Sağlık Sevgiliniz kilo vermek istemeyen obez olsa terk eder miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ağır yaşamlarda terk etmeyen kişileri görünce baya şaşırdım Güncellemeler1 yıl Dönemsel değilse ve psikolojisi iyiyse bırakırdım Sevgiliniz kilo vermek istemeyen obez olsa terk eder miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. hayır ben terk etmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kanka ben bu reismdeki kadin için gobegimi agac testeresiyle bile keserim 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çok kibarsın ndlxlsşaa.Benle sevgiliyken olsa terk etmem herhalde. 1 0 Yorumla
Blue-world Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlığını tehdit etmeyecek kadar kiloluysa asla. Ancak sağlığını önemsemeyip kilo vermek istememesi anlayışla karşılanacak bir durum değil. 2 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% 1 yıl Hayır terk etmem çünkü kilonun asıl temel nedenlerinden biri de psikoloji. Tedavisi olan bir şey için terk etmeye gerek yok, destek olunmalı. 1 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet ileride sıkıntı zaten obez biriyle sevgili olmayı başında iyi düşünmek gerekiyor kimseyi kırmamak gerekiyor 0 0 Yorumla
melismmmx Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 90% 1 yıl Her şeyin fazlası zarar. sağlık açısından sorun yaratacaksa inatlaşmaya gerek yok. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl İlk başta zaten kiloya göre karar veririm kiloluysa sevgilim olamaz sjsjsjsksk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır, ten rengi önemli benim için, obezmş zarganaymış umursamam öyle kalıplaşmış estetik algılarım yok benim 0 0 Yorumla
Laviniaaa19 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl sağlıksız hayat yaşıyorsa bu benimde hayatımı tehlikeye atar kısaca * * spor salonuna götürcem 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Sağlık konusunda 665 cevap paylaştı. Bakacak kendine obez istemem 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızarım kendine baksın 😅 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılık olur 0 0 Yorumla
X--OguzhaN--X Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Bu hayatta her şeyi geçerim, ama kiloya takılırım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hayır ben terk etmem
Kanka ben bu reismdeki kadin için gobegimi agac testeresiyle bile keserim
Hahaha
Çok kibarsın ndlxlsşaa.
Benle sevgiliyken olsa terk etmem herhalde.
Sağlığını tehdit etmeyecek kadar kiloluysa asla. Ancak sağlığını önemsemeyip kilo vermek istememesi anlayışla karşılanacak bir durum değil.
Hayır terk etmem çünkü kilonun asıl temel nedenlerinden biri de psikoloji. Tedavisi olan bir şey için terk etmeye gerek yok, destek olunmalı.
Evet ileride sıkıntı zaten obez biriyle sevgili olmayı başında iyi düşünmek gerekiyor kimseyi kırmamak gerekiyor
Her şeyin fazlası zarar. sağlık açısından sorun yaratacaksa inatlaşmaya gerek yok.
İlk başta zaten kiloya göre karar veririm kiloluysa sevgilim olamaz sjsjsjsksk
Hayır, ten rengi önemli benim için, obezmş zarganaymış umursamam öyle kalıplaşmış estetik algılarım yok benim
istemiyorsa eğer ederim yalan yok
Sabır bşr yere kadar
Evet kendine saygısı olsun biraz
sağlıksız hayat yaşıyorsa bu benimde hayatımı tehlikeye atar kısaca * * spor salonuna götürcem
ederim zma dış görünüşü yüzünden değil
Etmem ama erkeklere kilo yakışmıyor
Israrla kilo alırsa evet..
Verir bence ya. Terler en azından 😂🤭
Obez de olmasına da kilo alabilir
Bakacak kendine obez istemem
Ben minyonum sence? 😅
Kızarım kendine baksın 😅
Edebilirdim
Sen edermisin
Terk etmem
evet
Ona destek olurum
Ederim
Ayrılık olur
Bu hayatta her şeyi geçerim, ama kiloya takılırım.
Asla
Evet
Hatun iyimiş