Arkadaşlar ben ne yaşıyorum bilmiyorum sizce ne yapmam lazım?

Son zamanlarda sınavlara çalışmaktan evde kalmaktan içime kapandım kız arkadaşlarım çağırıyor gitmiyorum benden hoşlanan insanlara şans veremiyorum her şeye üşeniyorum işe giriyorum hemen zorlanıp ayrılıyorum tükenmiş gibiyim her şey ağır geliyor sürekli sınavları kazanmaktan kazanamamaktan korkma düşünceleri bir işe girince devam edememe düşünceleri arkadaşlar insanlar birini sevmek her şey zor geliyor odamdan dışarı çıkmak istemiyorum her şeyden sıkılıyorum alışverişe çıkmak istemiyorum gezmek istemiyorum alışverişe çıkmak isteyen oldumu tiksiniyorum saçma geliyor canım hiç bir şey istemiyor her şey berbat geliyor sorumluluk almak istemiyorum sınavlara baştan başlamam çok çalışmam gerekiyor hazır hissetmiyorum tükenmiş gibiyim sürekli bir şeylere çabaladım zamanında hep yıkıldım hep üzüldüm artık her şeyden tiksiniyorum işten mobing yüzünden sınavlardan tekrar kaybedip çalışmak zorunda olmaktan alışverişin beni sıkmasından birini sevmenin beni yormasından insanlarla buluşmanın canımın istememesinden her şeyden çok sıkıldım bunaldım hiçbir şey canım istemiyor her şeyden tiksiniyorum napıcam bu süreç geçicimi düzelecekmi bilmiyorum psikologada gitmek istemiyorum önceden gittiğimde faydası olmadı zaten ama panik atak ilaçlarım var psikiyatriden aldığım onları kullanıyorum ama içime gün geçtikçe kapanmaktan hiç kimseyi görmek duymak istememekten sıkıldım kendimle yalnız durmak daha huzur veriyor çok korkuyorum napıcam neden böyleyim hiç bilmiyorum aşırı bunaldım bana bir yol gösterin kafam çok karışık

Arkadaşlar ben ne yaşıyorum bilmiyorum sizce ne yapmam lazım?