Güncellemeler
1 yıl
güncel
Güncellemeler
1 yıl
kızlar ne düşünüyorsunuz
dışarıda ki tuvaletleri kullanıyor musun zor durumda kalsanız bile
aslıyen26 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kanka bir şey diyebilir miyim sana iyi kimseyi kafaya takma ön yargılı oluyorlarsa olsunlar hastalık bu sonuçta ya tutamayabilirsin hani insanlık hali mesela iyi benim bir arkadaşım kız iyi tutamadı tayt giymişti yeşil altına işemiş ve komple yemyeşildi yani taytı sen bunu güzelce bir dille söylersen evet anladım anlaşılır ve senin halinden anlıyorum yani Allah şifa versin geçmiş olsun ama şunu yapabilirsin kaç kilosun onu bilmiyorum ama iyi bebek bezi kullanabilirsin yani hani yaşlı bezi de kullanabilirsin ama iyi bebek bezi daha iyi olur ama şöyle diyeceğim belin kaç santim onu bilmiyorum ama yaşlı bezi alırsan belki belin ufaksa bez düşebilir o yüzden belin zayıfsa hani 50 kilo olanlar var ya belki 6 numara ya da 5 numara bebek bezi olabilir hem bu söylediğimi yanlış anlama çünkü hastalık bu benim başıma da gelebilir di bu herkesin başına gelebilir mesela iyi benim babam ben daha bebekken annem altına bezlemiş gençken çünkü benim babam da bel fıtığı vardı ağaçtan düşmüş ve tuvalete gidememiş yani o da ne yapsın altına benziyormuş ya annene söylersin böyle böyle diye ya da kendi kendine külot bez alabilirsin yani yanlış anlaşılacak bir şey değil ha bu arada sohbet etmek istiyorsan edebilirim yani sıkıntı yok benim için
Kesikli klozet kulllanmam bir keresinde otobanda 3 prrtole uğradık klozetti yapamadım yol kenarında ağaçlsrın arasına girmiştim
iyi ağaçların arsına girebilmişssin nasıl yaptın millet görür
Yoldan aşağıydı bapayım brcburdum görende görsün ihtiysç sonuçts erkek yapınca sorun yok kadın yapıncamı sorun alaturka şeklinde oturup ysptım
ben altıma yaptım öyle zaten çıkaran kadar tutamzdım ben
kaç yaşında oldu otobüs te değildin demi
Ben rahat yaptım ya evden çıkmadan iyice yapar uzun yolda da bir şey yiyip içmemm
Yok otobüs değil eşimle kendi aracımız 4 sen eoldu galiba ilk evlediğimiz senrydi
kocanlaysa bir şey olmaz ya hiç tutmadığın oldu mu benim gibi
Yok kaçırmadım hiç
keşke bende senin gibi inidirip yapaydım köseye ya of
temiz olmayan yerde yapamam zaten
bende öyle düşündüğüm için tutamadım zaten
doğrudur
başınıza geldi mi benim gibi sizinde
hayır
ufak bir belirtide giderim tutmam
bende öyle yaptım ama işte tutamadğım için kaçırdım :(
temiz yer bulasıya kadar
zaten yolda falan temiz istasyonlar bellidir
anladım yedek elbise bulundurma durumun oluyor mu peki
yolda değil benim ki ya kafede oldu zaten sıra vardı beklerken kaçırdım sonra girdim leş gibiymiş zaten
bazen alıyorum yanıma o zaman yoktu yanımda ya
Cafe birtanemiydi dükkan yokmuydu başka
2 3 dk yürüme mesafede vardı ama tutarım dedim bi anda oldu anlayamadım
anladım olan olmuş
evet tek değil zaten buda herkesin bakması 100 kişi gördü belki o kötü oldu ya
Bu sadece senin başına gelecek değil ki
insanlık hali canım
kime sorsam yaşamadım diyor sanki sadece benim başıma gelmiş gibi geliyor ya
öyle olur mu canım benim
psikolojini bozma
neden kimse söylemiyor ki insanlık hali oldu işte of ya
bazı insanlar dayanamaz
Olur öyle
ben öyleyim de öyle birine denk gelsem içim rahatlayacak ama herkes bana ön yargı ile yaklaşıyor