Sağlık Passiflora şurup, psikoloğu gözü yemeyenlerin sığınağı mıdır? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Buradan sonra yolumuza passiflora ile devam edeceğiz arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler 😂 Passiflora şurup, psikoloğu gözü yemeyenlerin sığınağı mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Adeliina Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Antidepresandan başkası kurtarmıyor aşkom ya. Geceleri içiyorum, kafa yapıyor ahaha sdsds 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben eşikte bekliyorum ajaj u Adeliina 1 yıl Aman aşkım hiç bulaşma. Bağımlılık yapıyor djdfjd Soran 1 yıl Allah bulaştırmasın amin aksk
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bir insanın ilacı kendisidir. Ama bazı insanlar bunu görmez, çareyi dışarda ararlar.😄 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok güzel dedin evet başlamadan bıraktım şu an şurubu 😂💕 Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl 🤣💓 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet, çoğu zaman kaçış. Dindiriyor ama çözmüyor. 🙃 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Geldin mi geri aferin Cevap sahibi 1 yıl Sen dövcem dedin korktumm Soran 1 yıl Hehe gidince dövemezdim geldin döveyim bari Cevap sahibi 1 yıl Hahahha azıcık vur timam canım kıymetli Soran 1 yıl giphy.com/.../trt-network-kovmak-kovalamak-gndermek-j2w4VtBbuHnF03viKh Soran 1 yıl Cevap sahibi 1 yıl 😄😄😄
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Pasaifloranın meyvesini yemek çok daha sağlıklı ve keyifli etkileride var 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. Düğünde içmiştim bi ölçek bana etki etmedi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl 1 ölçek hafif geliyor ama gerçekten Yorumla buzzzgibikarpuzz 1 yıl Şişeyi kafaya dikmek lazım 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Aynen o zaman da çabuk biter hep masraf 😂 Yorumla
Eczacı_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgili okur rahatlatır ve uyku yapar. 1 0 Yorumla
Kupa_Kralı05 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Tadimlik bile degil 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Şeker niyetine Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Birde bitkili ve alkollü olani var Yorumla Soran 1 yıl Onu bilmiyorum henüz alt seviyedeyim daha Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Bitkili olani içyorsun buyuk ihtimal. Alkollü olani viski kokuyor :) Yorumla Soran 1 yıl Aynen bitkili olanı içiyorum ben Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Henüz delirmemişsin güzel :) Yorumla Soran 1 yıl Evet daha değil Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Sağlık konusunda 371 cevap paylaştı. Passiflora yerine rakıyı tercih ederim. 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 433 cevap paylaştı. Uykusuzluk için mi kullanıyorsun? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Antidepresandan başkası kurtarmıyor aşkom ya. Geceleri içiyorum, kafa yapıyor ahaha sdsds
Ben eşikte bekliyorum ajaj
Aman aşkım hiç bulaşma. Bağımlılık yapıyor djdfjd
Allah bulaştırmasın amin aksk
Bir insanın ilacı kendisidir. Ama bazı insanlar bunu görmez, çareyi dışarda ararlar.😄
Çok güzel dedin evet başlamadan bıraktım şu an şurubu 😂💕
🤣💓
Evet, çoğu zaman kaçış. Dindiriyor ama çözmüyor. 🙃
Geldin mi geri aferin
Sen dövcem dedin korktumm
Hehe gidince dövemezdim geldin döveyim bari
Hahahha azıcık vur timam canım kıymetli
giphy.com/.../trt-network-kovmak-kovalamak-gndermek-j2w4VtBbuHnF03viKh
😄😄😄
Pasaifloranın meyvesini yemek çok daha sağlıklı ve keyifli etkileride var
Düğünde içmiştim bi ölçek bana etki etmedi
1 ölçek hafif geliyor ama gerçekten
Şişeyi kafaya dikmek lazım 😂😂
Aynen o zaman da çabuk biter hep masraf 😂
Sevgili okur rahatlatır ve uyku yapar.
Tadimlik bile degil
Şeker niyetine
Birde bitkili ve alkollü olani var
Onu bilmiyorum henüz alt seviyedeyim daha
Bitkili olani içyorsun buyuk ihtimal. Alkollü olani viski kokuyor :)
Aynen bitkili olanı içiyorum ben
Henüz delirmemişsin güzel :)
Evet daha değil
Passiflora yerine rakıyı tercih ederim.
Uykusuzluk için mi kullanıyorsun?
Bu özürlü p... çi nerden buldun?
A... q...
Rahatlatır bence