Mesela şunlar da oluyor mu? Halisinasyon, olmaya birşeyi olmuş gibi davranmak, yavaş hareketlerde bulunmak, uyku düzensizliği, kendi kendine konuşmak ve oda da tek iken yanında biri varmış gibi konuşmak bunlar da var mı sende, eğer yoksa sende şizofreni yok ya da başlangıcı olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şizofreni cidden çok asil bir hastalık. Olup kabul eden kimse yok ilaçlarını düzenli kullan ve doktorunu dinle
Ben şizofreni değilim kullanmama gerek yok
İnkar etmen bile şizofreni olduğunun kanıtı
Değilim dedim
Doktorlar bile bilmiyorken sen nasıl bilceb
Tanı var dedin
Becereksiz doktor yüzündeb
Başka doktora git
Kaç tane ye gittim hepsi aynısını diyor
Sende ne gibi sorunlar var da doktor tanı koymuş? Şikayetin nelerdi doktora anlattıklarını buraya anlat bilelim
Görüntü görme herkesten şüphe duyma...
Mesela şunlar da oluyor mu? Halisinasyon, olmaya birşeyi olmuş gibi davranmak, yavaş hareketlerde bulunmak, uyku düzensizliği, kendi kendine konuşmak ve oda da tek iken yanında biri varmış gibi konuşmak bunlar da var mı sende, eğer yoksa sende şizofreni yok ya da başlangıcı olabilir
Evet
O zaman şizofrenisin sen, olmuş birşeyi olmamış gibi davranıyorsun, doktor bu tanıyı koymuş ama kabul etmiyorsun, al sana belirti
Hahaha komiksin
Neden? gerçekleri söyledim diye mi? istersen özel hastaneye git
Ben şizofren değilim
Bu belirtiler neden var o zaman? Neyi işaret ediyor hadi söyle
Birşeyim yok benim ne varmış varsa
Kardeş ben sana saydıklarım sende var mı dedim sende evet yazdın yaa
Yazdım ama şizofren değilim
Bana kardeş deme
👍
Güzel
Şizofreni olmadığını düşünüyorsan gorduklerin halüsinasyon olabilir sadece
Hımm mantıklı
Suyu ne kadar içiyorsun günde
Hiççç
Büyük ihtimalle o yüzden bu gördüklerin Bi süre su içip kendini dene görürsün
Su içmeyi sevmem
Bende aynı sekildeyim Bi ara artık bayılma derecesine gelmiştim o aralar çok görüyordum
Allah Allah