Sağlık İğneden zevk almak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Siz hiç iğneden zevk aliyormusunuz ben aliyorum hem kalcami actigim icin hemde ignenin acisi hosuma gidiyor sanirim psikopatim Güncellemeler1 yıl Œ erkekler sg cinsellik icin baska kategorilerde var İğneden zevk almak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
merichata Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Çünkün bazen hafif acılar bildiğim kadarıyla endorfin dopamin gibi hormonlarını salgılıyor. Çok normal. Zaten bu yüzden bazı insanlar korku filmleri izlerler ya da bazıları kendine hafif yaralar yaparlar, yalnız bu bazen bağımlılık yapabiliyor. 0 0 Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben zoraki yaptırıyorum zaten hasta olıyosun kolunu kaldırmaya dermanın olmuyo onu nasıl düşünecem 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ben B12 vurunuyorum Yorumla angarali_ 1 yıl Anlıyorum ama bana zevkli gelmiyo. Hart diye iğneyi sokuyolar Yorumla Soran 1 yıl Degisiyo Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla
Zakanaツ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sadist olabilirsin veya mazoşist dedikleri de olabilirsin acıdan haz alan kişilik ama bence bunlar normal bir kişilik değil ya 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O kadar ileri degil minik acilar hosuma gidiyo Yorumla Zakanaツ 1 yıl Olabilir lakin sen yinede kendine zarar veren şeyleri yapmaktan kaçın bu senin faydana olur Yorumla Soran 1 yıl Zaten sadece doktor yazdiginda vurunuyorum Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Sağlık konusunda 802 cevap paylaştı. Bence kalçanı açman daha çok zevk vefitor sana 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya minik acilar hosuma gidiyo GaraGuru 1 yıl Cinsellikte böyle bişey işte
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Her zaman yaparız iğne kalçayı açarsan penisilin hazırrr 😜😂😂 0 0 Yorumla
DominantBeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl En son gittiğim hemşire kolumu delik deşik ettiği için hiçte zevk almadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İyneden mi zevk alıyorsun yoksa kalcanin görünmesinden mi ;)) 1 4 Yorumla Soran 1 yıl İgne yazmayi mi ogrensen:)))) ayrica igne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen soruma cevap ver ha iyne ha igne Yorumla Soran 1 yıl İgne dedim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi o zaman git vurdur :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Giydiğini sıyırarak açıyor olmak sana baya zevk veriyor olmalı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yo Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İğneden korkarım normalde ama iğne vurulduktan sonraki rahatlama hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
portalina Takip Et Xper 1 Yaş: 46 6 ay siyatik siniri var kalçada.. cinsel zevk verir.. evli misiniz.. 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl erkek hemsirye mi acmayi seviyisun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Asla Yorumla hasegec 1 yıl tamam iyi aksammlarr Yorumla Soran 1 yıl Tsk Yorumla
sultankalavun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Ben genelde kızlardan alıyorum zevk 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ok Yorumla sultankalavun 1 yıl Boşuna kızma cinsellik manasında yazmadım Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum Yorumla sultankalavun 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 773 cevap paylaştı. Değişiksin 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Jilet de seviyonku 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kalçanı tamamen açıyorlar mı ki? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bazen Soran 1 yıl Yo Cevap sahibi 1 yıl İlginçsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çünkün bazen hafif acılar bildiğim kadarıyla endorfin dopamin gibi hormonlarını salgılıyor. Çok normal. Zaten bu yüzden bazı insanlar korku filmleri izlerler ya da bazıları kendine hafif yaralar yaparlar, yalnız bu bazen bağımlılık yapabiliyor.
Ben zoraki yaptırıyorum zaten hasta olıyosun kolunu kaldırmaya dermanın olmuyo onu nasıl düşünecem
Ben B12 vurunuyorum
Anlıyorum ama bana zevkli gelmiyo. Hart diye iğneyi sokuyolar
Degisiyo
Ne
Sadist olabilirsin veya mazoşist dedikleri de olabilirsin acıdan haz alan kişilik ama bence bunlar normal bir kişilik değil ya
O kadar ileri degil minik acilar hosuma gidiyo
Olabilir lakin sen yinede kendine zarar veren şeyleri yapmaktan kaçın bu senin faydana olur
Zaten sadece doktor yazdiginda vurunuyorum
Bence kalçanı açman daha çok zevk vefitor sana
Yok ya minik acilar hosuma gidiyo
Cinsellikte böyle bişey işte
Her zaman yaparız iğne kalçayı açarsan penisilin hazırrr 😜😂😂
En son gittiğim hemşire kolumu delik deşik ettiği için hiçte zevk almadım
İyneden mi zevk alıyorsun yoksa kalcanin görünmesinden mi ;))
İgne yazmayi mi ogrensen:)))) ayrica igne
Sen soruma cevap ver ha iyne ha igne
İgne dedim ya
İyi o zaman git vurdur :)
Giydiğini sıyırarak açıyor olmak sana baya zevk veriyor olmalı
Yo
İğneden korkarım normalde ama iğne vurulduktan sonraki rahatlama hoşuma gidiyor
siyatik siniri var kalçada.. cinsel zevk verir.. evli misiniz..
erkek hemsirye mi acmayi seviyisun
Asla
tamam iyi aksammlarr
Tsk
Ben genelde kızlardan alıyorum zevk
Ok
Boşuna kızma cinsellik manasında yazmadım
Biliyorum
Teşekkür ederim
Bende iğne yapayım mı? Acıtır ama
Değişiksin
Jilet de seviyonku