AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yağ dokusu enjekte edebiliyorlar ama pahalı silikon da oluyor o daha ucuz ama enfeksiyon oluşursa nalları dikersin 😵
İlaçla olmaz cerrahi işlemle olur ancak
Ne kadar seninkiler
kilo alınca memelerde yağ artışı oluyor. bende oldu. on kilo aldım. bir beden büyüdü
Daha sonrada buyuyebili. Benim ergenlikte 65ti Şu an 100 beden
@buğlemoviç ciddi misin
18 yasinda falan nasıldı
18 yasimda 65 ti iste 21 den sonra buyudu
Oha harika
Nasıl büyüdüler 21'den sonra
Kilon kac
Ettim
64
Yasina gore kilon fazla. Ben ergelikte 48 50 kilo falandim d vitamini ve kan ilacini ayni anda kullandim ve bir anda buyuduler. Ayrica evlenincede buyuyorlar merek etme... o yuzden kimyasal bilmedigin seyler sakin kullanma.
Boyum 170 ama. Benim testesteronum yüksekti tüylenmem falan var.18 deyken hic yok gibiler miydi o zaman seninkiler
Göguslerim yok gibiydi evet... herkesin bedensel buyumeleri farklilik gosterir ben bu kadar buyuk goğuslerimin olacagini tahmin edemezdim. Annem kucukken findik kadar bu ne boyle derdi hatta uzulurdum., simdide bari 80 olsunlar diye dua ediyorum
Hic doktora falan gitmedinjz mi bunun icin ve ergenliğe kac yasinizda girdiniz 18 den sonra büyümesi çok garip
Çüşşşş
Niye garip olsun kilo alinca ya da verince buyur ve kuculurler normal yani. 18 yasimda 45 kiloydum Şu an 59 kiloyum fark eder haliyle
Hormon tedavisi ile büyür , hamilelikte büyür , yağ dokusu artarsa büyür
Testesteron yüksekse ostrojen alinsa büyür mu
Evet
Sizde sorun ne tam olarak
27ye kadar devam eder
Sonrasında da buyur yaş kaç
23 yaşına kadar gelişir
Bence kadınların ömrü boyunca büyüyor ya
Büyümüyor sadece sarkıyor
O genetik bir durum genetikse 20 yaşında olsa yine sarkar illa yaşlanmasına gerek yok
bir şey sorabilir miyim
Hayır kilo almadıkça büyümez
Bir de çocuk doğurmadıkça
Sonrasında da büyür. baya küçük heralde
Nasıl büyür
İşte söyleyemiyorum burdan
Ne kadar çok emerlerse o kadar büyür
Çok mümkün değil galiba. İmplant tek çözüm gibi
ilacla neden buyutecen
Hormon tedavisi ile olur östorojen hormonu
Sadece dolgun olur
Hayır evlilikte de büyür
Gel yardımcı olayım
@HümeyraHanimm34
Gel
Spor yaparak da büyüyebilir
Tam aksine göğüs çalışınca yok oluyor maalesef ben o yüzden bölgeli şekilde spor yapmaya çalışıyorum
Ben göğüs çalışarak göğsümü genişletip büyüttüm
Erkekler için öyle zaten ama kadın vücudunda aynı etki olmuyor kasa dönüştüğü için kötü bir görüntü oluşturuyor zayıflıyor
Boy ve kilonuz kaç? Bununla da ilgili olur.
Bununla alakası olduğunu sanmıyorum 3 kız arkadaşımla yapıyoruz üçümüzde boy ve kilo açısından çok farklıyız ama üçümüzede aynısı olduğu için tekrar kilo aldık o dönem
Örneğin 165 boyunda ve 80 kilo olan bir kızın göğüs bedeniyle, 165 boyunda ve 50 kilo olan bir kızın göğüs bedeni aynı büyüklükte olmaz. Bu bakımdan boy ve kilo önemlidir.
Öyle bir kız zaten göğsünden de kilo vermek ister 165 boyunda 80 kilo olup kilo verse ve göğüsleri aynı kalsa (ki imkansız) zaten görüntü açısından orantısız gözükür ama bu her iki türlüde değişmez
Spor yapmak göğsü büyütmez mi diyorsun kısaca?
erkeklerin göğsü zaten (eğer normal bir kiloda ise) yoktur yani olmayan bir şeyin spor ile kaslanıp büyümesi çok normal ama kadınların kaslandığı zaman normal halinden küçülüyor ben bunu söylemeye çalışıyorum
Anlıyorum ama şöyle düşün : 50 kilo bir kadın hem spor yapıp hem de kilo alırsa göğsü büyür mü yoksa büyümez mi?
Göğüz bir yap dokusu olduğu için kas haline geldiği taktirde aynı boyutta olmaz kardeşim 🙏🏻
Evet aynen öyle.
Evlenince de büyür
Sonrada büyüyor diye biliyorum ama yavaş sanirim
gogus belli yas kadar buyur ve olgunlasir
Kilo alıp verdikçte değişir
Verdikçe*
bi görmem lazım ;)
Büyür
Çokmu küçük duruyor
Zamanla büyür
Evet