Merhaba,
konuştuğum ve ciddiyete gitmeye düşündüğüm bir erkek arkadaşım var benim epilepsi hastalığım var düzenli ilaç kullanıyorum ömür boyu sürecek bir rahatsızlık 6 yıldır nöbetim vs yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor ve yarın öbür gün çocuk düşünme durumlarında ilaç kullanmam sorun olabilir bilemiyorum sizce bunu nasıl söyleyebilirim? devam etmek istemezse rahatça ifade etmesini istiyorum yüz yüze konuşacağım daha yeni tanışma sürecimiz olduğu için daha fazla etkilenme durumları olmadan netleştirmek istiyorum çok kafaya takıyorum çocukla her şeyimiz okey şu an uyumluyuz ve birbirimize dürüst olacağız diye söz verdik fikir verir misiniz cümlelerimi toparlayamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
direk söyleyebilirsiniz
Cümleyi nasıl tamamlasam böyle bir hastalığım var diye anlattım mesela devam etmek istemezsen anlarım vs diye mi bitirmeliyim
Seviyorsa sizde kalır
Sizi bırakmaz
Açıkça konuşun
Evet diğer türlü içim de rahat etmez ne ise onu doğrudan söyleyeceğim
Peki sizce cümlemin sonunu nasıl getirebilirim devam etmek istemezsen vs diye mi yoksa böyle bir durum var bilgin olsun diye mi
Sana herşeyimle geldim
Sana ve ilişkimize değer verdim
Teşekkürler 😇
Rica ederim
Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum
Eğer ciddi düşünüyorsan geç olmadan söyle yoksa bu uzar da gider
Aynen bunun ilerisinde karşıma nöbet tekrarları veya ilaç etkileri vs çıkabilir şimdiden söyleyeyim zaten devam etmek istemezse ben de üzülmem öyle biriyse
O da seninle ciddi düşünüyorsa sorun etmez bence gerçekten açık ve net bir şekilde söyle hatta hastalığın nasıl bir şey olduğundan da kısaca bahset
Peki sizce cümlemin sonunu nasıl getirebilirim devam etmek istemezsen vs diye mi yoksa böyle bir durum var bilgin olsun diye mi
Birbirimize karşı dürüst olmamızı önemsiyorum ve senden bir şey saklamak istemiyorum bu yüzden geç olmadan söylemek istedim dersin sonra o zaten diyeceğini der ki bence kötü bir tepki almazsın
İnşallah çok teşekkür ederim
Eh bi gelişme olursa beni de bilgilendirirsin artık güzelim
Açıkça söylemelisin
Teşekkür ederim fikriniz için
Eğer seni böyle de kabul ediyorsa çok aşıktır ama kabul etmek istemeyebilir de. Saygı duyman lazım. Sonuçta bir ömür beraber yaşayacaksınız. Bana soracak olursan ben kabul ederdim böyle bir durum yaşasam
Evet şu an saygı duymak daha rahat olur duydum çok artarsa üzülürüm
İleride ilişkimiz ciddiye binerse senden saklamış gibi olmamak için bunu söylemek zorundaydım. Diye bitirebilirsin
Tamam çok teşekkür ederim