Devlet hastanesinde gidicem adanada bildigi doktor olan var mı
Doktorlari arastiriyorum ama hiçbir sonuç bulamıyorum neden hastaların yorum yapabilecegi ve doktorlarin uzmanlığı hakkında bir web site kurmuyorlar spontone doktor mu secicem ben simdi ya
Doktorlari arastiriyorum ama hiçbir sonuç bulamıyorum neden hastaların yorum yapabilecegi ve doktorlarin uzmanlığı hakkında bir web site kurmuyorlar spontone doktor mu secicem ben simdi ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aslında piskıyatrıstın bır onemlı yok kendın piskıyatrıstın olabılırısn yapabılsen gerek bıle kalmaz ılerı derecedemı
Dikkat bozuklugum var hicbir sey yapamiyorum sadece yatmak istiyorum
Sosyallesmeyı denesen mesela kendını kapattıkça daha dibe gidersın çünkü
Sosyallesmek istemiyorum çok kazık yedim eger biraz daha arkamdan iş ceviren insan görürsem katil olurum o yuzden böyle iyi
Ama senı bu duruma düşüren daha çok yalnızlık yanı yalnız kalınca çok düşünürsün ve senı yorar bu durum
Zorla arkadaş mı yapim
Zorla degıl tabıkı ama anlaşacağın sana ıyı gelıcek kısıler olabılır
Yok iste
Valla ne dıyeyım Allah yardımcın olsun
Olmasin
Peki
Zaten sadece ilaç yazıp gönderiyorlar neyi araştırıyosun 😄
Senin için komik olanın ne oldugunu anlayamadim ama çocukken gittigim doktorum sürekli ilaç dozumu değistirmesinden dolayi diğer tarafi boyluyordum demek ki doktor önemli ha?
Bence herhangi birine gidebilirsin çok fark etmez o bi bakarsın bilgisine
Psiyatr sadece ila yazar hemen yollar devlet hastanesi ilgilenmiyo maalesef
Yemeksepeti gibi puanlama mı yapsınlar 😀
Evet olmalı bunun neyi sana komik geldi kulakdan duyma doktor tavsiyelerimdense böyle bir uygulama yapilma yanlıs doktor yüzünden kaç hayat sönüyor senin haberin var mı
Memurlara öyle bir düzenleme olacağını sanmam. Öğretmenlere de getirsinler puanlama, çocukları okula yazdırırken belli hocalara yazmaya çalışırlar. Her memura uyarlaması yapılabilir. Ama öyle bir talebiniz varsa TBMM dilekçe komisyonuna bildiğim kadarıyla e devlet üzerinden başvurabilir, veya CİMERden görüş bildirebilir ya da bölgenizdeki milletvekilleriyle görüşüp kanun teklifi vermelerini isteyebilirsiniz. Vatandaşlık haklarınızı kullanın
Olabilir yapıcı yorumunuz için teşekkür ediyorum bunu düşünücem
Psikiyatriste neden gitmek istiyorsunuz? Yüzeysel anlatabilirseniz belki öneri verebiliriz
Dikkat daginikligim var 5 dk bile bir seye odaklanamiyorum
Devlette kime gitseniz ilaç yazıp yollar çok bir şey beklemeyin. Ciddi ciddi terapi almak istiyorsanız uzun süreli psikoterapi yapan bir özel kliniğe gitmeniz gerek. Onun da ciddi bir ücreti olur tabiki
Henüz zengin degilim parayi bulunca bakariz dkdj
Sınava mı hazırlanıyorsunuz
Sınav degil okulu bitirmeye çalışıyorum
Bölümünüz nedir? Mera ettim
Tasarim
Özelden yazabilir miyim rica etsem
Yaz
Yazdım
Hiç gitmedim bence faydalı olur
Abicim hastane sitesinden al bilgileri
Psikolog falan yalan gel beraber içelim
Psikolog demedim zaten
Her neyse psikiyatris işte şakaydı sonuç olarak
Doktorlar diye site var oradan bakabiliyorsun atıyorum seçeneklerde çıkan psikiyatrislerin adlarını teker teker google a yaz yorumlara bak
Hayır gitmiyorum