Küçüksün kız sen yine dogru diyetisyene git ve spor yap benim bir arkadasim diyetisyene gitti kilo aldi benim de vermem gerekiyor benim kilolari sana versem cok iyi olur aslinda 70 kilo fazlaligim var
Soran
1 yıl
Gittim diyetisyene bi süre sonra uyamadım kilo da alamadım
Uyku durumu bir tek sende yok bu bende de var çogunlukta var kilo konusunda youtubedan bakabilirsin bir de onlari dene ama sana şunu diyim hiç ugrasma gerek yok kilo iyi birsey degil zaten birak kendini bununla yorma dert etme ileri de zaten alırsın özellikle evlendikten sonra kilo icin ugrasma uyku icin de dedigim gibi bende de var cogunlukla var
Soran
1 yıl
Yok valla annem de öyleydi evlendikten sonra yine zayıftı
Soran
1 yıl
Olsam 46 kilo falan tamma dicem de ben 41 bazen 39 a düşüyom bide yemek yiyorum yani çok sinir bozucu bi duruö
Aman dikkat etkendine sagligin yerinde olsunda gerisi önemli degil ben lösemi hastasıyım sağlık herseyden önce gelir sağlığını kaybet ölüme yakın ol sana düntlyaları verseler gözün görmez asla saglik gidince hicbir seyin önemi kalmıyor o zaman anliyorsun ama iş işten geçiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet aldırıyor daha bir cok yan etkisi de var psikiyatri ilaclari diger ilaclardan daha tehlikeli
Ben almak istiyorum kilo ondan
Kilo alacaksan eger onu dogru sekilde yapmalisin eger bu ilaclarla yaparsan kendini mahvedersin sonra kilo vermen imkansız olur
İnan ki olmuyor diyestşsyene gittim, bana liste verdi ilk zamanlar iyiydi ama sonraya doğru her sabah yumurta yemekten midem bulandı uyamadım listeye
Bide 41 kilo bişeyim yani
Küçüksün kız sen yine dogru diyetisyene git ve spor yap benim bir arkadasim diyetisyene gitti kilo aldi benim de vermem gerekiyor benim kilolari sana versem cok iyi olur aslinda 70 kilo fazlaligim var
Gittim diyetisyene bi süre sonra uyamadım kilo da alamadım
Uyku durumu bir tek sende yok bu bende de var çogunlukta var kilo konusunda youtubedan bakabilirsin bir de onlari dene ama sana şunu diyim hiç ugrasma gerek yok kilo iyi birsey degil zaten birak kendini bununla yorma dert etme ileri de zaten alırsın özellikle evlendikten sonra kilo icin ugrasma uyku icin de dedigim gibi bende de var cogunlukla var
Yok valla annem de öyleydi evlendikten sonra yine zayıftı
Olsam 46 kilo falan tamma dicem de ben 41 bazen 39 a düşüyom bide yemek yiyorum yani çok sinir bozucu bi duruö
Sen endokrine bir git kan ver daha iyi olur senin icin kan vermeden olmaz öyle diyet vs seyler
Ona da gidicem aynen ama teşekkürler
Aman dikkat etkendine sagligin yerinde olsunda gerisi önemli degil ben lösemi hastasıyım sağlık herseyden önce gelir sağlığını kaybet ölüme yakın ol sana düntlyaları verseler gözün görmez asla saglik gidince hicbir seyin önemi kalmıyor o zaman anliyorsun ama iş işten geçiyor
Geçmiş olsun ablacığım tekrardan teşekkür ederim
Kilo aldırır da Tek dert o değil daha büyük dertler var
ilk kullandigim ilac kilo aldiriyodu baska doktor ilacimi degistirdi istahim biraz kapandi bu ilacla verdim kilo
Bende almak istiyorum yaa ne kadar aldırdı yani biraz gözle görülür derecedemi
ama ilac sadece kilo aldirmaz yemen kilo aldirir sana istahini kapatacak seyler yapabilirsin eger istahini acan bir ilacsa faydasi olursa al
almak istiyosan eger aldirabilir tabiiki istahini acarsa daha cok yiyosan normalden alirsin o yuzden
İyi de ben yemek yiyorum kilo alamıyom aşırı yemem ama o zaman bana bi değişiklik olmaz mı
normalden daha fazla yiyesin geliyo ben aldim kilo cok
alman gerekenden daha fazla kalori alirsin o yuzden aldirir bence
İnşallah alırım yaa 41 kiloyum birde çok kötü bi durum
fazla sayifsan bence kilo aldirir kilon artabilir ilacla bide uyku yaparsa
Evet evet çok zayıfım
alirsin kilo canim moralini bozma ilacla daha fazla kalori alirsan kilon artar uyku yapmasi aldirir bence
İnşallah yaa
bana 16 kilo aldırdı
Yemin et jdjd
müslüman değilim
fil gibi olursun dikkat et
boy kilo oranını koru, piknik tüpü gibi gezme ortalarda.
Evet aldiriyor
Aldırıyor diyorlar
İnşallah alırım yaa ne diyetisyen işe yaradı ne yediğim yemekler of
Evet aldırıyor
İçme şu zehirleri
Evet
aldirir