Benim nerdeyse 7 8 seneden beri geçmeyen bi baş ağrım var. Tomografi temiz emar temiz eeg temiz ama bas ağrım bir türlü geçmiyor , özellikle şakak kısımlarım çok ağrıyor ve başıma dokundugum zamanda ağrıyor acıyor. Ben bir gün duşa girdim çıktım ve duş sonrası ağrı başladı o gün bügundur geçmedi. Birisinin beyninde baloncuk varmış emar temiz cıkmış ama emar anjiyo çekilmiş ve orada baloncuk tespit edilmiş. Acaba Allah korusun bende de baloncuk olabilir mi? Duş sonrası ağrı başladı , acaba baloncuk varda sıcak su sonrası etkilendi ve ağrımaya mi başladı ki? Ama dediğim gibi emar ve tomografi temizdi. Fakat baloncuk emarda cikmayabiliyormus. Anjiyo emar gerekiyormus doğru mu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Migren... karanlığı sever. Boynunda düzleşme vardır. Ağrı yapar. Masaj yaptırıp iyi geliyorsa, kesin omurilik düzleşme vardır. Hafif eğri olması gerekir
Sıcak duş sonrası ağrı başladı ve o günden beri geçmedi. 7 8 sene oldu nerdeyse. Acaba beynimde baloncuk var da sıcak sudan etkilendi ve ağrımaya mi başladı ki?
Soğuduğunda geçerdi. Hücrelere zarar vermiş olabilirsin. Ve duşta olduysa, bolbol dualarını oku. Şifa ayetlerini oku. Başına koy elini ve oyle oku, geçicek emin ol. Duşlar ve çöp ün oldugu yerler skntılı varlıkların bölgesi. Gece geç saatte dus yapma vs vs
Öyle olsa belli süre sonra geçerdi ama 7 8 seneden beri ara ara ağrıyor geçmiyor ki hiç
Sen dediğimi yap.
Tamam teşekkür ederim
Yorumlarıma bak, maneviyat karıştırmam normalde. Ama herseyı yapıp, hàla geçmedıyse. Birde soyledıklerımı dene lütfen
Allah korusun musallat olmuş olsalar 7 8 senede mutlaka bana görünmeleri lazımdı
Erkeklere karşı bir soğuma, birzaman sonra ilişkğnde soğuma oluyırmu?
Soğuma olmuyor ama hiç bir ilişkim düzgün gitmiyor fakat benim yüzümden düzgün gitmiyor yani mesela çok sorguluyorum kıskanıyorum o yüzden bitiyor bunun dışında ters giden bir durum yok
Güzel bir haber bu. Ozaman musallatlık bsey yok.. ilişkine gelirsek, snırda tutmak lazım bazı seyleri, skmadan bopmadan. Ama aklı selimi bulursan tabıı
Aynen öyle
Yaş kaç buarada
23
Çokta gençsinn. Boyun düzleşmesini bir araştır
15 16 yaşından beri ağrıyor ama o yaşta olur mu ki düzleşme? Ve dediğim gibi duş sonrası ağrı başladı. Aslında 15 16 yaşındayken ilk zamanlar hiç baş ağrım olmazdı sadece yürürken basımın üst kısımlarında çıt çıt sesler gelirdi ve başımı aniden sağa veya sola çevirdiğim zaman başımdan çıt diye bir ses gelirdi ve başım uyuşurdu ve sanki basimdan aşağıya kaynar su dökülüyor gibi olurdu sonra başım dönerdi gözüm kararirdi. Belli süre bu durum devam etti ama o zamanlar baş ağrım hiç olmazdı. Sonra bu şikâyetlerim tamamen geçti ve bir gün duşa girip çıktım sonrasında baş ağrısı başladı ve 7 8 seneden beri devam ediyor. Bu durum ne olabilr peki? Bide baloncuk emarda çıkmaz diyorlar. Anjiyo emar gerekiyormus. Bu çıt çıt sesler basımın uyuşması falan baloncuktan midir ki bide sıcak duş sonrası geçmeyen baş agrisi olunca daha da korktum acaba baloncuk varda ondan mi bunlar oldu ki ama şu an tek şikayetim 7 8 seneden beri geçmeyen baş ağrısı. Diğer şikayetleri yıllardan beri yasamıyorum
Allah şifalarını versin, üzüldüm.. hangi ildensin?
İstanbuldaysan, iyi bildiğim bir noröloji doktoru var
İstanbul'da değilim ama bir şey olsaydi emarda ve tomografide çıkmaz mıydı
Bazen yamukluklar, emar ve t. Se çkmayabilir. Elle kontrol etmeli
Nasıl yamukluklar? Kist kitle baloncuk gibi seyler olsa çıkmaz mi? İki üç kere tomografi çekildim 1 kere emar 1 kere de eeg çekildi
İlaçlı olanları var. Sintgrafide çıkarlar. Emarın daha gelişmişi
Allah korusun beynimde tümör olsa 7 8 senede çok farklı belirtiler yaşardım dimi
Sende hxbsey yokkkk guzelim. Ne timür ne baloncuk. Sende doku zedelenmesi var sıcak su ve birömceki sorunlarından dolayı..
Korkuyorum ama ya zaten hastalık hastasiyim panik atak var iyice stres yapıyorum 😄
Farkettimm. Yanında olmaya calıstgmıda görüyorsundur 😁
Teşekkür ederimm 😄
Günnaydınn 😊
Bi yakınımda tümör çıkmıştı ameliyatla temizlediler ancak sorunu olmuştu onu demeyeceğim. Ağrı kesici içip geçiyorsa ve daha sonradan tekrar baş ağrısı çıkıyorsa bence doktor doktor gezmelisin sadece 1 hastane değil. Bu çok ciddi bir konu.
Bu zamana kadar bir kaç kere tomografi çektirdim 1 kere de emar çektirdim ve eeg çekildi ama bir şey çıkmadı. Sizin yakınınızın tek belirtisi baş ağrısı mıydı ve tomografi emar temiz mi çıktı
Tomografide ve emarda tümör tespit ettiler. Daha sonra ameliyat kararı verdiler. Temizlendi ve yaşıyor.
2 3 kere tomografi çekildim temiz. 1 kere emar çekildim temiz. Baş ağrısı dışında şikayeti var miydi
7-8 ay migren bilmiyorum başka doktorlardan tavsiye almalısın bununla ilgili. Boyun düzleşmesi de yapıyor olabilir tam bilmiyorum.
7 8 ay migren mi anlamadım? Yakınızın belirtisini sordum ben sadece baş ağrısı şikayeti mi vardı yakınınızın?
Yok migreni yoktu migren sanıldı ilk başta sonra tümör teşhisi konuldu
Belirti ne oldu diye soruyorum? Tümör teşhisi konulmuş ama belirtisi ne oldu? Bayılma , yürümede bozukluk , baş dönmesi gibi belirtileri var miydi yoksa tek belirtisi baş ağrısı mıydı
Sadece baş ağrısı
Ne kadar sürdü baş ağrısı ve çok mu şiddetliydi? Bide tomografide emarda çıktı mi ama ilaçsız tomografi ve ilaçsız emar
Ağrı kesici içtiğinde geçiyordu ilacın etkisi bitince tekrar başlıyordu. İlk başta migrenden şüphe edildi sonra gerçek ortaya çıktı emara girince.
6 ay sürmüştü
Bende tomografi ve emar çekildi temiz dendi bir şey olsa çıkardı dimi
Bişey olsa çıkardı.
Tamam sağ olun