Ufak kırıntıdan bişey olur mu arkadaşlar bardak kırıldı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Akıllı telefon camı sökerken benim gözüme de sıçramıştı aynadan bakarak iğneyle zor bela çıkarmıştım hastaneye git derim geçmiş olsun
Acıma hissi oldu mu o zaman
Ufaktan oluyordu ve gözüme camın köşesi değse zarar verirdi o yüzden içim rahat etmedi ve kendim sökmek durumunda kalmıştım
Of ya benımde annem cam masaya bardagı vurdu sımdı baktım bardakta masada bişey yok ama o esnada sankı bısey kaçtı bılmıyorum artık yıkadım gozumu acile gitsem mı bılmıyorum
Bardakta herhangi bir çatlak veya kırık parça yoksa sana öyle gelmiştir bence
Masanın yüzeyi de cam değildir herhalde
Pardon şimdi tekrar okudum masa da cammış peki masada bir hasar var mı anneye de bir sor baksın nasıl bir iş böyle
Masada cam masayada baktım masadada bişey yok catlak Vs. Bardagın altına dokundum bişey gelmedı elıme
Emin olmak için bardağı ışığa tutup tekrar bir bak derim eğer çatlak kırık falan yoksa sana öyle gelmiştir
Bişey yoktu bardakta zaten vurdugu esnada aramızda masa kadar mesafe vardı ama şimdi bir gideyim acile ışıkla baksınlar var mı bişey içim rahat eder en azından
Bence bir şey yoktur ama sen yine de git kontrol etsinler
Ya acile gittim cihaz yok dedıler yolladılar
Bir şey olmaz o zaman
Hiç bakmadılar bile kayıt yapan adam dedı pazartesi göz doktoruna giderim artık yapacak bir şey yok
Mantıken kırık parça yoksa sorun yok demektir kafaya takma derim ve tabi yüzünü bol bol yıka rahatla
Tamam ya sızınde kafanızı şişirdim hakkınızı helal edın cok sagolun destek cıktınız 😊
Estağfurullah ne demek rica ederim iyi geceler dilerim 😊
Helal olsun 😊
Tüm tehlikelerin kütleyle orantılı olduğuna kim ikna etti seni😱😱😱 HASTANEE GO GO
acile git gözünden olma gecmis olsun
Ya annem bardagı masaya vurdu cam masaydı sımdı kontrol ettım bardakda masada bişey yok ama o esnada bısey kactı gozumu yıkadım gıtsem mı acaba
git evet
Olabilir göz hassas bir organ
Göz hassas bisey git bence doktora
Ya annem cam masaya bardagı vurdu sımdı kontrol ettım bardakta masada bişey yok ama kaçma hissi yasadım o esnada gozume bıseyıj yınede gıdeyım mı yıkadım gözümüde
Eger rahatsızlık gecmediyse kötüyse gozun git ama onun dışında boş ver bisi olmaz
Cok tessekur ederim evet bende oyle hemen bişey olacagını zannetmiyorum herkesın kacıyor gözüne bişeyler illaha olmadı pazartesi göz doktoruna giderim
Aynen gecmezse gidersin geçmiş olsun cok
Git gözünü iyice yıka ve kontrol et
Hemen acile git
Olay şöyle oldu annem sinirlendi masaya bardagı vurdu cam masaydı şimdi kontrol ettim bardakta masada bişey yok ama o esnada bişey kaçtı hissi yasadım ondan korktum yıkadım gözümü gitsem mı yınede
Batma var mı
Şu an yok
Gerek yok Ozaman geçmiş olsun
Teşşekur ederim 😊
İyigeceler
Sizede
👋🏻
Acile git
Ya annem bardagı cam masaya vurdu sımdı baktım masada bardakta bişey yok ama o esnada bısey kactı gozume sımdı yıkadım gözümü ama yınede gıdeyım mı Kı
Batma var mi
Şu an yok oyle bır durum
Gitsen iyi olur ama bence bsiey yok ama genede gormek lazim
Demı yaaaGideyim sımdı o zaman en azından içimiz rahat eder baksınlar bir sıkıntı var mı gözde çizik felan zaten nıyetım vardı gözlerime baktırmaya cok tessekur ederim 😊
Rica ederim ama korkulacak bsiey yok gibi haber ver
Ya gıttım acile bızde cihaz yok dıye yolladılar az once
Ohaaaa
Nerde yasiyorsun sen
Bagcılar ya devlet hastanesi
tamam bisey yok uyu
Tessekur ederim kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin destek oldunuz 😊
Helallik olsun