Sağlık Kilolu olmam işe yeni başlayan biri ile şansımıa azaltır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler1 yıl Çocuk haddinden fazla zayıf biri Kilolu olmam işe yeni başlayan biri ile şansımıa azaltır mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 101% 1 yıl Evet dostum diyet yapmalısın bu senin sağlığın içinde önemli bi kaç lokma yemelisin yeterli vitaminlerini eksik etme 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Azaltır dalga geçerler 0 0 Yorumla
sariayyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Seviyo musun 1 27 Yorumla Soran 1 yıl Daha bir gün oldu. Hoşlantı duydum sadece Yorumla sariayyyy 1 yıl Çok zayıf demişsin kilo ver aşkım Yorumla Karizmatikkral 1 yıl Etkilendin demek ki sen Yorumla Soran 1 yıl Tanımam lazım iyi biri de olmayabilir sadece özgüvensiz olduğum ama üzerine düştüğüm bir konu hakkında genel bir soru sormak istedim Yorumla Karizmatikkral 1 yıl Peki sen sever misin kilolu birisiyle çıkmayı Yorumla Soran 1 yıl Evet @Karizmatikkral etkilendim sadece Yorumla sariayyyy 1 yıl Aşkım konu çocuk değil özgüvensiz oluşun buda kilona bagli galiba bunu asman gerek Yorumla Soran 1 yıl Kendim zayıf olduğum bir dönemde iken çıktım. Kilo gerçekten sevince umurunda olmuyor Yorumla sariayyyy 1 yıl Onu biliyorum seven her haliyle kabul eder zaten Yorumla Soran 1 yıl Aşkım konu çocuk değil özgüvensiz oluşun buda kilona bagli galiba bunu asman gerekEvet işte üzerine çalıştığım bir şey yani spor yapıyorum o anlamda dedim Yorumla Karizmatikkral 1 yıl Sana soru soracağım tek bir soru ilk defa mı görüyorsun o kişiyi Yorumla Soran 1 yıl Obez değilim ama fazla yinede Yorumla Karizmatikkral 1 yıl Eğer senden elektrik alırsa senin o kilona bakmaz Yorumla Soran 1 yıl @Karizmatikkral evet ilk defa gördüm. Sadece ilk görüşte etkilendim. Asıl çarşamba günü birlikte çalışmaya başlıcaz Yorumla Karizmatikkral 1 yıl Nasıl hissediyorsa bırak öyle kalsın tercih meselesi işlerine saygı göstermek gerekir Yorumla Karizmatikkral 1 yıl Aman çok dikkat et bak böyle şeylere Yorumla Soran 1 yıl Daha tanımam lazım zaten. Bir de aynı ortamda çalışıcaz gerekirse içimde yaşarım sadece etkilenmeyi beklememiştim Yorumla Soran 1 yıl Hayatında biri de olabilir vs vs bir çok etjen var Yorumla Soran 1 yıl Etken Yorumla Karizmatikkral 1 yıl Senin var mı peki etkilendiğin birisi Yorumla Karizmatikkral 1 yıl Senin manita var mı Yorumla sariayyyy 1 yıl Kimin Yorumla Soran 1 yıl Sana yürümeye çalıştı Yorumla sariayyyy 1 yıl Bende sana soruyor sandım Yorumla Soran 1 yıl Birinden hoşlandığıma göre sevgilim yoktur ya hani sksmsk Yorumla sariayyyy 1 yıl Ne bilm etiket yoktu Yorumla sariayyyy 1 yıl Soruyuda unuttum bakmadım da Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet dostum diyet yapmalısın bu senin sağlığın içinde önemli bi kaç lokma yemelisin yeterli vitaminlerini eksik etme
Sen doversin bunu ya 😂😂
Ne alakası var sen ısını yao
Azaltır dalga geçerler
Kilolu guzellerde var ama
Seviyo musun
Daha bir gün oldu. Hoşlantı duydum sadece
Çok zayıf demişsin kilo ver aşkım
Etkilendin demek ki sen
Tanımam lazım iyi biri de olmayabilir sadece özgüvensiz olduğum ama üzerine düştüğüm bir konu hakkında genel bir soru sormak istedim
Peki sen sever misin kilolu birisiyle çıkmayı
Evet @Karizmatikkral etkilendim sadece
Aşkım konu çocuk değil özgüvensiz oluşun buda kilona bagli galiba bunu asman gerek
Kendim zayıf olduğum bir dönemde iken çıktım. Kilo gerçekten sevince umurunda olmuyor
Onu biliyorum seven her haliyle kabul eder zaten
Aşkım konu çocuk değil özgüvensiz oluşun buda kilona bagli galiba bunu asman gerek
Evet işte üzerine çalıştığım bir şey yani spor yapıyorum o anlamda dedim
Sana soru soracağım tek bir soru ilk defa mı görüyorsun o kişiyi
Obez değilim ama fazla yinede
Eğer senden elektrik alırsa senin o kilona bakmaz
@Karizmatikkral evet ilk defa gördüm. Sadece ilk görüşte etkilendim. Asıl çarşamba günü birlikte çalışmaya başlıcaz
Nasıl hissediyorsa bırak öyle kalsın tercih meselesi işlerine saygı göstermek gerekir
Aman çok dikkat et bak böyle şeylere
Daha tanımam lazım zaten. Bir de aynı ortamda çalışıcaz gerekirse içimde yaşarım sadece etkilenmeyi beklememiştim
Hayatında biri de olabilir vs vs bir çok etjen var
Etken
Senin var mı peki etkilendiğin birisi
Senin manita var mı
Kimin
Sana yürümeye çalıştı
Bende sana soruyor sandım
Birinden hoşlandığıma göre sevgilim yoktur ya hani sksmsk
Ne bilm etiket yoktu
Soruyuda unuttum bakmadım da
Hayir
kiloya bakma