Ya güzelim yaşın kaç bilmiyorum ancak gece sütyen çıkartmayı sen bilmiyor isen annene sormakta mı aklına gelmedi? O biliyordur mutlaka. Bunun için araştırma yapanlara da bravo valla. Elbette öğrenmenin yaşı olmaz. Ben sütyen takmaya başladığım günden itibaren yatmadan çıkartırım. Hem vücut için hem de fizik yapısını düzgün tutmak için böyle yapman gerekli. Ayrıca rahatlıyorsun ya, hiç farkına varmadın mı? Neyse iyi olmuş memelerini erken yaşta sarkmaktan kurtarmışsın:)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen denedim 2 ay yattım. Kesinlikle memelerin diriliğinde azalma oluyor. Sütyen memelerin sarkmasını ve gerdan bölgesinin kırışmasını önlüyor. Özellikle geceleri mutlaka takılmalı. Ama evliysen takma tabi hatta çıplak yat kız kocan sevsin dursun sabaha kadar tahrik olsun :D
116 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha çok fenasın:))
Cevap sahibi+1 yılAhahah tabiii yaa :D kadın dediğin yatakta kocasının o.. olmalııı kii evlilik mutlu olsun :D
Cevap sahibi+1 yılSütyen takmazsan diriliği azalıyor evet. Hatta sarkmaya başlıyo hafiften. Ama kocan varsa diriliği düşünmüycen salacan ikizleri diyorummm kızz neyini anlamadın :D @duchesse
- +1 yıl
Hahahhh çok güldüm :D evli misin sen?
Cevap sahibi+1 yılHayııır diilim ama evlencem yakında ve bunların hepsini uygulamalı yapcaam hepiciğini yürürlüğe koycam az kaldıı :D kocacığımın canııı sağooolsun sarksınn memeler ilerde yaptırırız füze gibi olur tekrardan şimdi zevkini alsın iyice gözü gönlü açılsııın hahaha :D @20Februarih
aynı sorun bu abidede var nasıl bir çözüm bulmalıyız acaba
https://static.visplash.com/i/selfie-535152.jpg52 Yorumla
Soran+1 yılHahahah:)
Google de bunu buldum bir oku istersen :)
webhanim.com/...n-sutyen-takmak-yada-takmamak.html178 Yorumla
SoranTeşekkür ederim:)
- +1 yıl
İnternetten gelen her bilgiye inanamazsınız. Araştırmalara göre.. Bir iddaa ya göre... sdassa
- +1 yıl
internet polisi değilim , olaylara tek taraflı değil , kuş bakışı bakmayı seven birisiyim.
- +1 yıl
Biraz aklın var gibi , sana da tavsiye ederim Hataylı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Gogus kanserinin en onemli nedenlerinden birinin
araliksiz takilan sutyen oldugu belirtildi. New York ta bulunan Ulusal
Saglik ve Uzun Yasam Kaynagi Merkezi, 4700 kadin uzerinde yaptigi
arastirmada, araliksiz sutyen takan kadinlarin, gogus kanserinin en sik
goruldugu kesimi olusturdugunu ortaya cikardi. Sutyen kullanmayan
kadinlarda kanser oraninin cok dusuk oldugunu belirleyen uzmanlar,
kadinlari gunde 12 saatten fazla sutyen takmamalari konusunda uyardi.
Doktor Beverly Smith, duzenli masajin goguslere kan akisini artiracagini,
boylece sutyenlerin gogus uzerindeki olumsuz etkisinin azalacagini soyledi.22 Yorumla- +1 yıl
ben sadece dusa girerken cikariyorum oha
+1 yıl51 Yorumla
Soran+1 yılHahahah süpersin ya:)
Kadınların mrm sağlığı için kesinlikle çıkartmaları öneriliyor. Ayrıca kilotsuz yatılması gerektiğini doktorlar söylüyorlar. Kadının özel sağlığı açısından gerekliymiş. Bol ve havadar kıyafetlerle yatağa girmeliyiz..
31 Yorumla
Soran+1 yılKilot olayını duymamıştım. teşekkür ederim
+1 yılVallahi ben cıbıldak yatıyorum sana da tavsiye ederim
134 Yorumla
SoranAramızda çok fark var:))
- +1 yıl
yuuh kapağın dibi :D
+1 yılZararlı veya değil orasını dü§ünmüyorum estetik güzellik açısından takılması gerekiyor özel bir ihtimam gerekiyor göğüsler için + duş esnasında bayanlar sıcak su ile yıkanmamalı sıcak su etleri sarkıtır ılı su sinrasında ise çıkarken siğuk dayanabileceği kadar böyle olunca daha diri olurlar.
10 YorumlaBir kadının sütyensiz yatıyorum demesi bile, bu kadar basit tahrik edici olmamalı.
Erkek adam kolay kolay altı üstü bir yazıdan tahrik olmayaydı edildi.976 Yorumla- +1 yıl
Güzell ülkemizde senin gibisi varmış demek
- +1 yıl
👍👍👍
- +1 yıl
ona sen erkek değilsin denir.. erkek adamsan tahrik olacan tabi.. o zaman gidin transexual olun.. avrupalılara özeniyorsunuz ama yemin ederim bütün kızlar şikayetçi bu yüzden kızlar lezbiyen olmuşlar.. o yüzden orjinal erkek kalmak daha iyi.. ben avrupada yaşıyorum burdakiler erkek değil korkak hepsi.. elinizdeki orjinalliğin kıymetini bilin
- +1 yıl
@uçkurboy erkek olmak cinsiyet, adam olmak şahsiyet meselesi. Südyen lafını duyunca bile tahrik olana erkek derim Ama adam diyemem canım ;)
memelerin yapısı açısından bence çıkartılmalı, ayrıca sağlık açısından düşündüğümüzde sürekli basınç yaptığı için nefes darlığı, huzursuzluk, kalp çarpıntısına sebep olabilir, aniden uyanma ve iz bırakma olayları da cabası
42 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
Üzülüyorum erkeklerin şu haline bu sorudan bile tahrik olan var
bir b*k olmaz bu milletten bunu anladım bir daha110 Yorumlabir yerde okumuştum sutyene hiç alışmamak lazım diye. çünkü sutyen olmayınca kaslar dik durmak üzere zorlayacak kendını dıye anlatıyordu.
ancak bu mantık üzerinden gidince afrıka kabilelerine falan bakınca hiç de öyle olmadığını görüyorum.
ayakkabı gibi düşünelim o zaman.
yeri gelicne giyeceksin yeri gelince çıkartaack ayağı dinlendireceksin. :)10 YorumlaDoğrusunu yapıyorsun.
''Sütyensiz dolaşmak memeleri sarkıtır.''
Bunu kim uydurup ortaya attıysa, tüm aklı evveller inanmış.
Bu doğru değildir. Demirden kup yapıp ömrün boyunca da taksan, belli bir yaştan sonra sarkacak onlar.31 Yorumla
9 ayGenellikle gece sütyen çıkartmak öneriliyor, çünkü uyurken göğüs doğal hâlinde rahatlar ve dolaşım daha iyi olur. Ama bazı kişiler sütyenle uyumaya alıştığı için kendilerini daha rahat hissediyor. Ben de çoğu zaman takıyorum, ama bazen batmaya veya rahatsız etmeye başladığında gece uyurken çıkarıyorum. Sanırım doğru sütyen ve beden seçimi burada çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılÇıkart tabi. Özgür bırak memeleri. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif147 Yorumla- +1 yıl
@Zeynep_61 çok teşekkürler kibarlığın için. :):
- +1 yıl
Meme daha samimi. :) Saygı duyarım.
- +1 yıl
Gene bu adama - vermişler.. valla bu kdr kıskanılmaz ama :)
+1 yılGelişme, büyüme falan geceleri oluyomuş diye duydum ve eğer sütyen kalırsa gece büyüyemezmiş... Falan 😊
Ben çıkarıyorum hayatım rahat edemez insan ya 😕60 Yorumla
+1 yılGenel çıkarmak iyidir bayanlar için, büyük gögüslerde agırlıktan dolayı sarkma meydana gelecektir zamanla, bayanların gögüs sarkması ve arka kollarında sarkma olur, bunun için belirli spor hareketleri vardır uygulandıgı sürece sarkma azalacak ve olmayacaktır. 80 beden ve üzeri gögüslü bayanlar çok dikkat etmeli aksi takdirde sonuç ameliyata kadar gidebiliyor... Sağlıklı ömürler dilerim...
30 Yorumla
+1 yılZararlı ve rahatsız edici bende genelde çıkarıyorum
61 Yorumla- +1 yıl
Seni ilgilendirmez. Ay ne sapıksınız be.
+1 yılÇok rahaysiz edici bu icat gün icerisinde zor katlaniyorum eve girer girmez cikartmak istiyorum sarkma falan da yok ama küçük olduklari içinde olabilir
23 Yorumla- +1 yıl
Çokta umurumdaydi erkek için mi rahatimi bozucam :p
- +1 yıl
:)))))
Ben kız olsam, evde sütyen takmam ki, kaldı uyurken çıkarmaktan bahsediyosun..
12 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlık var:)
+1 yılbüyük göğüslerde sarkma gibi şeylere sebep olabiliyor ama. büyük göğüslü kızlarımız eğer çıkartıyorsa şınav soğuk su pressinide aksatmasınlar.. evet bilimsel olarak açıklanmış birşey günde 1 saatte olsa dinlenmeleri gerekiyormuş sürekli sıkıştırılmış baskı altında olmaları hoş değil tabi
00 Yorumla
+1 yılBence hiç giyilmemeli (destekler hariç) onlarada yazık !! MEMELERİ HAPSETMEYİN !! MEMELERE ÖZGÜRLÜK !!!
30 YorumlaAçıkcası ben rahatlıktan yanayım şahsen yatarken saat, bileklik, yüzük toka (saçım uzun) ne varsa çıkarıyorum amam sizin durumda ayrı bişey var mıdır bilmiyorum sonuçta zencilerde sıcak memleket iç lerinde bişey yok altlarında şalvar fazla rahat bırakıncada sonuç ortada :D
10 Yorumla
+1 yılvalla ben çoğu gece boxerı çıkarırım ama bir eşofman altı ayarlarım rahat oluyor. zaten gün boyu sıkıyor bari yatarken rahat edeyim :D kısacası çıkartın ya salın biraz.
10 YorumlaÖnceden hiç çıkartmadan yatardım sonra internette bir yerde okudum bende çıkartılması gerektiğiyle ilgili bişeyler ve çıkartım yatarken yok böyle bir Rahatlık ciddi söylüyorum çıkarmayanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim çıkartıp oyle uyuyun :)
20 YorumlaInsan nasil rahat ediyorsa oyle uyumali sutyensiz uyuyor diye tahrik olan bir adam ciplak yatsa kalpten gider. Sikinti yok istedigin gibi uyuyabilirsin
10 Yorumla
+1 yılHayirrr iğrenc olur cikartirsan sabaha kadar ustunde uyuyup preslense mesela :(( ayrica cok rahatsiz edici bence cikartmamali
21 Yorumla- +1 yıl
cikartinca ck rahtsz edici
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hep eve geldiğimde çıkarırdım fakat göğüslerim büyük olduğu için ve hassas cildim olduğu için sarkma oldu hemen bende. Bu son bir kaç aydir sürekli takiyorm daha kötü olmasin diye. Rahatliktan dolayi doğru çıkarınca daha rahat ama sürekli takınca kanser geliştiği bence saçmalık sonuçta kanser insanın içinde var vücut kanser olmak istiyorsa olur yani bunu bir sütyen engeliyemez..
00 Yorumla
+1 yılElbette cikarmalisin hatta ben disari ciknadigim zamanlar takmiyorum evdeyken hic takmiyorun
13 Yorumla
Soran+1 yılDışarda ucları belli olur ve sarkık durur
- +1 yıl
Disari cikarken takiyorum zaten evdeyken takmiyorum
Millet marsa koloni kurma derdinde. Sizin derdiniz sapıklık abazalık. Türk milletinin bitmek bilmeyen cinsel açlığı işte
61 YorumlaÇıkarman oncelikle kan dolaşımın için yararli hoş sabah erken kalkacam diye ben çıkarmadim birde şu var görüşlerinin büyüdüğünü göreceksin
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama sarkarlar bakma bura abaza dolmuş ondan öyle diyorlar evlenince geceleri gerek kalmayacak zaten o zaman takmazsın sarkmasın şimdiden.
11 Yorumla- +1 yıl
Şehir efsanesi o
Gizli Üye(30-35)+1 yılfotosunu atsaydın keşke bı gozumuz gonlumuz senlenseydı ama yaaa kac beden pekı?
16 Yorumla
Soran+1 yıl90...
Cevap sahibi+1 yılohaaaa atsaanaaa fotoo yuhhh
- +1 yıl
Abazalar geliyorum demez:D
Cevap sahibi+1 yılbı dur be sus 90 dıyo senınkı kacta konusuyon sımdı :D
Soran+1 yılNe resmi ya manyakmısın:)
Cevap sahibi+1 yılsen manyak mısın 90 dıyorsun yuhh be :D skype flan ver barı bu ne ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkarınca çok sallaniyor. kendimi kotu hissediyorum. böyle bir boşlukta dusecekmisim hissi valla bak
41 Yorumla
+1 yılGüncellemene bittim haha :))
Sütyen sorusunda bilr erkekler kızları ikiye katlamış :)))12 Yorumla
Soran+1 yılHahahha bizim kızlar çok bilinçsizmiş:)
- +1 yıl
Haha :)) malesef. Biraz bizden ders alsınlar öğrensinler :))
Maşallah kız malzemeyi vermiş fırına kokusunu alan atliyo buraya:))) ben cikartmam evde erkek var ayıptır yanlışlıkla gece tuvalete gdersin gogsunu biri gorur:))
20 Yorumlasutyenle uyunur mu hic? cikar da bari gece rahat etsin yavrucaklar
22 Yorumla- +1 yıl
Gel profilime :)
+1 yılBen çıkarıyorum. Yok efendim sarkarmiş yok efendim bilmem ne. Boşver. Bari uyurken rahat etsinler. Dışarıda toplum yüzüne yeterince kisitladigimiz yetmiyor mu?
20 Yorumla
+1 yılSütyen kullanımı genel olarak zararlıymış. Toplamanın aksine sarkıtıyormuş. Geçen yabancı bir dergide okumuştum.
20 Yorumla
+1 yılMemelere özgürlük tanı bence mahkum hayatı yaşıyorlar
20 Yorumla
9 ayÇıkartılmalı elbette. Rahat ve özgür yatmalı insan uyurken. Açıkçası ben yatarken rahat olmayı seviyorum üzerimde fazla bana yük indirecek hafif dar olan kıyafetlerin olmasını istemiyorum O nedenle ben kullanmıyorum yatarken
00 YorumlaSütyenin yapısına da biraz bağlı. Eğer sıkan, içten demirleri olan ve sert yapılı bir sütyense o zaman kesin çıkar. Ama rahat, pamuk, esnek olan ve batan çıkan biyeri olmayan bir sütyense o zaman bir sakınca yok.
00 Yorumla
+1 yılben cıkardım bigün normalde hiç çıkarmam abimde evde yanlışlıkla çarptı koluyla bana yumuşak yumuşak dokundu göğsüme. yüzüme baktı mal mal. vurdum bitane. çok utanç vericiydi asla çıkarmayı düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha bilgili olacak tabii sizi düşündüğümüzden araştırıyoruz yardımcı olabilmek için ama beğenen yok:)))
30 Yorumla
+1 yılSütyensiz yatmayı seviyorum ben daha rahat ama ertesi gün işe sütyensiz gittiğim günler azımsanamayacak kadar fazla olunca malesef haftaiçi çıkarmadan yatıyorum :(:D:D:D
10 Yorumla
+1 yılbu kızlar çok vicdansız ikizleri akşama kadar hapis ediyorsunuz zaten bırakın arkadaşlar gece rahat etsinler azcık özgür bırakın onları ama fazla büyükse yan filan yaıyosanız sarkmasın sonra bunlarada dikkat edin sonra üstünüzü açıyorsanız odaya başkası gelebilir görünebilir filan bunlarada dikkatli olmaz lazım :))
00 Yorumla
+1 yılGün içinde normal bir durum ama Gece yatarken bencede çıkarmalısınız. Gözlükle yatmazsın demi? öyle düşün Bunuda gece insanın baygın olduğu bilincin kapalı olduğu birzaman sabaha kadar sıkıntı çıkarmalı tüm kadınlar bence.
20 YorumlaBiyerde göğüs kanserine sebep olduğu için takılmaması gerektiğini okumuştum. Ama bir arkadaşım lisede hiç takmadığı için göğüsleri aşırı büyüdü. Canlı şahidim. Şimdi iki yarım futbol topunu zor zaptediyo. Sen karar ver artık :)
00 Yorumlaben çıkarıyorum batıyor. Gün içinde deç ıkardığımo luyor sütyen sıkıyor der çalışırken falan.
10 Yorumla
+1 yılben sutyensız hıc duramam huyanlıyorum :D ondan desteklı ya da dolgulu , tellı noraml sutyenler iste gundus kullanırken gece ya penyeden olanları ya da yarım atlet seklınde gıbı olan penye sutyenleri tercih ediyorum :)
10 YorumlaSalın memeleri sizce normal birşeymi bir düşünün bir empati kurun sizide kıstırıp kaldırsalar
10 Yorumlaİç çamaşırından çok günlük kıyafetime göre seçtiğim bi' aksesuardır benim için. Düşünüldüğünün aksine sarkma falan olmuyor.
20 Yorumla
+1 yılMemeler de canlıdır ve hava almaya ihtiyaclari vardır çıkartılmalı tabiki
10 Yorumla
+1 yılrahat olduğunu da düşünüyorsanın spor penye modeler giyerek yatın.
10 YorumlaGün içinde çıkarma, uyurken çıkarmakta fayda var kayar bu da deformelere sebep olur zamanla
11 Yorumla
+1 yılÇıkarmıyorum o kadar alışmışım ki çıkarınca rahat hissetmiyorum.
41 YorumlaSutdyenle uyuyani ilk kez duyuyorum, nasil oluyor ki, yani ben disardan eve geldigim gibi hemen cikartirim cok rahatsiz ediyor bence. Sasirdim dogrusu
31 Yorumla- +1 yıl
hayatta sütyensiz duramam (banyo hariç :) )
Eskiden sütyen yoktu meme kanseri yoktu çıkartın rahat ettirin az memelerinizi.
133 Yorumla- +1 yıl
Ula bunu eski sevgilim duvarında yazdı Diye çocuğu dövdüm
- +1 yıl
Yaş 19 olunca normaldir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hic cıkarmam onları ameliyatla alcaklar en sonunda. buyuk oldukları için sutyensiz duramıyorum agrı yapıyor :(
31 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılelimden gelse hiç kullanmam. bazen sıkıntı basıyor. bide öyle uyuyamam.
20 YorumlaGün içinde bile işkence haline gelebiliyor gece elbette çıkarırım..
10 Yorumla
+1 yılEvet aslında gece yatarken çıplak yatmak gerekiyormuş bende bir profosorun yazısında okumustum... elbise vucudu sıktıgı için kan dolaşımını engelliyormuş...
02 Yorumla- +1 yıl
Gece deprem olduğunu düşün Hamamdan suyun kaldirma kuvvetini bulan amca gibi çıplak firlarsin artik o profesöre de kan dolaşımın hızlandıgi için teşekkür edersin
- +1 yıl
Yani, ama tabi bende oyle yapıyorum demedım kı sadece okudugum bır bılgıyı paylastım o kadar... ama gercekten gece uyurken en rahat olacagın sekılde gıymek en ıyısı.
- 30 Yorumla
- Devamını Gör (410)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne