Avon cilt bakımı konusunda kendini baya aştı desem yalan olmaz. Özellikle son dönemlerde çıkardığı cilt bakım ürünleri aşırı iyi.
1- Avon Nemlendirici Krem
Özellikle kuru ciltli insanlara yönelik çok iyi nemlendirici kremler üretmişler. Benim cildim kuru, en ufak bir havasızlıkta pul pul dökülüyor. Bu nedenle çok yoğun nemlendiriciler kullanmam gerekiyor. Aksi halde cildim tahriş oluyor. Yaptığım makyaj bile çirkin duruyor o derece. Avon nemlendirici krem kullananlar bilir ki en iyi kremi; Avon Care Enriching Moisture Yoğurt ve Bal Özlü Yüz Kremi var mesela. Gerçekten vücudumu o kadar iyi nemlendiriyor ki yumuşacık oluyor. Pul pul dökülmelerim bitti sayesinde. :)
Avon nemlendirici krem kullananlar
2- Avon Kömür Sabunu
Dediğim gibi kuru ciltli bir insanım. Bu nedenle kullandığım her ürün nemlendirmeye yönelik olmalı. Bu nedenle Avon kömür sabunu kullanıyorum. Günde iki defa kullanmam yetiyor. Hem cildim yeterince arındırılıyor ve temizleniyor hem de nemlendiriliyor, yumuşacık oluyor. :) İçinde kömür olan ürünler genelde ciltten kiri çeker. Bu sabunun da etkisi aynı o şekil. Avon kömür sabunu kullananlar çok iyi nemlendiriyor diye kullanıyorlar. Zaten fiyatı da çok uygun. Clearskin Pore & Shine Kömür Sabun fiyatı 12,50 TL. Yani cep yakmayan türden.
Avon kömür sabunu kullananlar
3- Avon Yüz Temizleme Jeli
Sürekli makyaj kullanan bir insansanız veya yağlı/karma bir cildiniz varsa her gün yüzünüzü temizlemeniz şart. Kullandığınız ürünün ph oranı yüzünüzle uyumlu olmalı. Temizlerken tahriş etmemeli. Akne problemleri yaratmamalı. Ciltteki nemi kurutmamalı. Gözenekleri temizlemeli. İşte bunca özelliğe sahip olan kaliteli ürünlerden birisi de Avon Micellar temizleme jelidir. Avon yüz temizleme jeli kullananlar bunca özelliği kendinde bulunduruyor diye kullanıyor zaten. Kullandığım en iyi Micellar jellerdendir. Hepinize tavsiye ederim. Fiyatı ise 21 TL.
avon yüz temizleme jeli kullananlar
4- Avon Yüz Kremi
Eğer aradığınız şey dolgunluk veren yaşlandırma karşıtı kremler ise Avon tam size göre ürünler üretmiş. Üstelik yetmemiş her yaşa uygun kremler üretmiş. Öncelikle şu konuda anlaşalım, insanlar yaş aldıkça cildin elastikliği bozulmaya başlıyor ve sarkmalar oluşuyor. Kırışıklıklarda cabası. Bu nedenle 25 yaşından sonra düzenli bir şekilde yenileyici ve yaşlandırma karşı kremleri cilt bakım rutinimize dahil etmeliyiz. Avon yüz kremi kullananlar dolgunluk etkisi için kullanıyor. Bu nedenle size Avon'un çok beğendiğim kremlerini tanıtayım.
Anew Reversalist: 30-45 yaş arası için uygundur. Hem gece hem gündüz hem de göz çevresi bakım kremi bulunuyor bu sette. Yavaş yavaş kaybolmaya başlayan elastikliği düzeltir ve daha dolgun, nemli bir cilt haline getirir. Üçlü seti fiyatı 345 TL.
Anew Ultimate: 40-55 yaş arası için uygundur. Gece, gündüz ve göz çevresi bakım kremi mevcut bu sette. Yenileyici özelliği daha baskındır reversaliste göre. Ayrıca göz çevresi bakım kreminde sıkışlaştırıcı etki bulunmakta. Üçlü set fiyatı 350 TL.
Anew Platinium: 55 yaş üzeri için uygundur bu set. Yenileyici gece kremi, sıkılaştırıcı ve lifting etkili göz çevresi bakım kremi, güneş koruyucu etkisi olan gündüz kremi bulunmakta. Üçlü set fiyatı 355 TL.
Avon yüz kremi kullananlar
Anlayacağınız üzere Avon cilt bakım ürünleri kullananlar genellikle bu saydığım ürünleri kullanıyorlar. Ayrıca avon denilince aklınıza sadece kozmetik ürünleri gelmesin. Cilt bakım ürünleri konusunda kendilerini çok geliştirdiler. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum. Genelde güzel indirim kampanyaları oluyor. İndirimlerini yakalarsanız %50 indirimli hallerini satın alırsınız.
Güzellik uzm. Olduguma ragmen hic bir cilt bakımı kullanmyorum, her sabah yüzümü günde tek 1 kereye masus "sabunla" yıkıyorum cildim bakımlı ve pürüzsüz..
evet buz diri tutar fakat siz yetersiz bilgilere sahipsiniz bunlar yetmez. ayrıca sabun kullanmanızı da hiç tavsiye etmiyorum. size iyi geliyor gibi görünebilir fakat cildinize gerekli olan nemi ve yağı alır..
Ben bu konularda bir çok kişiden bilgi aldım ve hala almaya devam ediyorum. Sende bir araştır bence cildi sabunla yıkamak yararlı mıymış? Yetersiz diyorum çünkü sen ne bir peelingden ne maskeden ne de nemlendiriciden bahsediyorsun
Dogal yollar mı yoksa maske mi sana bunada söyleyeyim o kullandıgın kremlerde hep farklı maddeler var nekadar kaliteli bile olsa icindeki ekletilmis maddeleri bilemezsin yaşlanınca belli olur bu.
Avon hindistan cevizi yağlı krem kullanıyorum ve hayatımda en beğendiğim krem sürdükten 2 dk sonra kadife gibi bir cilt bırakıyo ayrıca en önemli özelliği de uzun bir süre nemlendirmrsi tavsiye ederim 👍