Güncellemeler
1 yıl
sabah 9dan berı gecmıyor ya agrı kesıcıye ragmen gıttıkce artıyor Şu an yuruyemıyecek kadar kotu basamıyorum ustune
Güncellemeler
1 yıl
huzursuz bacak sendromu yazıo nette ama benım sabah basladı ya
Sag diz altindan baslayip ayaga kadar ve ozellikle alt baldir kismi cok fzla aciyor agriyor sabahtan beri yuruyemiyirum toparliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir yere mı vurdun
Birden oldu
Varis falan mı var acaba ya da başlangıcı
hep agrıyordu ama bu seferkı farklı ya varıs yok ama
Geçmiş olsun bir hastaneye falan git apranax varsa apranax iç
ortopedı sart gıbı yaahep tek taraflı oluyo
Ortopediye git şart tabii ki de şakaya gelmez
uzun suredır boyle ama
Uzun süredir öyleyse niye gitmiyorsun bir ortopediye bak benim ayağımda da hissizlik oluşuyor bazen ben de senin gibi erteliyorum gitmiyorum kötü bir şey olmadan git
buyume derler ya da bırey cıkmaz pısman olurum gıttıgıme ama bende kıfoz falan var etkıler mı
Büyüme mi olabilir bak hiç düşünmedim bunu 😀 kifoz ne oluyor ya
kamburluk belde
Sen de herhalde diyorsan ben nereden bileyim 😀
emın olamıyom kı
Emin olmak için hastaneye gitmen lazım
skolyoz kıfoz ıcınde gıttım bos dondum oo yuzden gıdesım yok gffytfytfyt
hastaneye ne dersin
Ne zaman gitsem bos dondum
sürekli devam ediyorsa ve vurma vb sebebin yoksa acilen beyin ve sinir cerrahına git Allah korusun ama ananeminde öyleydi çok şiddetli 2 kez fıtık ameliyatı oldu üst üste platin takıldı 15-20 yıl geçti iyice elden ayaktan düştü hastane hastane gezdim sonuç alamadıkça pes etmedim en son beyin ve sinir cerrahisi profesörüne götürdüm meğersem 20 yıldan fazladır tümör varmış bu yılda bulunmasa belden aşağısı felç kalacaktı sadece platinin 3 parmak üstü küçük bir şey yinede görmemişler ameliyat oldu 70 yaşında Allaha şükür düzeldi kötü düşünme romatizma sıvı kaybı vs de olabilir ama aksatma git diye anlattım
Hmladı mi acaba
Yok ya
Durduk yeremi
evet
Yüz üstü uzan iki ayağını uzat bükmeden indir kaldır
Damar üstüne mi bindi acaba
uzanınmca kotulesıyo
olabılır ama alt baldır var ya orası cok fazla acıyo yurudukcede artıyo agrısı
Acile git
bakmaz ya zuun suredır var
Geçmiş olsun