😂😂😂 inşaALLAH faydası olur ya ama suç benim birazda ya çarşıda anket yapıyordu NIVEA 😂 katılım sağladım 2 gün sonra aradılar gittim başıma bu işler geldi hani yoksa yüzümde bir şey yok yaşımı sordu 32 dedim 🤔 doktorda dedi cildin çok sağlıklı ama tedbir amaçlı kullanalım dedi
Haha bende o yüzden gitmek istedim ya. O kadar kullanıyorum, araştırıyor olsam da ne kadar doğru yapıyorum emin olamıyorum. Ama bu ürünleri kullanmak lazım ya
Araban var mı bilmiyorum ama bazı kişiler arabasını hiçbir şey olmasa da tamirciye götürüyorlar. En azından gösteriyorlar ki önceden önlem almak için bir şey olmasına dair. Sen de tabii ki arkadaşlarına bakma git bir göster kendini varsa bir şey önceden uygulanır yani yoksa da zaten yine önden bir tedbir için gitmiş olursun. Ben hiç gitmedim dermatoloğa.
Yani özel değilse gereksiz cildini kendi kendine tanıyabşlirsin khiels falan cilt tipi analizi yapıyor :D basit analizleri ben bile yaparım :D onlar alışık ürün önermeye
Genelde anlattım zaten hep ki, dur anlatayım. Liseden mezun olalı 1 sene olmuş dershane parası için çalışıyordum buraya denk geldim yani KS'ye kayıt olurken nick bölümüne devamlı dinlediğim şarkının ismini girdim. Yani ''John Frusciante - Carvel'' şarkısıydı https://www.youtube.com/watch?v=cXgecGZsroE