Merabalar 1ay once burun ameliyatı oldum odemlerim var tabiki fakat doktor burun kanatlarimla oynamadi ve beni gecistirdiklerini dusunuyorum bisey yok diyorlar ama korkuyorum enfeksiyon olabilir mi sizce ameliyat olup yasayan varsa aydinlatsin lutfen endiseliyim..
Hic cukur yasamadiniz mi siz cunku doktor bana Şu an erken yargiya varamayiz gibisinden konustu asistanda ay o dolguyla halledilir falan dedi ama ben asla dolgu istemiyorum omur boyu dolguya bagli mi yasayacagim..
Ya hastanede o kadar problem yasadimki olduguma pisman ettiler gibi kabus yasiyorum resmen bir aydir napacagimi bilmiyorum ilk kez yasiyorum cunku bunu
Neden bu kadar umursamiyorlar ben hastanede ameliyat sonrasi sinir bosalmasi yasayip aglama krizine girmistim agri kesici almayi reddetmisim cunku taktiklari serum bana alerji yapti ve kabul etmediler.. o agriyla bide kriz gecirdim
Size de gecmis olsun ya birazda cahillik var iste 21 yasindayim ondan galiba beni ciddiye almadilar kendimi de koruyamadim zaten dogru duzgun iste anne baba yaninda olmayinca bunlar oluyor..
Ben cekincemden anonim yazdim zaten :,) ya anne baba konusundan hic yuzum gulmedi hep tek basimayim ben tek basima kendi kendimin yaninda olmaya calisiyorum okulumda bile oyleydi
Peki sizce bu cukur gittikce kotulesir mi yoksa bu kadar mi kalir benim korkum daha da beter olmasi.. bu arada sol burun kanadim asagi kaymis onu fark ettim bunu cevremdeki herkes soyledi
Bu konu hakkinda fazla bir bilgim yok ama burun ameliyatın yeni ve şekli burun oturdukca değişecek 1 ay daha bekle baktın olmadı bu konuda şikayetçi olduğunu doktora belirt.
Nasıl kabul etmez onun hatası. Okurda kabul etmezse dava aç doktor hatası nedeniyle açılan tam yargı davaları idare mahkemelerinde görülür. Hangi hastanede ameliyat olmasan hangi doktorda ameliyat olmuşsan tüm deliller var ama sakın başka bir doktora gitme bu senin için kötü olur
Ya peki Şu an acil bi durum var mi bilmiyorum cunku atesim var enfeksiyondan korkuyorum doktor ve asistanlar bisey olmaz diyip gecistirdiler yarin bi acile baktirmak istiyorum sizce orada yonlendirirler mi ya da herhangi bir dr ve ya kbb dr anlar mi durumumu🥲
Burun ile ilgili doktora gitme diğer durumlar için gidebilirsin her şey sisteme giriliyor okurda durum mahkemeye kadar giderse doktor sonradan gittiğin doktora suçu atar ve mağdur olursun.
Ay doktorun yuzunu goren cennetlik biliyor musunuz doktoru bugun anca yakaladim iki dakika bakti hemen kacti asistanlarla birakti beni konusamadim bile hep bunu yapiyor ayak ustu bakti bisey yok dedi.. ayni hastanede ben serumdan oturu elim sisti cikarmadilar falan baya sikinti yasadim guvenemiyorumda onlar da birbirinden bagimsizlar baya nasil denk geldim bilmiyorum
Her şeyin kanıdı elinde olsun. Ameliyat sonrası böyle şeylerin olması gayet normal burnun daha yeni ve burun çok geç oturuyor haberin olsun dediğim gibi biraz zaman geçsin doktora söyle
Ben burnumu kirmistim 13 yasindayken kiriktan sonra zamanla burnum yanlis kaynadi ve burun etlerim buyudu alerjim ve sinüzitim de oldugu icin hic nefes alamiyordum deviasyon ameliyati yapildi icerden ama burun kanatlarima dokunmadilar bi tane etimi aldilar digerine dokunmamislar
Soran
1 yıl
Doktorlar soyluyordu burnumun egriliginden nefes almam zaten zormus o yuzden ameliyat olmaliymisim
Cevap sahibi
1 yıl
Geçmiş olsun şu an nasıl peki nefes alıp vermen? Bu arada gayet normal burnun
Soran
1 yıl
Nefes alamiyorum ne yazikki.. hala ayni maalesef
Cevap sahibi
1 yıl
Hadi ya ozaman kötü olmuş geçmiş olsun başka bi Doktor'a gitmeni tavsiye ederim ozaman
Cevap sahibi
1 yıl
Bi kbb ye git bence bu onlarla ılgılı bir şey
Soran
1 yıl
Acile gitsem bakarlar mi acaba kbb randevu bulamiyorum :/
Cevap sahibi
1 yıl
Acile gitsen de bir şey yapacaklarını sanmıyorum oradan kbb ye atarlar mı onuda bilmiyorum sabah erkenden git bi dene şansını poliniklige
Soran
1 yıl
Anladim sansimi denicem fakat erken gitme imkanim yok ne yazikki hastane yasadgim yere uzak yasadigim yerdeki hastaneler baya sikintili sorunlu hastane ve asla ilgilenmiyorlar biraz uzaga gitmem gerekecek..
Cevap sahibi
1 yıl
Ozaman öyle yapman lazım umarim daha iyi olursun bi sansını dene ama muhakkak kbb ye git derim ben
Cevap sahibi
1 yıl
Senin çukurdan çok nefes alıp vermeyi toparlaman lazım
Soran
1 yıl
Anladim ilginiz icin cok saolun🙏🏻
Cevap sahibi
1 yıl
Sende sağol ne demek muhabbet kurmak bir şey sormak fikir almak istersen ulaşabilirsin gerek duyarsan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka kızma ama ameliyat esnasında Dr oraya degdirmis olabilir
Ne yapmami oneriyorsunuz bu konuda deneyiminiz var mi paylasir misiniz lütfen kac gundur uyuyamiyorum
Hic cukur yasamadiniz mi siz cunku doktor bana Şu an erken yargiya varamayiz gibisinden konustu asistanda ay o dolguyla halledilir falan dedi ama ben asla dolgu istemiyorum omur boyu dolguya bagli mi yasayacagim..
Dolgu yaptırma zaten
Ya hastanede o kadar problem yasadimki olduguma pisman ettiler gibi kabus yasiyorum resmen bir aydir napacagimi bilmiyorum ilk kez yasiyorum cunku bunu
Bu arada oldugum doktor estetisyen kbb doktoru degil
Aahh ahh ben neler yaşadım
Neden bu kadar umursamiyorlar ben hastanede ameliyat sonrasi sinir bosalmasi yasayip aglama krizine girmistim agri kesici almayi reddetmisim cunku taktiklari serum bana alerji yapti ve kabul etmediler.. o agriyla bide kriz gecirdim
Geçmiş olsun Can
Size de gecmis olsun ya birazda cahillik var iste 21 yasindayim ondan galiba beni ciddiye almadilar kendimi de koruyamadim zaten dogru duzgun iste anne baba yaninda olmayinca bunlar oluyor..
O yüzden dedim gel dertleşelim neden anne baba yanında değil
Ben cekincemden anonim yazdim zaten :,) ya anne baba konusundan hic yuzum gulmedi hep tek basimayim ben tek basima kendi kendimin yaninda olmaya calisiyorum okulumda bile oyleydi
Aynı kaderdeyiz
Peki sizce bu cukur gittikce kotulesir mi yoksa bu kadar mi kalir benim korkum daha da beter olmasi.. bu arada sol burun kanadim asagi kaymis onu fark ettim bunu cevremdeki herkes soyledi
Buhunka kalır biraz iyileşir
Umarim iyilesir ya yoksa aynaya bakamam🥹
Hayata kuserim aklimdaki senaryo olursa
Hayirlisi
Bazı burunlarda çökme olabiliyor
Peki napmam gerekiyor sizde ya da yakininizda oldu mu ne yaptiniz ya da yaptilar lutfen bilgilendirir misiniz beni
Bu konu hakkinda fazla bir bilgim yok ama burun ameliyatın yeni ve şekli burun oturdukca değişecek 1 ay daha bekle baktın olmadı bu konuda şikayetçi olduğunu doktora belirt.
Doktor kabul etmiyor gibi egerki yine ayni tutumu sergilerse napacagimi bilmiyorum..
Nasıl kabul etmez onun hatası. Okurda kabul etmezse dava aç doktor hatası nedeniyle açılan tam yargı davaları idare mahkemelerinde görülür. Hangi hastanede ameliyat olmasan hangi doktorda ameliyat olmuşsan tüm deliller var ama sakın başka bir doktora gitme bu senin için kötü olur
Ya peki Şu an acil bi durum var mi bilmiyorum cunku atesim var enfeksiyondan korkuyorum doktor ve asistanlar bisey olmaz diyip gecistirdiler yarin bi acile baktirmak istiyorum sizce orada yonlendirirler mi ya da herhangi bir dr ve ya kbb dr anlar mi durumumu🥲
Burun ile ilgili doktora gitme diğer durumlar için gidebilirsin her şey sisteme giriliyor okurda durum mahkemeye kadar giderse doktor sonradan gittiğin doktora suçu atar ve mağdur olursun.
Peki dahiliyeye gitsem olur mu Şu an iki kolum bagli napacagimi bilmiyorum Atesim var ve enfeksiyon riskim var ne oneriyosunuz
Ateşin varsa tabi ki git sadece KBB ve plastik cerahhina gitme. Eğer çok kötüysem şimdi bile git
Dahiliye kbb yonlendirirse napacagim ya bu kadar dusunmemistim hic gerçekten cok sanssizim🥹🥹
Kendi doktoruna git ve dahiliyenin yönlendirdiğini söyle başka doktora gidemeyeceğini ameliyatın onun yaptığını söyle
Ay doktorun yuzunu goren cennetlik biliyor musunuz doktoru bugun anca yakaladim iki dakika bakti hemen kacti asistanlarla birakti beni konusamadim bile hep bunu yapiyor ayak ustu bakti bisey yok dedi.. ayni hastanede ben serumdan oturu elim sisti cikarmadilar falan baya sikinti yasadim guvenemiyorumda onlar da birbirinden bagimsizlar baya nasil denk geldim bilmiyorum
Hepsi farkli bisey dediler bi hemsire yesil cay kafein icme dedi asistan niye oyle demislerki ic nolcak dedi damaryolu acilirkende hemsireler farkli seyler konusuyordu
Ve ozel hastaneydi
Her şeyin kanıdı elinde olsun. Ameliyat sonrası böyle şeylerin olması gayet normal burnun daha yeni ve burun çok geç oturuyor haberin olsun dediğim gibi biraz zaman geçsin doktora söyle
Biz ödemeyi dra ibandan yaptik sikinti olur mu sizce
Açıklamaya bir şey yazdın mı?
Bir ay bekleyeyim dimi ay umarim daha fena olmaz cok tirsiyorum daha da coker diye
Aciklama yokmus
Dekont isteyeyim mi asistandan sizce yeterli mi
Korkma evet biraz daha bekle öyle hareket edersin. Kız sen hiç haberlere bakmiyormusun ya da hiç mi böyle şeylerde bilgin yok 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
O kadar video izledimki beynim sulandi biliyor musun ama hakkimi ararken bi sikinti cekiyorum sadece o konularda biraz bilgisizim ne yazikki😔
Bankadan bile dekont alırsın o kolay ama açıklama çok önemli. Doktorun şahsi hesabına mi para gönderdin?
Evett sahsi hesabina isim soyisimi ile
İsmim soy ismim ve dr ismi soy ismi yaziyor sadece
Nasil böyle bir hataya düştün dikkatli ol umarım korktuğun gibi bir sorun çıkmaz.
Ama mesaj gonderemiyormusum zaten seviyem yetmiyomus
Yazabilirsin ama burada kalıcı değilim. Sana söylediklerimi dikkate alman yeterli
Sorunu silemediğin sürece buradan yazabilirsin
Oyle yapayim o zaman 🥹🥹
Fazla kafana takma.🌸
İlgin icin cok tesekkur ederim gercekten gunlerdir agliyorum sinir bosalmasi yasiyorum
Rica ederim çoğu kisi burun estetiği sonrası bu durumu yaşıyor
Beni bilgilendirip icimi rahatlattigin icin de ayriyetten tesekkurler🦋
Rica ederim 🌸🌸
Oradan sivilce çıkacakmış gibi duruyor
Ne kadar oldu ameliyat olalı
1 ay olmuş pardon okumamısım geçer bence merak etme çok yeni daha.
Bir ay dolduu
Umarim gecer Şu an atesim var baya 🥹
Ödem iniyor olabilir bende oldum ameliyat. 4. Yılı burnum ancak kendine geliyor
Siz oldunuz mu burun ameliyatı
Evet oldum 2021 de. Estetik
Sizde hic cukur oldu mu peki..
Hayır olmadı sen sordun mu neden olmuş böyle bir şey
İlgilenmedilerki dogru duzgun bisey yok dediler ama bariz ortada cukur var burnumda...
Bence geçer be
Cevrenizde yasayan birisi oldu mu
Evet
Sonrasinda duzeldi mi peki lutfen detay verin benim icin gercekten cok onemli
Normale benziyor
Umarim oyledir icim hic rahat degil ama..
Gayet normal gibi ya sen niye ameliyat oldun ki
Ben burnumu kirmistim 13 yasindayken kiriktan sonra zamanla burnum yanlis kaynadi ve burun etlerim buyudu alerjim ve sinüzitim de oldugu icin hic nefes alamiyordum deviasyon ameliyati yapildi icerden ama burun kanatlarima dokunmadilar bi tane etimi aldilar digerine dokunmamislar
Doktorlar soyluyordu burnumun egriliginden nefes almam zaten zormus o yuzden ameliyat olmaliymisim
Geçmiş olsun şu an nasıl peki nefes alıp vermen? Bu arada gayet normal burnun
Nefes alamiyorum ne yazikki.. hala ayni maalesef
Hadi ya ozaman kötü olmuş geçmiş olsun başka bi Doktor'a gitmeni tavsiye ederim ozaman
Bi kbb ye git bence bu onlarla ılgılı bir şey
Acile gitsem bakarlar mi acaba kbb randevu bulamiyorum :/
Acile gitsen de bir şey yapacaklarını sanmıyorum oradan kbb ye atarlar mı onuda bilmiyorum sabah erkenden git bi dene şansını poliniklige
Anladim sansimi denicem fakat erken gitme imkanim yok ne yazikki hastane yasadgim yere uzak yasadigim yerdeki hastaneler baya sikintili sorunlu hastane ve asla ilgilenmiyorlar biraz uzaga gitmem gerekecek..
Ozaman öyle yapman lazım umarim daha iyi olursun bi sansını dene ama muhakkak kbb ye git derim ben
Senin çukurdan çok nefes alıp vermeyi toparlaman lazım
Anladim ilginiz icin cok saolun🙏🏻
Sende sağol ne demek muhabbet kurmak bir şey sormak fikir almak istersen ulaşabilirsin gerek duyarsan