Sağlık Midem agriyor ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sebebi ne Güncellemeler1 yıl Gaz yok olsa anlicam da Midem agriyor ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Xalid15 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bir çok sebebi ola bilir 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Fazla ama belki farkli seydir diye yazdim mide sorunum oldukca genis Yorumla Xalid15 1 yıl Fazla kafaya takma, yarın falan ağrı çoğalır, ve ya geçmezse Doktora baş vyrmkata fayda var. Yorumla Soran 1 yıl 2 yildir doktora gidiyorum pes ettim midemde sorun var zatende kafaya takmsamda belirtiler beni birakmiyo Yorumla Xalid15 1 yıl Haa öyle mi, geçmiş olsun. Düzelir inşaAllah Yorumla Soran 1 yıl Tedavisi yok ya cekicez bir yasam tesekkur ederim sagolun Yorumla
ZIPPİRİK Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Stres. Çok yemek reflü 1 22 Yorumla Soran 1 yıl Birden fazlaa mide sorunum var care bulaamdim ki Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Bı sire mide koruyu kullan Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Stres yapmama dikkat et yemekleri çiğne sağ tarafın uyu az ye Yorumla Soran 1 yıl 2 yildir kullaniyorum surup da var ama gecmiyor dedigin diyet yetmez 25 urun falan yasak Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Senin sıkıntılı demekki çok bata dikkat etmelisin Yorumla Soran 1 yıl Baya problemli ve tedavi yok Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Yani sürekli dikkat etmek lazım yoğun bişey belliki uzuldum Yorumla Soran 1 yıl Sagol tesekkur ederim ama ben pes ettim ne varsa yedigim icin belkide gecmiyo Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Dikkat etmese geçmez neden dikkat etmiyosun ki kendkenzarar kadin Yorumla Soran 1 yıl Biktim artik ya surekli hastaliktan pes ediyorum ülser gelisti belkide Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Yani sürekli devam ettiysen olmuştur Allah kolaylik versin kadın mide ağrısı çok kötü yaanuzuldum bak Yorumla Soran 1 yıl 2 yildir midem agriyor Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Oho çokmuş bende mideni asıl şeyi çok yemek hızlı yemek ve stres Yorumla Soran 1 yıl Hepsini denedim gecmiyo gecmiyo sebebi ne bilmiyirum cok yavas yiyorum hatta sofradan yari ac kalkan biriyim yine olmuyo Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Belki genetik biseydir seninle yaşamadan hatalarını bilemm ya Yorumla Soran 1 yıl Sulalenin hepsinde mide rahatsizligi var Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Demekki genetik ve senin çok dikkat etmen gerekli Yorumla Soran 1 yıl Maalessef gsliba ama benim midemde gercekten cok sey var fiziki bozukluk bile dogustan hatta Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Nasıl fiziki Yorumla Soran 1 yıl Dogustan dik yapida imis Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Hee onda kaynaklı olabilir Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Çok geçmiş olsun kuzum Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 448 cevap paylaştı. gaz vardır gaz salın tutmayın efendim 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Yok gecmiyor Yorumla kasjdaskjdjsa 1 yıl e demekki çok var efendim bence inanın yapabilirsiniz ya Yorumla kasjdaskjdjsa 1 yıl olmadı geğirin üstten çıkmış olur Yorumla Soran 1 yıl Hayir gaz yok Yorumla kasjdaskjdjsa 1 yıl O zaman z*çmanız lazım efendim ne var ne yok hadi koşunnn Yorumla Soran 1 yıl Hergun yapiyom zatrn Yorumla kasjdaskjdjsa 1 yıl E demekki dolu halan gidin ya bizim işimiz bu lütfen yapabilirsiniz Yorumla
mkavakli234 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 1 yıl Midende unser olabilir asit varsa istifra et rahatlarsn 0 0 Yorumla
Oktay400 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% 1 yıl Ülser 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ulser baslangici olsa bile kanama olmak zorundami Yorumla Oktay400 1 yıl Olabilir Yorumla Soran 1 yıl Gercekten mi en son 1.5 yil once endoskopi oldum ulsser gelismis olabilir mi Yorumla Oktay400 1 yıl Aklıma o geldi direk Yorumla
FBLover Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Ilık süt iç 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Daha cok agritiyor Yorumla FBLover 1 yıl Trigast dene Yorumla FBLover 1 yıl ya da gaviscon Yorumla Soran 1 yıl Evde var gavsicon gecirmiyo Yorumla FBLover 1 yıl Hemen doktora git o zaman Yorumla Soran 1 yıl 2 yyildir gitsekde bisi degismedi pes ettim Yorumla FBLover 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 431 cevap paylaştı. Osur geçer 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Gecmiyir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir çok sebebi ola bilir
Fazla ama belki farkli seydir diye yazdim mide sorunum oldukca genis
Fazla kafaya takma, yarın falan ağrı çoğalır, ve ya geçmezse Doktora baş vyrmkata fayda var.
2 yildir doktora gidiyorum pes ettim midemde sorun var zatende kafaya takmsamda belirtiler beni birakmiyo
Haa öyle mi, geçmiş olsun. Düzelir inşaAllah
Tedavisi yok ya cekicez bir yasam tesekkur ederim sagolun
Stres. Çok yemek reflü
Birden fazlaa mide sorunum var care bulaamdim ki
Bı sire mide koruyu kullan
Stres yapmama dikkat et yemekleri çiğne sağ tarafın uyu az ye
2 yildir kullaniyorum surup da var ama gecmiyor dedigin diyet yetmez 25 urun falan yasak
Senin sıkıntılı demekki çok bata dikkat etmelisin
Baya problemli ve tedavi yok
Yani sürekli dikkat etmek lazım yoğun bişey belliki uzuldum
Sagol tesekkur ederim ama ben pes ettim ne varsa yedigim icin belkide gecmiyo
Dikkat etmese geçmez neden dikkat etmiyosun ki kendkenzarar kadin
Biktim artik ya surekli hastaliktan pes ediyorum ülser gelisti belkide
Yani sürekli devam ettiysen olmuştur Allah kolaylik versin kadın mide ağrısı çok kötü yaanuzuldum bak
2 yildir midem agriyor
Oho çokmuş bende mideni asıl şeyi çok yemek hızlı yemek ve stres
Hepsini denedim gecmiyo gecmiyo sebebi ne bilmiyirum cok yavas yiyorum hatta sofradan yari ac kalkan biriyim yine olmuyo
Belki genetik biseydir seninle yaşamadan hatalarını bilemm ya
Sulalenin hepsinde mide rahatsizligi var
Demekki genetik ve senin çok dikkat etmen gerekli
Maalessef gsliba ama benim midemde gercekten cok sey var fiziki bozukluk bile dogustan hatta
Nasıl fiziki
Dogustan dik yapida imis
Hee onda kaynaklı olabilir
Çok geçmiş olsun kuzum
gaz vardır gaz salın tutmayın efendim
Yok gecmiyor
e demekki çok var efendim bence inanın yapabilirsiniz ya
olmadı geğirin üstten çıkmış olur
Hayir gaz yok
O zaman z*çmanız lazım efendim ne var ne yok hadi koşunnn
Hergun yapiyom zatrn
E demekki dolu halan gidin ya bizim işimiz bu lütfen yapabilirsiniz