Ksye üye olan kadinlarin cogu ya balik etli ya kilolu. Zayif incecik kizlar cok nadir. Zap zayif cok güzel fizige sahip olanlarda kilo almak icin ugraşiyor 😟 ama zayif incecik fizik bence cok daha güzel ve kadinlara daha cok yakisiyor
Turk kadininin genel tipi bu, yapacak bisi yok dostum 😅🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Herkes için geçerli değil ki, ne saçma başlıklarla karşılaşıyoruz. 😄
2
16 Yorumla
Soran
1 yıl
Nasil yani? Senin boyun ve kilon kac ki
Cevap sahibi
1 yıl
Zayıf olup, kilo alamayan kızların sorusuna denk gelmiştim keza ben de ideal kilomun epey altındayım. Sitede her kadın balık etli tombul değil. 😄
Soran
1 yıl
Tam olarak kac kilosun peki özel degilse ve boyun kac merak ettim simdi
Cevap sahibi
1 yıl
1.76 boy 54 kg
Soran
1 yıl
Boyuna göre 48-54 tam ideal bence müthis bir zayifliktasin ve manken gibisin bence kilo almamalisin. Sakin zayifligini fizigini güzeligini bozma.
Cevap sahibi
1 yıl
Çoğu erkek, dolgun hatlı kadın sever, sen de tam tersisin. 😂
Soran
1 yıl
Evet ben dolgun besenli buyuk kalca vs sevmiyorum hata bana igrenc geliyor. Zap zayif fizik incecik bel, ince bacak, kücük veya düz popo ve kalca ve kücük göğüş bana herzaman daha güzel ve daha cekici gelmistir. Bence kadinlara zap zayif olmak yakisiyor. Skinny jean ve gobek acik crop tam idela bir konbin oluyor hata.
Cevap sahibi
1 yıl
Senin boy kilo kaç
Soran
1 yıl
Ben kendim kiloluyum 1.68 ve 90 kilolardayim ama bugune kadar hep zap zayif kizlarla ciktim genelde onlarda kilolu erkeklerden hoslandigi icin güzel bir uyum oluyordu. Hata 1.70-1.73 kizlarlada oldum yan yana komik duruyordu insanlar ama zamanla alismislardi 😀
Cevap sahibi
1 yıl
Şaka gibisin 🤣
Soran
1 yıl
Neden?
Cevap sahibi
1 yıl
Açık sözlü oluşun 😄
Soran
1 yıl
Öyle ama 😂 herzaman aciksözlüyüm kendimlede cok barisikim kendime dana derim hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadınlar alıcağı veya vericeği kiloyuda mı size sorucak ya
Çünkü aşırı zayıf olunca giydiğin kıyafet yakışmıyor. İdeal kilo hər zaman iyidir.
Bence cok yakisiyor
Hayır.
Ben dar pantolon skinny jean tayt gobek acik crop konbinleri begeniyorum
Dardan sonrasını okumadım. Bana görə hiç güzəl bir tarz değiller.
Dogrudur tabiki sadece demek istedigim zayif bir kadina yakisiyor ve dahada zayif gösteriyor
Bana çekici gelmiyor.
Saygi duyarim ama her erkek balik etli dolgun fizik buyuk kalca vs begenmek zorundada degil
Turk kadininin genel tipi bu, yapacak bisi yok dostum 😅🤣
Herkes için geçerli değil ki, ne saçma başlıklarla karşılaşıyoruz. 😄
Nasil yani? Senin boyun ve kilon kac ki
Zayıf olup, kilo alamayan kızların sorusuna denk gelmiştim keza ben de ideal kilomun epey altındayım. Sitede her kadın balık etli tombul değil. 😄
Tam olarak kac kilosun peki özel degilse ve boyun kac merak ettim simdi
1.76 boy 54 kg
Boyuna göre 48-54 tam ideal bence müthis bir zayifliktasin ve manken gibisin bence kilo almamalisin. Sakin zayifligini fizigini güzeligini bozma.
Çoğu erkek, dolgun hatlı kadın sever, sen de tam tersisin. 😂
Evet ben dolgun besenli buyuk kalca vs sevmiyorum hata bana igrenc geliyor. Zap zayif fizik incecik bel, ince bacak, kücük veya düz popo ve kalca ve kücük göğüş bana herzaman daha güzel ve daha cekici gelmistir. Bence kadinlara zap zayif olmak yakisiyor. Skinny jean ve gobek acik crop tam idela bir konbin oluyor hata.
Senin boy kilo kaç
Ben kendim kiloluyum 1.68 ve 90 kilolardayim ama bugune kadar hep zap zayif kizlarla ciktim genelde onlarda kilolu erkeklerden hoslandigi icin güzel bir uyum oluyordu. Hata 1.70-1.73 kizlarlada oldum yan yana komik duruyordu insanlar ama zamanla alismislardi 😀
Şaka gibisin 🤣
Neden?
Açık sözlü oluşun 😄
Öyle ama 😂 herzaman aciksözlüyüm kendimlede cok barisikim kendime dana derim hep
Bu arada yaş kac acaba özel degilse
Hala 54 kilomusun?
Önce doğru yazmayı öğren. Durumun maalesef ciddi.
KS kızları genelde yıkık ve özgüvensiz ne yazık ki
Yorumlara bak sumugunu atmazlar 😂😂😂
Erkekleri de hep kısa 😅
Fiziğin çok iyi