Uğraşacak başka bir şey bulamadın mı sıra numarasına mı takıldın, millet nasıl hasta olmuş, gerçekten hasta mı milletin önüne geçmeye çalışıyorlar mı bunlara dikkat et
Sitenin abaza işsiz güçsüz sekstingcisi bu muhtemelen o yüzden engellemissindir her cinsellik sorusunun altında birileriyle tanışmak için görebilirsiniz kendisini
@негрусти demek ki senin ilgin de o alanlarda ki iyi biliyorsun, kendine göre yorumluyorsun. Bu çekememezliğiniz neden acaba? Gelmiş bir de 1 xperlik hesaptan yorum yapmış. Asıl hesabınla gel yoksa hesabını mı kapattılar kim bilir ne haltlar yiyiyorsun. Gelmiş bir de akıl veriyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Uğraşacak başka bir şey bulamadın mı sıra numarasına mı takıldın, millet nasıl hasta olmuş, gerçekten hasta mı milletin önüne geçmeye çalışıyorlar mı bunlara dikkat et
geçmiş olsun öyle değil herkesi kodu farklı yaşıl farklı randevulu farklı
Yok 8 kişi var fişini başka birine verebilirsin o faydalansın
Algilayamadin mi bunu gerçekten
Kimse yok özeldeyim
Randevulu hasta mısın sen
Hayır özele geldim
Tamam işte öyle geldiysen normal
Onu da bi zahmet akıl ediver
Tekim ama
Yoksa arkanda mı 6 kişi var
Evette bunu neden anlamadın 😁
Kimse yok ama tekim
Gelmemişlerdir
soru bulamadın sanırım
Gjggjkl
@meraklıbirpandaa nfakgdfkggkfagkaelk
Ne güzel anlaşıyoruz dkkdks
@meraklıbirpandaa ayrıca pandalara bayılırım 2 sene önceki doğum günümde ailem dev bir panda almıştı yaş 39
Seni merak ettim ama gizlisin
@meraklıbirpandaa panda simdi sana istek atayım dedim ama engellemişim kim bilir ne yepıp beni çıldırttın
Sanmam kaldır istersen
Sitenin abaza işsiz güçsüz sekstingcisi bu muhtemelen o yüzden engellemissindir her cinsellik sorusunun altında birileriyle tanışmak için görebilirsiniz kendisini
@негрусти tamam uyarın için tesekkürler açmayacağım engeli
@негрусти demek ki senin ilgin de o alanlarda ki iyi biliyorsun, kendine göre yorumluyorsun. Bu çekememezliğiniz neden acaba? Gelmiş bir de 1 xperlik hesaptan yorum yapmış. Asıl hesabınla gel yoksa hesabını mı kapattılar kim bilir ne haltlar yiyiyorsun. Gelmiş bir de akıl veriyor.
Zekisiiin
Söyle
Önünde 5 kişi var la işte
Evettt
Evet öyle
Yo 60 kişi var
Nöroloji mi
Aynen oyleee
Kimse yok ama etrafımda
Saklanıyorlar. Gözunu acık tut.. bırden cıkacaklae meydana
büyük ihtimal öyle
Yok 59 kişi var