Yağ bezesine genel cerrahi bakar ameliyat olursan haber ver ama benım sırtımda da kocaman var😅 1 el buyukluğun de falan. Gıdersın yağ bezesı olduğun dan şüpheleniyorum falan dersın oyle duruyor
Yani bitanede alnimda var o bundan ufak ikiside beyazimsi duruyor valla cozumu neyse olcam bildigin ben gibi duruyor bide yüzümün ortasi yani bi gözümüz guzel onuda bu kapatiyor 😂😂
Ozaman ikisini de göster ikisini de alırlar belkı. Valla ben de bu kadar buyuk şey olmasına rağmen çekınıyorum ameliyattan o bezeyi alsalar yağ oranım düşecek resmen😂
Yüksek ihtimalle Yağ bezesi hocam. Ya kolesterol oranınız yüksek ya da yakın zamanda fazla yağlı yiyecekler tüketmeye başlamış olabilirsiniz, bazende vücut kendi üretir. Bunun için cildiye bölümünden bir randevu alıp ihmal etmemenizi öneririm, tahlil sonuçlarına göre karar verilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
doktora gitmek lazım
Milia bu 👍🏻 üstten minik bir kesikle içinde ki eti alıyorlar..
Baktim ama milia genelde küçük gözüküyor bu baya büyük duruyor
Milia' nın büyüğü de olabilir ama..
Yağ bezesı galıba elleyınce yumru gıbı mı
Evet acimiyorda boyle. yumusak
Tamam ozaman yağ bezesıdır ama gene de doktora gitmekte fayda var genel cerrahi ufak bir ameliyatla alıyor hemen
Hangi bölüme gitmeliyim cildiyemi genel cerrahimi
Yağ bezesine genel cerrahi bakar ameliyat olursan haber ver ama benım sırtımda da kocaman var😅 1 el buyukluğun de falan. Gıdersın yağ bezesı olduğun dan şüpheleniyorum falan dersın oyle duruyor
Yani bitanede alnimda var o bundan ufak ikiside beyazimsi duruyor valla cozumu neyse olcam bildigin ben gibi duruyor bide yüzümün ortasi yani bi gözümüz guzel onuda bu kapatiyor 😂😂
Ozaman ikisini de göster ikisini de alırlar belkı. Valla ben de bu kadar buyuk şey olmasına rağmen çekınıyorum ameliyattan o bezeyi alsalar yağ oranım düşecek resmen😂
Ya cekinicek ne varki benimki tamamen usengeclik yoksa hic seyapmam alsin gitsin 😂
Orayı k*secekler tabı sen de ufacık bir k*sık sonra da sıkıcaklar sivilce sıkar gıbı😅 sonra da dikiş dikiş izi kalıyor mu acaba
Sanmam ya dikişlik bir yer kadar büyük degilki ufacik bisey
Gözlük kullanıyormusunuz
Hayır kullanmıyorum
Yağ bezesi gibi duruyor hocam. Çok emin olamadım.
Peki yumuşak bir doku mu?
Evet yumuşak
Vücudunuzun başka yerlerinde de benzer, ufak veya büyük başka böyle durumlar var mı?
Alnimda var bitanede ayni sekilde o bundan ufak
İkiside beyazimsi duruyor
Ne kadar süredir varlar.
Yani 4 5 ay oldu ilk basta ufakti sonra büyüdü bu sekilde kaldi
Yüksek ihtimalle Yağ bezesi hocam.
Ya kolesterol oranınız yüksek ya da yakın zamanda fazla yağlı yiyecekler tüketmeye başlamış olabilirsiniz, bazende vücut kendi üretir. Bunun için cildiye bölümünden bir randevu alıp ihmal etmemenizi öneririm, tahlil sonuçlarına göre karar verilir
Teşekkürler aslinda yağlı yemek. cok tuketmem fazla yag sevmiyorum
Çoğu yiyeceklerimiz yağlı, biz bunu farketmesekte kuru gıda gibi görünüyor ama yağ oranı kuruluğundan daha fazla, örneğin cipsler.
Doğru teşekkürler
İyi geceler, fazla takıntı yapmayın ama ihmal etmeyin, kendiniz sıkıp patlatmak gibi bir hamlede yapmayın
Yok doktora gozukmeden oyle bir işlem. yapmam. sadece devlet hastanesinde pek randevu olayi olmayacak gibi ozelemi. gitsem
Özelde ilgi fazladır, ama elinde teşhis koyabileceği çok fazla bilgi olmasına rağmen daha fazla tahlille biraz ekonomik olarak yorar.
Nazar
Nasil yani
Nazar değince böyle cilt rahatsızlıkları çıkar öncelik yüzde nazar çıbanı diye bişey var
Nazar degicek bi tipimizde yok ama 😀
Tiple olmuyor ki kalbe değiyor
Yeteneklerin enerjin ruhuna değiyor
Heralde olduguna gore bitmistir ozaman
Kasli ;)