Kanser olduğunu söyleyen ve aslında kanser olmayan birinin yalanını nasıl ortaya çıkarırım?

görümcem 5 yıldır Akciğer kanseriyim diyerek herkesi parmağında oynatmış buna bende bir yerde dahil oldum. nişanımdan hemen önce tanışmıştık kanser olduğunu duymuştum. Çok üzülüyordum haline 2 çocuğu var gencecik 33 yaşında nişandan hemen önce tanıştığım için bana enfeksiyon riskim var vs dedi insanlarla yakın olamam nişanı aile arasında yapalım dedi ve yaptım. Fakat bir gün sonra kafelerde bulundu gezebildi her ortama girebildi bi kaç ay sonra düğünümde bin kişiye yakın insan vardı ve maske dahi takmadı kuaföre gitti kuaförde herkesin kullandığı makyaj ürünlerini kullandı. Bi kaç ay içerisinde kendisinin gerçek yüzünü gördüm. Gördüklerimden bir kısmını buraya aktarıyorum şimdi

1.5 senedir akciğer kanseri olan bir kişinin fiziken belli olan bir durumu olmalı

2. sigara kullanıyor ama kimse bilmiyor çok nadir kişiler bilir

3. Enfeksiyon riskim var diyor her ortama giriyor herkesle haşır neşir öpüşüyor yakın temas halinde

3. Tedavi gördüğü hastaneye geliyor 6 ay içerisinde iki kez geldi ve ikisinde de gittim gözlerimle görmek için onkoloji bölümüne gözükmedi sadece kadın doğuma gözüktü

4. Yurt dışı ilaçları aldığım için bu kadar iyiyim ayaktayım diyor sık sık yurt dışı iğneleri alıyor sipariş üstüne geliyormuş ve çok pahalıymış bu yüzden sağdan soldan para yardımı alıyor.

5. Yeni yakın hastaneye gitmiş kök hücre tedavisi olacakmış bu yüzden 1saatlık operasyonyona girip çıkıyor e haliyle narkoz aldı operasyondan bir kaç saat sonra bulunduğu şehire 1 saat araba kullanıyor

6. Kilosu normalden de fazla birisi ve saçları maşallah kaşlar maşallah vücut tüyleri maşallah yani kemoterapi ve ya 5 sene kanser olan birisi böyle olabilir mi!!

7. e nabız bilgisini istedik fakat vermedi sebebi ise sonuçları kötü olduğu için doktoru görmesini engelliyormuş.

bu maddeler sadece buz dağın görünen kısmı sizce bunlar normal mi?

Kanser olduğunu söyleyen ve aslında kanser olmayan birinin yalanını nasıl ortaya çıkarırım?