lazer epilasyon hariç kökten olmasa bu kıllardan kurtulanlar nasıl beceriyor bu işi?
böyle bir formül var mı?
böyle bir formül var mı?
ağda denedim batık yaptı, epilasyon aletlerini denedim batığın önde gidenini gördüm üstelik bir hafta bile dayanmıyordu. sonuç: lazer epilasyon cidden en iyisi. ama onlarında bazıları birkaç yıl dayanıyormuş. yani lazer olmadan önce araştırmak gerekiyor. tenine değen ve soğutucu jel kullanılan lazerin 10 yıl garantisi varmış. şimdilik memnunum.
ne iyi olurdu.
- beni böyle kabul et, olduğum gibi sev hüsamettin
- kıla alerjim var nalan. yoksa dükkan senin
bioder var tüy azaltıcı. kullanmadım ama iyi diyolar
ya sen ne zamandır üyesin bu kadr puanı nasıl topladın
ya bende 4 olmak için uğraşıyorum link koyamıyorumm uyuz olum
epilasyon yaptır epilasyonsuz nasıl kurtulucan alexandrite cynosure cihazı kullanan bir yere git.
Cevap
4Cevap
epilasyon en etkilisi. yıllarca agda yapmak yerine iki uc seansta kurtulursun lazerle. hem kıl ne kadar kalınsa azalma hızı o kadar çok oluyor.
Hamam tozu varmış , hürrem şeyi varmış (geçen reklamlarda gördüm ) tüy dökücü sprey krem neyin olabilir .
az dayan la ağda yaptır vala azalıyo he , hem uzun süre rahat edersin ;)
Lazer harici igneli var kokten kurtulmak icin ama o da cok acılı yaaa
Tüy dökücü krem var.1 hafta çıkmıyo kıl.1 haftanın 15 dksını yapmak için ayırıver :D
ağda yapıyorum ben canım
ağda denen birşey var.
şekil 1A düşünemeyenler mevcut
epilasyon dışında kökten yöntem yoktur bence
ben bulamadım henüz öyle bişi bi bulsam bayram edicem ya
o nedir nerde satılır bu
tamam bak bakım ama ben doğal şeyler istiyorum ya
valla baktım evet ama kimisi düzenli kullnmda iyii diyo kimisi bişi yapmıyo yalan dolan diyto herkes bişi diyo varya neye kime inancağımı bilmiyorum bende ağdyaa dayanamıyorum ya bı tüy işide deli ediyo beni
ya ama çok kötü duruyo bak ben kız olduğum halde bendede olduğu halde tiksiniyorum kıllı kızlardan bi çözüm lazm :D
geç kalmış sayılmazsın :D
hadi canm kaç doğumlusun :)
walla bn seni benim yaşımda falan sandım
:D en güzelii :D
iğneli epilasyon
aynı lazerle falan aynı. Hem ağda dediğin sürekli yapmanı gerektiren birşey. İğne kullanıyon bir kere sonra bi daha yok kılmış yok tüymüş gören hacı oluyor o derece. :)
kurtulamayız:D
Ağda yap abi sende.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar