Sağlık Alerjisi olan var mı? ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Benim gözler iptalBahar alerjisi çok kötü yaa 🙄Sizinde var mı alerjiniz? https://youtu.be/FGW9zBR6AL4?si=ayNmszf4FtxHilXbAlerjim var sana alerjim var 👯💃 Güncellemeler1 yıl Süper Soru şeysi 🙏😇 Alerjisi olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir acı biber var onu fazla yersem vücudum kabarıyor onu da yeni öğrendim jsjs bunca senedir bilmezdim 1 3 Yorumla ladycurio 1 yıl Acı biberide çok severim kötü olmuş Geçmiş olsun canım 🥰 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun 🌸 Yorumla ladycurio 1 yıl 🌸✨🍀 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. geçmiş olsun bende polen alerjisi var maalesef.. 1 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Geçmiş olsun 🙏 u Barış_LonelyForever 1 yıl 🙏🙏
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Çok şükür gayet iyiyim gadası 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 409 cevap paylaştı. Hemde ne alerji toza, polene , kuşa tenimde beyaz hemen kabarıp kızarıyor çogu şey yasak ilacım ve karaciğer perhizim var enzimlerim yükseliyor 1 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Ovv çok geçmiş olsun Yorumla sarıdilber 1 yıl Teşekkürler alıştım artık ☺🙏 Yorumla
Mutluyaşam53 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bende aynı durumdayım. acik havada gözlerim devamlı yaşlanıyor 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Bende agliyom 🤧 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Alerjik var şimdi vücudumda kizarikliklar başladı alerji hapı kullanmaya başladım... neden bu kadar ilerledi bu alerji onu da anlamadim 1 0 Yorumla
bittercikolata1991 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bal arısına var bir de başka bir şey de bende alerji yaptı ama onu bulamadım 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Borca harca alerjim var 😂 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Var ama yinede uzak durmiyoz 😂 Yorumla
Önemsizbirisix Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Her şeye alerjim var ya ölüyorum 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Kötü yaa geçmiş olsun Yorumla
yasink2727 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% 1 yıl Hiç bir şeye karşı alerjim yoook 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl 🙏😇 Yorumla
Elifimsii34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır alerjim yok, geçmiş olsun 🌸 2 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Teskkur ederim güzellik 😇 Yorumla Elifimsii34 1 yıl Rica ederim balım 🌸 Yorumla
Sempatiik26 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hacamat yaptır bende vardı minimuma indi 1 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Evet çok istiyorum ama bı kısmet olmadı hacamat yaptirma Yorumla Sempatiik26 1 yıl Yaptır şifa olsun Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Yok şükürr geçmiş olsun ladyy 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Teskkurler 😇🙏 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 476 cevap paylaştı. Var benimde geçmiş olsun canım 1 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Sanada canım 😇 Yorumla u 27esmerim 1 yıl ♥️🌺 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Benim var polen Hamam böceği kedi ormanlık alan 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 375 cevap paylaştı. Gecmis olsun . Benim kirli ortamlara. 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 318 cevap paylaştı. Maalesef Burun. Poplipler var ve çok hapşırıyorum 1 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Benimde alerjim var ama bazı insanlara ne yazıkki 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 938 cevap paylaştı. Alerjim yok 1 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Benimkide yoktu bu 2 senedir gözlerim kizariyo nedense 🤔 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Alerjiktir o polen falan.. Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hiç alerjim yok 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Ne guzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Geçmiş olsun 1 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Teşekkür canım 😇 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dışarı çıkmamaya çalış Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Sağlık konusunda 801 cevap paylaştı. Çay a alerjim var 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Toza karşı var 1 0 Yorumla
YitikKişi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Kıyamam uf olmuş 1 6 Yorumla ladycurio 1 yıl Hee uff etti gözüme pis polenler 🥺 Yorumla YitikKişi 1 yıl Ama prenses onlar olmasa ağaçlar tozlaşmazki affetsen olmaz mı 🥺🥺 Yorumla ladycurio 1 yıl Bilmem affetsemmiki o kadar aglatiyolar beni 🤧🥺 Yorumla YitikKişi 1 yıl Bak şunlara ya ama isteyerek yapmıyorlar hadi affet Yorumla ladycurio 1 yıl Peki peki bidaha yapmasınlar ama 🥺 Yorumla YitikKişi 1 yıl Ama isteyerek yapmıyorlar sen idare et onları ☺️☺️ Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Alerjik astımım var. 0 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Kötü yaa o geçmişler olsun 🥺 Yorumla mies94 1 yıl Sağ olun :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir acı biber var onu fazla yersem vücudum kabarıyor onu da yeni öğrendim jsjs bunca senedir bilmezdim
Acı biberide çok severim kötü olmuş
Geçmiş olsun canım 🥰
Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun 🌸
🌸✨🍀
geçmiş olsun bende polen alerjisi var maalesef..
Geçmiş olsun 🙏
🙏🙏
Çok şükür gayet iyiyim gadası
Hemde ne alerji toza, polene , kuşa tenimde beyaz hemen kabarıp kızarıyor çogu şey yasak ilacım ve karaciğer perhizim var enzimlerim yükseliyor
Ovv çok geçmiş olsun
Teşekkürler alıştım artık ☺🙏
Bende aynı durumdayım. acik havada gözlerim devamlı yaşlanıyor
Bende agliyom 🤧
Alerjik var şimdi vücudumda kizarikliklar başladı alerji hapı kullanmaya başladım... neden bu kadar ilerledi bu alerji onu da anlamadim
Bal arısına var bir de başka bir şey de bende alerji yaptı ama onu bulamadım
Borca harca alerjim var 😂
Var ama yinede uzak durmiyoz 😂
Her şeye alerjim var ya ölüyorum
Kötü yaa geçmiş olsun
Hiç bir şeye karşı alerjim yoook
🙏😇
Hayır alerjim yok, geçmiş olsun 🌸
Teskkur ederim güzellik 😇
Rica ederim balım 🌸
Hacamat yaptır bende vardı minimuma indi
Evet çok istiyorum ama bı kısmet olmadı hacamat yaptirma