesem falan mesela,
Hani siz rahat konuşun diye her şey mübah mı?
Napayım özür mahiyetin de celek mi yollayayım evine
Tamam ben bir şey demedim say yorumu da kaldır uykum geldi
🤣🤣🤣🤣🤣
İyi geceleeeeer
Sanada yavrum
Bende bahsetmiş hahahs, dilek ağacını doldurmuş ona yanlış yaklaşanlar için
Ahahahahshs herşeye zıplama birader o gözlük senin yıllık harcligin dan daha pahalı
Hemen hemen değil ama stress üzüntü yapar
Kırık kalp sendromu var
evet yapar elbette
Siz bu yaşa nasıl geliyosunuz ya
Yapar vallah 17 yıldır ağrıyor
Yapmaz
Kalp kırıklığının fiziksel acıya sebebiyet verebildiğini açıklayan araştırmalar var
Neler neler yapar
Yapmaz
Gibi
Elbette..
Çok fazla