iki haftadır kötüyüm. bir kutu antibiyotik hap bitirdim ama hala iyileşemedim.
tekrar doktor a gitsem iğne yazarmı? iğneden korkuyorum.
daha önceden benim gibi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iki haftadır kötüyüm. bir kutu antibiyotik hap bitirdim ama hala iyileşemedim.
tekrar doktor a gitsem iğne yazarmı? iğneden korkuyorum.
daha önceden benim gibi olan var mı?
Çoğunlukla soğuk algınlığı veya boğaz enfeksiyonu gibi basit enfeksiyonlarla mücadele etsek de; çeşitli durumlarda enfeksiyonlar daha ciddi boyutlara varabilir ve vücudun genelinde hayatı tehdit edebilecek bir hastalık tablosuna dönüşebilir. Enfeksiyonların vücudun genelinde geliştirdiği bu duruma sepsis adı verilir. Bakteriyel enfeksiyon varsa antibakteriyel ilaçlar ve antibiyotikler, viral enfeksiyonda antiviral ilaçlar, mantar enfeksiyonu söz konusuysa antifungal ilaçlarla enfeksiyonun temizlenmesi amaçlanır. İlaçlarla birlikte vitamin takviyeleri alarak ve doğal besinler tüketerek de enfeksiyon vücuttan temizlenebilir. Geçmiş olsun 🤲
Sağlam enfeksiyon almışsın. Alerjin var mı tetikleyen her hangi bir faktör? Bu arada her antibiyotik etkisi aynı değil. Her ne kdr üzerinde 1000 mg yazsada daha yüksek ya da daha düşük olanları var. Benim kullandığım epey etkili. Fakat eğer çok fazla vücut direncini kaybettiyse etki etmeyebilir. İğne kullanmalısın ben 10 tane iğne +1 kortizonlu olan sabah akşam vuruldum. Çok iyi geldi bağışıklık direncini toparladı. Yoksa 1,5 - 2 ay sürüklemişti. Ve çok sık olmaya başlamıştım kronikleşmiş gibiydi. Şu an süperim👍🙏
Ben 2 hafta önce enfeksiyon geçirdim boğazım o kadar kapalıydı ki su bile icemedim 3 gün ne yemek ne su icebildim işkence ile içiyordum suyu penisilin iğne vurdu doktor sonra kendime gelmeye başladım ama hayatımda böyle bişey yaşamamıştım çok kötüydü.
Cevap
1Cevap
bence meyve tüketin
Valla ben bir senedir böyle hasta oldum 4 kutu bitti serum artı yeni yeni topluyorum kendimi git kontrole
4 kutu antibiyotik hapmı bitirdin?
neden doktor antibiyotik hapta ısrar etti?
sen mi istemedin iğneyi?
iğne daha çabuk ayağa kaldırırdı.
Sürekli enfeksiyon oluyorum antibiyotik kullanıyorum bitiyor 1 ay sonra geri başlıyor şimdi başladı agri var napmam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?