Güncellemeler
1 yıl
Doktor dahil kimse inanmıyor ama olmayan her hastalık bende çıktı

yBu yanık vücutta ki tüm kemiklere zarar verebilir mi zarar verdiğini hissediyorum hep tuhaf sesler oluyor bel mr temizdi 7 tane hastalık çıktı bir anda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uranyummu bastın bune
Çay suyu döküldü ekmeklerim gitti eminim bütün kemiklerim hemde
Kanka bence boş kuruntu yapıyosun
Ama bel mr de 7 hastalık çıktı düşün ömrümde skayloz hiç olmadım ben hiç fıtık bile yoktu ben en ileri derece skayloz olmuşum diskler aşınmış omurgam daralmış faset eklemlerim aşınmış 1 ay önce sadece hafif bel düzleşmesi hariç bende bir şey yoktu
Bu yarayla alakalı olduğunumu düşünüyorsun
Kaza geçirmedim ki evde yattım 1 ayda yatarken nasıl bunlar oldu ki yatarak herkes hastalık kapsa bu kadar yaşayan insan kalmaz
Tüm kemiklerim gitmiş gibi hissediyorum hepsi komple
Öncelikle hiçbir sıkıntın yok sadece et tüketimine dikkat et
Neden
Sen çok sağlıklısın emin ol öylesin doktorların dediğine bakma
Enerjilere inan ne söylersen o olursun
Yani olamaz mı zarar vermiş kimse inanmıyor ama 3 4 derece yanıklar verebilirmiş
Ne söylersen o olursun
Ne şakacısın soru sorduk yani mr raporum hep yaşlı hastalığıyla dolu hepsi bu şaka olmalı
Şaka yapmıyorum kardeşim ben sadece inandığım şeyi söyledim sen bütün hastalıklarını küçük bir yaraya bağlıyorsun esas şaka bu olmalı
Yoktu ama hiç biri bir ayda nasıl 40 yaş üstü hastalıklar bende olabilir skaylozun derecesi var bir anda en ileri derece skayloz olmuşum
Bilmiyorum başka doktora göründünmü
Görünmedim tekrar gideceğim gerçekten olabilir mi sence
Bence hasta değilsin başka bir yere görün bi
Sigara mı bastin
Çay suyu döküldü
Sonra eklemler gitti
Nasol yani
Şöyle ki bel mr temizdi 1 ay önce şimdi 7 farklı ileri derece yaş üstü hastalık çıktı 40 yaş üstü ben 23 yaşındayım tüm eklemlerimden sesler geliyor
Nerde yasiyorsun
Oha fazla yaşamazsin
Neresi burası
Ayağım tüm kemiklerim gitmiş gibi hissediyorum hepsi çeneme kadar
Kötü duruyor bnce
Ewwwww bu ne