Sağlık Sağlık durumunuz nasıl? Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Belde boyunda 2 şer fıtık fizik başlayacak. 40 yaşa göre bitik. Siz nasılsınız? Güncellemeler1 yıl Güncel Sağlık durumunuz nasıl? Cevapla Fizik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Grip ve boğaz ağrısı.. geçmiş olsun size 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Lipödem çıktı ya canlar sıkkın. Kifoz var galiba duruş için bana fizik şart 1 1 Yorumla Trachovski 1 yıl Heyete çıkmayı sor Yorumla
Limitedşirketi Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl 32 yaşındayım. 3 tane antidepresan kullanıyorum, tansiyon hastasıyım, bel fıtığım var, boyun düzleşmesi var, kemik erimem var ve askerlikten muafım 1 6 Yorumla Limitedşirketi 1 yıl Kendimi bitik hissediyorum Yorumla Trachovski 1 yıl Seni anlıyorum Yorumla Limitedşirketi 1 yıl Nasıl düzelir bilmiyorum. Yaş 32 bi de Yorumla Limitedşirketi 1 yıl Genç sayılmam demek ki Yorumla Trachovski 1 yıl Kafanda halledersin sana sorun olan her şeyi analiz et hayatını onlar olmadan nasıl yaşarsın ona bak Yorumla Limitedşirketi 1 yıl Eyvallah kardeşim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Serçe parmağımda kırık var 1 8 Yorumla Trachovski 1 yıl Atel kalsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takılı Yorumla Trachovski 1 yıl Çıkınca da elini koru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağ elim yaa atel olduğu halde kullanmak zorunda kalıyorum Dün çarptım sanki yeniden kırıldı Yorumla Trachovski 1 yıl Kaç gün oldu olay olalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 8 gün Yorumla Trachovski 1 yıl Kolay kolay kırılmaz ama acır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doktorda nasıl becerdin bu parmağını böyle kırmayı dedi Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Sağlık konusunda 615 cevap paylaştı. Herhangi bir sağlık sorunum yok şimdilik 0 0 Yorumla
dahabitirmedim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Depresif 1 2 Yorumla Trachovski 1 yıl O herkeste Yorumla dahabitirmedim 1 yıl Bu değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Grip ve boğaz ağrısı.. geçmiş olsun size
Lipödem çıktı ya canlar sıkkın. Kifoz var galiba duruş için bana fizik şart
Heyete çıkmayı sor
32 yaşındayım. 3 tane antidepresan kullanıyorum, tansiyon hastasıyım, bel fıtığım var, boyun düzleşmesi var, kemik erimem var ve askerlikten muafım
Kendimi bitik hissediyorum
Seni anlıyorum
Nasıl düzelir bilmiyorum. Yaş 32 bi de
Genç sayılmam demek ki
Kafanda halledersin sana sorun olan her şeyi analiz et hayatını onlar olmadan nasıl yaşarsın ona bak
Eyvallah kardeşim
Serçe parmağımda kırık var
Atel kalsın
Takılı
Çıkınca da elini koru
Sağ elim yaa atel olduğu halde kullanmak zorunda kalıyorum
Dün çarptım sanki yeniden kırıldı
Kaç gün oldu olay olalı
8 gün
Kolay kolay kırılmaz ama acır
Doktorda nasıl becerdin bu parmağını böyle kırmayı dedi
Geçmiş olsun iyi sayılırım