Sizce bu yanık vücutta ki tüm kemiklere zarar verebilir mi tüm kemiklerime zarar vermiş gibi hissediyorum sıcak suyla yandı çok mutsuzum çeneme kadar zarar vermiş gibi hissediyorum

Sizce bu yanık vücutta ki tüm kemiklere zarar verebilir mi tüm kemiklerime zarar vermiş gibi hissediyorum sıcak suyla yandı çok mutsuzum çeneme kadar zarar vermiş gibi hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayır kemik ne alaka. geçmiş olsun doktora git
Kabul tutmuş gibi vermez ya ama bak bu sağlık sorularınızı buraya sormayın lütfen burada kimse bir şey bilemez
Yara iltihap kapmış temizlenmesi ve kapatılması gerek
Yani acile gittim ilk yandığında ama ilgilenmediler sonra tüm kemiklerime zarar vermiş gibi hissetmeye başladım
Ağrı varsa iyileşiyor demektir
Ağrı varda sağlık olarak sorun yok demektir
knk gecen gun de sormustun hala gitmedin mi doktora yaa...
Gittim de inanmadı ama mr raporum da bir sürü hastalık çıktı bende olmayan hastalıklar
Ailem bile inanmıyor
evet hatirliyom onlari da yazmistin. Neye inanmadi doktor yahu neden inanmasin hem mr diyorsun orada yine bir seyler oldugu anlasilir
Ben eklem sesi geliyor diye dedim ki yanıktan ben kireçlendim yanıktan kim kireçlenir dedi sonra sonra bel mr girdim bende hep yaşlı hastalıkları çıktı düşün omurgam eğilmiş sklayloz olmuşum bana iltihap yapıp tüm eklemlerimi tutmuş gibi geliyor ilk yandığında acile gittim bunun için mi geldin der gibi suratıma baktı kimse inanmıyor ailem bile ama gerçekten bende hastalık yoktu
Dedi mr raporun karışmıştır neden karışsın ki hastanedekiler aptal mı
tuhafmis. Ozele gitmeyi denedin mi
Gideceğim tekrar ama çok üzülüyorum tüm kemiklerim gitmiş gibi hissediyorum nasıl yanıktan oldu anlam veremiyorum
bi git tekrardan ozele onlara da anlat durumu cok takma kafana
Elimde değil gerçekten çok tuhaf şeyler oldu psikolojim çok bozuk devam edemeyecek gibi hissediyorum
Psikolojik olarak öyle hissediyorsun..
Kim sigara bastı koluna
Neresi burası
Ayağım
Geçmiş olsun acile gittin mi
🌸🌹💐
popiş deligi sandım